yeni eve taşınacağımızdan dolayı etherten bağlantılı d link 500g modemimi değiştirmek istıorum.
yeni alacağım modemin 4 portlu ve wireless olmasını istıorum. ve bu konuda forumda çok başlık okudum ama kafam karştı. fiyat olarak 150 tlye kadar uygun olur bence.
marka olarak ne alacağıma karar veremiorum. evinde 275mkare oldugunu düşünürsek. ii bir kapsama alanına sahıp olan wireless modem nedir_? önerilerinizi bekliorum.
bi de internet bağlantısını ewde 2 ya da 3 bilgisayara dağıtacağım.
sanırım konum hiç ilgi görmedi.
ama zyxel almaya karar verdim acaba 4 portlu hangi modelini almalıyım?
kullanıp da tavsiye edebilceğiniz bi model war mı?
selamlar,
bende 4 portlu ve kablosuz baglantısı olan bir modem arıyorum. evim iki katlı ve oda sayısı fazla oldugundan bazı odalarda ve üst katta sinyal alamıyorum (şu andaki modemim Airties RT205) ve modemi değiştirmeyi düşünüyorum. bu konuda tavsiyesi olacak arkadaşlar varsa çok sevinecegim. açıkcası gidip sacma sapan işime yaramayacak bir modeme para vermek istemiyorum.
teşekkürler.
airties air 6271 hicde fena degil soyleki 2 gun once biri adsl abonesi oldum ve kablosuz modemi arcelik bayii getirdi. beyaz cift antenli 4 portlu kardesimle evin her tarafindan sorunsuz baglanabildigimiz bi modem. forumda airties 6271 aratirsaniz bayada yorum var zaten resmide mevcut fakat bu modemi sadece biri adsl aboneleri icin uretildi deniliyo. ama modem orjinal derim size :D
quote:
Orjinalden alıntı: mulatta
sanırım konum hiç ilgi görmedi.
ama zyxel almaya karar verdim acaba 4 portlu hangi modelini almalıyım?
kullanıp da tavsiye edebilceğiniz bi model war mı?
yetiştim hoca. dur gitme almaya..
150 TL var demek cebinde. ev değiştirince modemin de değişmesi gerekiyor mu acxaba. bence sen, yanına al bir arkadaşını hadi olsun 2 arkadaş.. etti 3 kişi. sinema bileti, bir kişi 15 tl olsa attım gitti. 3*15= ett mi 45 abartılı oldu ama yol parası işte felan etti 50 kağıt. kaldı 100 kağıt geri. sinema öncesi, birşeyler atıştırsanız bir de sinema içinde birşeyler tıkınsanız etti 100 kağıt. kaldı geri 50 kağıt. illaki modem değişecek dersen, geri kalan parayla da ikinci el bir modem al tamamdır.
bak bu tavsiyeyi kimse yapmaz ona göre. ama yok ben aldım zyxel modem, tavsiyene teşekkürler dersen, burdayız, bekleriz sorularını..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme