Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
5
Favori
81.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O tarz bir soru vardı cevaplamıştım tekrar cevaplıyayım.Yasak hocam hijyen bakımından dolayı eldiven vs takıyorsun takılır kanar falan gıda güvenliği için...
  • şu an daki menülerde, hangi menüde, hangi çeşit farklı etleri kullanıyorsunuz?

örnek olarak; mcdonalds big mac'te kullandığı etle, quarter pounder'da ki kullandığı et farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 6 Nisan 2017; 19:45:12 >
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Köfteler farklı.
    junıor ve küçük hamburgerlerde aynı et hamburger eti kullanılıyor.
    büyük menülerde woper eti kullanılıyor.
    tavuklarda zaten menünün kendi tavukları var onlar kullanılıyor.
  • anladım. istediğim cevaptı. peki whopper eti dediğiniz et, whopper menü'de yuvarlak mesela fakat steakhouse'da kare şeklinde. sadece kesim farkı var ama et aynı diyorsun?

ayrıca, hep merak ettiğim şeydi, amerika'da özellikle texas'ta, etler çok büyük oluyor. yani restoranda sipariş verdiğinizde ödediğiniz paranın karşılığını fazlasıyla veren bir porsiyon alıyorsunuz. aynı şey, BK ve mcdonalds içinde geçerli mi? yani avrupadaki whopper menü, amerikadakinden bariz küçük mü?

youtube'da birkaç video var bununla ilgili ama tam net cevap yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 6 Nisan 2017; 19:51:47 >
    Aynen haklısın steakhouse eti farklı yazmayı unutmuşum.Avrupa olayı hakkında bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr1907

Aynen haklısın steakhouse eti farklı yazmayı unutmuşum.Avrupa olayı hakkında bilgim yok.

kullanılan farklı etler arası tad ve kalite farkı oluyor. mesela mcdonalds'ta bu çoook bariz açık, big mac'in eti, quarter pounder'ın etinin yanında 5 para etmiyor.

fakat aynı şey BK'de yok. çocuk menüleri hariç diyelim, ana menülerdeki etler en az mcdonalds'ın QP eti kadar iyi ve fazlası oluyor. whopper vs steakhouse dersek sanırım steakhouse eti daha lezzetli. fakat unutmamak lazım ki BK'de ki ana menülerin lezzetleri birbirinden eşsiz. big mac gibi değil yani, o yüzden diyorum mcdonalds'a gidilmez, gidilirsede QP yenir, en azından bir whopper tadı veriyor az çok.

son olarak, patates olayı, yıllar önce o reklamı hatırlıyorum. "BK müşterilerinden gelen geribildirimleri kaale aldık ve patateslerimi değiştirdik, şimdi patateslerimiz daha güzel falan".

1) patateslerde hiçbir sorun yoktu, hatta tam tersi çooook güzellerdi.
    2) reklamdaki konuşturulan insanlar patateslerden şikayetçi resmen yalan, aldatma.

firma ayağına sıktı bir şekilde nasıl becerdilerse, patatesler o günden sonra berbat olmuştu. hiç dokunmasaydılar keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 6 Nisan 2017; 19:59:56 >

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    iyi anlamdamı , kötü anlamdamı ?

Bir karışım yağ olması , çok daha fazla sokup çıkartmaya izin verir mi kılıyor ?
    Yıllar önce ben hatırlıyorum hocam , BK nın patatesleri çok kötüydü. Güzel kızarmıyor farklı farklı nedenleri vardı,

Ama tadları güzel değil'di , eti çok güzel olsada patatesler yüzünden , insanları Mc ye itti.

Sonra değişti dedikten sonrada denedik bariz fark vardı arada , hiç hatırladığımız o lezzetsiz tad yoktu..

Ne olmuştur yağı vs.. değişmişler'dir makinalar ile çözülecek bir şey olduğunu sanmıyorum , zaten fast food sağlıklıklı bir şey olmadığı için sağlığımız'dan neler daha kaybettik siz bu patatesleri "iyileştirirken" diye kendi kendime hiç sormadım..

En son bi kapısın'dan girdim bir kaç ay oldu bi daha dedim. Girmiyeceğim inat ettim.

Bir kola içtim buzu eriyince , çay tadı geldi. Neler yediriliyor bu insanlara. Allah bilir.
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    En son gecen sene firma değişti.ATAKEY oldu sonra zaten ALTIN PATATES falan çıktı
    En iyi yağ zeytinyağıdır.Kötünün iyisi ayçiçek yağıdır.
    İçine soya,pamuk,kanola,mısır,palm yağı katarsan margarinden bir farkı olmaz fiyat farkını anladınız mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hammadde olarak , patatesler arasıda büyük farklar oluyor yani , iyi tarım , kötü tarım gibi?

Birde patatesler Doğranıp şoklanmış(hızlı dondurma) olarak mı geliyor ?

İçerde arkada biri soymuyordur illaki , paketler halinde'mi geliyor
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    İyi bir yağ kullanma ihtimalleri dahi olduğunu zaten düşünmüyorum , karışım olunca dahafazla kızartma ömrümü oluyor diye şüphe uyandırdınız sadece..

Zeytin yağının'da riverası var bide.. onuda katsınlar.

Her halükarda kötüden'de kötü ye gidecek bir kızartma işi ortaya çıkıyor
  • Mc donald's daha çok hijyene önem veriyor eldiven yok 30 dakikada 1 elleri özel sıvı sabun ile yıkanması zorunlu buna göre time makinası zaman ölçüyor.
    Her restaurant mükemmel değildir ama orjinal mc donald's olanlar gayet bu konularda başarılılar.
    Burger şikayet hattını ara şikayet et umursamıyorlar fakat Mc donals'a şikayet et anında aranıyorsunuz ve ücret iadesine kadar gidiliyor amansızın kontrole bile geliyorlar burger bu konularda çok yetersiz ve gerekeni yapmıyor.

Koli halinde gelir kolisinde 6 paket vardır.Poşetlenmiş şekilde gelir.
    Çok yoğun çalıştığım retaurantta yağlar devamlı her gün ölçülür ve her gün filtre sisteminden geçer patates veya tavuk tortularını filtrede tutarak değerlerini düşürür.
    22'nin üzerinde çıkarsa değiştirilmesi zorunludur ama değiştirmediğimiz ve 25-26'ya çıktığı zamanlar olmuştur veya yarısını geri dönüşüme boşaltırken yarısının üzerine temiz yağ atıp gene değerleri düşürüyorduk.
    Müşteri olarak nasıl anlarsınız patatesler altın gibi sapsarı ve çok yağ çekmemiş ise yağlar yenidir ama koyu sarı benzeri renkte ölü gibiyse patatesler değiştirmek isteyin anlayışla karşılayıp değiştiricekler kabul etmezler ise resmini çekin ve retaurant şikayet hattına durumu iletin.
    Ölçüm cihazını merak ediyorsanız linkte yer alıyor.
    www.testo.com
    testo 270 kızartma yağı test cihazı | TPM / kızartma yağı ölçümü | Üretim & kalite güvence | Uygulamalar | Testo Elektronik ve Test Ölçüm Cihazları Dış. Ticaret Ltd. Şti.
    https://www.testo.com/tr-TR/testo-270/p/0563-2750

• Her zaman. Taze ekmevi nereden buluyirsunuz kac kisi gelecek belli degil ekmek arttigindabayat ekmeklerne oluyir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden bukadar uzun süre çalıştın ve neden çıktın
  • At eti var mı diyenler. O kadar at mı var ülkede kesip kesip Burger King'e göndericekler tonlarca. Ve bu durum çakılmayacak. Sizin beyninizde de soğan cücüğü mü var acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İçeceklerin yarısına kadar buz koymalarını mı söylüyor müdürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa042

At Eti kullanılıyor mu hiç şahit oldun mu

Zaten eti yerli üreticiden alıyorlar, pınar vb. gibi, patatesleri de torkudan olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.