Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
5
Favori
82.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hahaahha
  • nerelerde calıstı?
  • ALLAH AŞKINA YEMEYİN ŞURDAN BAKIN HEM PAHALI HEMDE PİS LEŞ GİBİ
  • burger king'den son yediğim 3 yemekte de zehirlendim, her birinde 1 haftaya yakın sancı ve ishal yaşadım.

7-8 yıl önce öğrenciliğimde inanılmaz severdim , gün aşırı yerdim. steakhouse'a milyarlarca para vermişimdir. şimdi ise o kalitesinden çok uzak. sebzeleri taze, gerisi komple berbat. eti lastik gibi , iğrenç kokuyor, yağ dolu vıcık vıcık.

3-5 lira daha verip big baker'dan ya da adam akıllı başka bir yerde yerim daha iyi.

zamanında dikkat etmedik, ama şimdiki genç arkadaşlar bilinçlensin, sindirim sistemlerini böyle ne idüğü belirsiz besinlerle yıpratmasın.

ayrıca elemanlarını köle gibi çalıştıran bir fast food zinciri.

konuyla direkt alakalı olmadı ama bunları yazmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalterWhite00

burger king'den son yediğim 3 yemekte de zehirlendim, her birinde 1 haftaya yakın sancı ve ishal yaşadım.

7-8 yıl önce öğrenciliğimde inanılmaz severdim , gün aşırı yerdim. steakhouse'a milyarlarca para vermişimdir. şimdi ise o kalitesinden çok uzak. sebzeleri taze, gerisi komple berbat. eti lastik gibi , iğrenç kokuyor, yağ dolu vıcık vıcık.

3-5 lira daha verip big baker'dan ya da adam akıllı başka bir yerde yerim daha iyi.

zamanında dikkat etmedik, ama şimdiki genç arkadaşlar bilinçlensin, sindirim sistemlerini böyle ne idüğü belirsiz besinlerle yıpratmasın.

ayrıca elemanlarını köle gibi çalıştıran bir fast food zinciri.

konuyla direkt alakalı olmadı ama bunları yazmak istedim.

Tamamen yağlı ve zararlı ürünleri barındıran fast food genel olarak çok çok tehlikelidir.Temiz ev yemekleri en basitinden güvenilir kıymadan yapılan lahmacun vs bu zehir tacirlerinden kat kat iyidir.Midemde ülser + reflü + gastrit var önceden bende yerdim ama şuan yiyecek durumda değilim.Sebep olarak da yağlı ve bu tarz kanserojen yiyecekler var.Yediğimde o dediğin zehirlenme benzeri olayları yaşıyorum hatta belki daha fazlasını.Herkes kendi sağlığından sorumlu ama bizde bildiklerimizi içimize atmayarak sevaba girelim en azından...Ve asitli içecekleri tüketmeyin kola vs

• AT etinin sağ tarafı helalmiş belki Kullanmışlardır kokusunu alıp sen bilmiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr1907

nerelerde calıstı?

sana ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim iyimisin sen barış diye birini soruyon ne bilim kim?Konu burger konusu olduguna göre burgerde calısır diye tahmin ettim ondan sordum.
  • menü fişiyle "burgerkingdeneyimi.com" daki ankete aldığımız ürünle ilgili memnuniyet bilgisi giriyoruz.
    beğendiğimiz ya da beğenmediğimiz ürünlerle ilgili size dönüş yapıyorlar mı? mesela ben ankette "kızartma soğuk" dediğim zaman size uyarı geliyor mu?
  • Bu Burger Kingde satılan ranch soslar neden marketteki aynılarından farklı ve daha güzel
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    O sistem şöyle işliyor.Sizin puanlamanız veya doldurugunuz forma göre ülke çapında bir sıralama oluşuyor.Her hafta mail'lerde güncellenerek restorantlara ulaşıyor.Detaylı şekilde bilgilendirme geldikten sonra ona göre işlemler yapılıyor restorantda...
  • RaggedyDoctor kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaggedyDoctor

Bu Burger Kingde satılan ranch soslar neden marketteki aynılarından farklı ve daha güzel

bu soslar burger king de burger king in hamburger ve kızartmasına konuyor. hamburger ,kızartma ve sos bir bütün oluyor ve sosun lezzeti daha da artıyor.
    ama evde bu sosu başka şeylere koyduğun için aynı tadı alamıyorsun.
    mesela "simit-ekmek" yerken simit daha lezzetlidir. simiti al sütle beraber ye. simit ayran daki lezzeti alamazsın.
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    haklısın katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

quote:

Orijinalden alıntı: RaggedyDoctor

Bu Burger Kingde satılan ranch soslar neden marketteki aynılarından farklı ve daha güzel

bu soslar burger king de burger king in hamburger ve kızartmasına konuyor. hamburger ,kızartma ve sos bir bütün oluyor ve sosun lezzeti daha da artıyor.
    ama evde bu sosu başka şeylere koyduğun için aynı tadı alamıyorsun.
    mesela "simit-ekmek" yerken simit daha lezzetlidir. simiti al sütle beraber ye. simit ayran daki lezzeti alamazsın.

Hocam ben burger kingden sosu alıp mcdonaldsda yiyorum genede güzel geliyor

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    cihazı merak etmiştim açıkcası teşekkürler..
  • Tavuklari canli canli fırına verdiğiniz doğrumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 7 Nisan 2017; 7:18:48 >
  • İgrenc biyer. O yagi 15 defa kullaniyorsunuz. Marullarin icinde her turlu organizma yasiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende arkadaş dışında herkese sormak istiyorum..

neden her BK ve Mc başlıkları hep tutuyor ?
    yıllardır merakınızı gideremediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

Kısa boylu,hacimsiz ve kolları kıllı kızlar çalisiyor genelde,bunu özel olarak mi seçiyorsunuz?

KOllarinda kil olmayan insan yoktur. kizlarin kimisi kollarindaki killari alir, kimisi de ne ugrascam diyebilir (veya parasal olarak imkani olmayabilir) . 1.50 boylu gormedim, ancak 1.60 fix , o da zaten Turkiye ortalamasi. sen yazin plajda cillop gibi gordugun kizi kisin ayni kiyafetle bir gorsen hele :))
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.