Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
5
Favori
82.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Targetman

Atları nerde barındırıyorsunuz?

Hocam emin misiniz? at eti ariyorum yillardir, satan yer yok.. ne kadar kiymetli oldugunu biliyor musunuz?
  • Nasil Burger King de çalışmaya başladın nasil iletişime gectin kimle konustun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akylozan

AT etinin sağ tarafı helalmiş belki Kullanmışlardır kokusunu alıp sen bilmiyorsun

At et i,dana etinden pahalı..Musterisi de özel olur bilmeni isterim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Hocam emin misiniz? at eti ariyorum yillardir, satan yer yok.. ne kadar kiymetli oldugunu biliyor musunuz?

Hocam ulkede ki egitimve genel kultur durumu malum,burda yazsan at eti kasaplari bile özel olur bir suru bölümü fahiş fiyatlardan satılır vs vs herkes işi dalgaya vurur salla gitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu millet hamburger kölesi oldu sayenizde,gece gündüz varsa yoksa fast food...peki..geleceğin bu obezler ordusuna..

dürüstçe,hiç kıvırmadan yemeye devam edin hertürlü öneririm diyebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BiggestNiko

quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Hocam ulkede ki egitimve genel kultur durumu malum,burda yazsan at eti kasaplari bile özel olur bir suru bölümü fahiş fiyatlardan satılır vs vs herkes işi dalgaya vurur salla gitsin.

Yav he he.

At eti ozel olabilir de ulan siz atı komple makinanin icine atiyorsunuz dal billur her tarafini yediriyorsunuz millete videosu var o kadar youtubede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilmeyenler için:

Fast food hamburgerlerinde kullanılan şey gerçek anlamda et değil. Enn azından son zamanlara kadar böyleydi.

Hayvansal yan ürünlerin (Kıkırdak, kemik vs) amonyakla işlenmiş halinden elde edeilen macundan köfe yapıyorlardı.
    "Pinki slime" deniyor bu maddeye.

Görünüşü de şöyle:

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN!

2013 de ünlü Şef James Oliver dava açtı, o tarihten sonra köfte formüllerinin değiştirdiklerini açıkladılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Maaş ne kadar / nasıl hesaplanıyor? Saat başı 5 tl gibi saçma sapan yazilar gördüm de merak ettim

Daha ne istiyosunki 10 saat çalışsan 50 lira. Günlük 50 lira asgari ücretten daha fazla yapıyor mis gibi

Bu saat başı 5 TL ücretin mümkün olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.Ancak 6-7 TL arası olabilir.4 sene çalışan arkadaş bu rakamları nasıl tam olarak bilmiyor veya vermiyor anlayamadım.
  • sadece sizin çalıştığınız bayı yabancı şirkete ne kadar para kazandırıyor?
  • hayatımda galiba bk yemedim bi McDonalds yemistim giderim esnafdan tavuk döner yerim yada gider paça çorbası içerim

• Müşteriye verilen ama açılmayan soslar toplanıyor mu tepsiden? Daha önceden bu tarz bir konuda sordum hiç açılmamış olan çöpe atılıyor cevabını aldım. Bu olay doğru mu? Açılmayan kullanılmayan şey neden çöpe atılıyor? Yazık günah..

Kolaların asidi az oluyor. Nedeni su ile karıştırılması mı?

• UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    Soslar atılmaz acılmadıkca.Kolaların içinde ne kadar cok buz o kadar cok asit olur buzun cok konulmasının sebebi odur.
  • Geçen gün eve sipariş ettiğim Tavuk Burger menüde ağzıma kıkırdak doku geldi . Nasıl bir et tavuk kullanıyorsunuz arkadaşım ?

• Bayan calısanlardan sevgılı yaptın mı

• O kadar süre nasıl dayandın...

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    evet kardeşim
  • Devam mı halen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abicen kullanıcısına yanıt
    Yok cok oldu cikali

• Öğrenci menüsü önersene

• abicen kullanıcısına yanıt
    Suan uygun olan 12.95 ikili tavuk var benim donemimde 3 lu king chiken vardi 15₺ ydi efsaneydi o

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.