Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
5
Favori
82.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Islak mendil veremeyecek kadar para kazanamıyormusunuz?
    2.peçeteyi verdiğinizde maaşınızdan mı düşülüyor?
    hepsi bu kadar.
  • karasimsek06 kullanıcısına yanıt
    Eğlenceliydi işimiz ortamımız muhabbettimiz.Sonra müdürler vs değişti sıkıcı oldu 1 sene falan dayandım sonra cıkma kararı aldım
  • Fotolardaki gibi neden Burger yapmıyorsunuz?

Böyle videodaki gibi insanlar isteyince yapıyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi f/p menü-burger hangisi sizce?

• EVsizlere falan fnülük bedava menü verme olayı gibi birşey var mı?Öyle muhabbetler çok dönüyorda.

Birde güvenliğimsi bir çalışan olmadığı için midir nedir yani merkez bölgelerde çok fazla dilenciler rahatça girip çıkabiliyor bence bu büyük bir sıkıntı.(Avmlerde tabi genel olarak avmye giremediklerinden sorun yok)çünkü insanların yemek keyfini kaçırıyorlar.Tamam yazık çok masum çoçuklar geliyor paradır patatestendir içecektendir veriyosunda büyük çoğunluk arsız
  • Bazı yerlerde o sıkıntı var evet ama bedava diye birşey yok bir hayırsever alıcak da götürcekde o şeyde bizim milletde şu sıralar yok gibi
  • hamburgerler lezzetlimiydi yoksa çöpmü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sağlıklı menü hangisi
  • Lan gecenin bu saatinde canım hamburger çekti iyi pr çalışması yapmışsınız ha

Bide çalıştım bıraktım diyor
  • kmesne kullanıcısına yanıt
    Et yemeni tavsiye ederim
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Hiç getiren olmadı bana getirirlerse özene bözene yaparlar tabi :D
  • niye çalışanların çoğu tişörtü arkasına sokup arkasını meydana çıkartıyor biz görmek zorundamayız birde sıkı pantolon ?
  • sokmak zorunda öyle gerekiyor sebebini bilmiyorum...sıkı pantolonda verilen siparişlerde pek gelmediği için olanı giyerler sende onlara denk geliyosundur :D
  • 2007 senesinde 5 gün Kanyon, 7 gün İstinyepark'ta (İlk açılış haftası) Mc'de çalışarak emeklilik yaşımı 60'a çektiği için teşekkürler.

Şunun şurasında 30 yıl kaldı emekliliğe. Hey gidi gençlik üniversite 1. sınıfta 12 gün çalışmıştık. Benetton'da indirim haftasında kıyafet katlama, real markette kasa şefliği. Hepsi birbirinden eğlenceliydi. Bugünkü konumuma bakınca o zamanki böyle genel geçer işleri özlediğimi anlıyorum...
  • barış yükseki tanıyon mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr1907

F:TEXAS-STEAKHOUSE
    P:TAVUKBURGER-ROYAL BANA GÖRE

Bu ne lan? Terket siteyi derhal. F ayri P ayri yazmis adam.
  • Hamburgerlerde kullanılan peynir nedir yani markası modeli ne? piyasada bulabilirmiyiz?
  • hamburger köftesi neden bukadar ince ?
  • 5.5 sene çalıştım buyrun
  • sight S kullanıcısına yanıt
    CHEDAR PEYNİR HOCAM PINARDI GALİBA MARKASI
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.