Şimdi Ara

4 sene sonra tekrar sınava girmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 2017de sinava girip esit agirliktan yerlesmistim 70k yaptim o donem ve hic kasmamistim, lys konularinin coguna hic bakmadim bile vs. simdi bolumumden memnun degilim 3. yilimda olmama ragmen(hazirlik okudum) yeniden sinava hazirlanmaya basladim. Sayisalda 80k yapmam lazim fakat cozdugum denemelerde matematik netlerim asiri az geliyor, hayatimda hic boyle netler gormemistim. Sorun yeni nesil sorular mi yoksa hafizam mi koreldi bilmiyorum ama 4 sene sonra tekrar hazirlanip 80k mumkun mu sizce? Gunde yaklasik 8 saat calisiyorum her seyimi veriyorum fakat ilerleme kaydedemiyo gibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralayff -- 30 Kasım 2021; 1:34:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 80 k olmaz ama 90 olur yani bu civarı yapılır katılın aramıza siz de hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • :) eyvallah 90 da olur sjsjdjdjd

• Hocam hangi bölümdesiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İngilizce işletmedeyim. DEÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel denemeleri mi çözüyorsünüz bilmem ama şu da bir gerçek 21 yks her iki oturumda da mat kasıntıydı yayınlar buna göre güncellenmiştir eğer güncel kaynak çözüyorsanız zorlanmanız normal

• Guncel cozuyorum, soru bankasinda konu konu gidince anliyorum ama denemede iyi sonuc alamiyorum, yeni baslamamin da etkisi vardir tabi. Biraz daha alismam lazim sanirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.