Şimdi Ara

4 senedir lol oynuyorum hosa geçmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adapte olabilirmiyim sizce ve en kısa yoldan nasıl öğrenebilirim?

• Başta zorlanırsın. Haritadaki görevlere odaklanır takım savaşlarında iyi pozisyon alırsan bir şekilde oyuna ısınabilirsin.

Önemli olan sıkılmamak ve öğrenmekten geçiyor. Mesela ben oyuna ilk başladığımda abathur lane gelmediği için chatten report yazmıştım
  • onu coğumuz yaptı
  • Dün abathurla 2 oyun attım, kimse öyle birşey demedi :p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpha da ben reportluyodum ne yalan söyleyeyim ama simdi efsane abathur oynarım:)
  • brolar nick verinde ekliyim bari :D
  • bende çok garipsedim ama alışmaya çalışıyorum, minyon kesme yok galiba son vuruş yapmak çok zor :) bide item yok sanırım güzel oyun fakat lolle alakası yok o mantıkla girme yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Başta zorlanırsın. Haritadaki görevlere odaklanır takım savaşlarında iyi pozisyon alırsan bir şekilde oyuna ısınabilirsin.

Önemli olan sıkılmamak ve öğrenmekten geçiyor. Mesela ben oyuna ilk başladığımda abathur lane gelmediği için chatten report yazmıştım

Ahah :D Buna bi kaç defa şahit olmuştum. Hatta abartıp herif PK diye bi ton söylenmişti :D Fena laf sokmuştum LoL cülere :) Lolcü bebeleri sevmem ama master LoL cüler herzaman aksınlar :) Güzel PVP ler dönüyor. Hep diyorum gene diyorum LoL cü bebeler mümkünse uzak dursunlar ... Akşamları bi 2 saat zevkim var onuda mahfetmesinler.

• militantbunny kullanıcısına yanıt
    nicklerhttp://forum.donanimhaber.com/m_102003004/tm.htm burada hepsini ekleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzl

nicklerhttp://forum.donanimhaber.com/m_102003004/tm.htm burada hepsini ekleyebilirsin

adamsın moruk
  • Oyun kabul etmeyebilirler ama Lol'den de Dota'danda kolay bir oyun. Lol ve Dota'yı iyi seviye de oynayan bir insan bu oyunu kotarır çok rahatlıkla.

Zaten seri sürüyor maçlar. Genel olarak oyunun en büyük 1. Amacı TF 2. Amacı Split Push. Split Push'u en başarılı yapabilen takım işi götürür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.