Şimdi Ara

4.SENEYE KALMAK (MEZUN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
3.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam başıma ne kadar sağlık sorunları gelse de zoruma gidiyor. çünkü fen lisesi cikisliyim sınıfımda ben hariç herkes öyle ya da böyle ilk 50k ya girdi. yazdıklarin için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aslında tercih vermiştim 2-3 yerde bana hemşir geliyordu onlari yazdım fakat tercihlerin bitmesine 2 gün kala siteden sildim ve mezuna kaldım. umarım hepimiz istediğimiz yerlere gideriz. daha önce donanima konu acmamistim. bu konuyu acarken de pek bir reaksiyon beklemiyordum. desteğin icin teşekkürler başarılar🙏🙏🙏

• hombresolitario kullanıcısına yanıt
    bu sene senin için iyi bir şans olabilir aytnin büyük bir kısmı çıkmayacak gibi. sınavda başarılar 🙏

• ya en başta durup dururken gözümde ışık çakmalari başladı sonra bunlari siyah lekeler takip etti. ben de doktora gittim. doktor bana gözüme herhangi bir darbe alıp almadığımı sordu. ben de darbe almadim durup dururken oldu dedim. doktor detayli muayne yaptıktan sonra retinamin doğuştan çok ince olduğunu söyledi. ben onceden hic göz muayenesi yaptirmadigim için bunu bilmiyordum tabi yoksa önlem alinabilirdi.

• Geçmiş olsun hocam 4. kez girmene hiç takılma belli ki önceki sınavlarında gerçek potansiyelini ortaya koyamamışsın daha sağlam bir çalışma düzeni oturtup istediğin sıralamayı yapabilirsin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • williamwallace47 kullanıcısına yanıt
    Tekrar geçmiş olsun hocam. Mutlu, sağlıklı, huzur dolu bir hayat yaşamanız dileğiyle

• hocam geçmiş olsun. öncelikle tekrar girip girmeme kararı sana bağlı. ailen seni bu konuda destekliyorsa çok şanslısın. enerjinin olduğunu hissediyorsan bence tekrar gir. istediğin bölüme yerleştikten sonraki sevinç hiçbir şey de olmuyor. ayrıca ömür boyu hiç sevmediğin bir mesleği de yapmamış olucaksın.
  • Çok geçmiş olsun hocam,Allah yardımcınız olsun.Yaparsiniz neden yapılmasın,yalnız bir yere genel denemelere falan gitmek iyi olabilir.Hep evde olunca tempo düşebiliyor.

Eminim biraz odaklı çalıştıktan sonra liseden aldığın temel ve azminle istediğin puanları yapacaksın hocam :)

• Geçmiş olsun hocam

• Geçmiş olsun kardeş ama mezuna bıraktıkça daha kötü yapanı da ilk defa gördüm güldüm kusura bakma
  • Hocam geçmiş olsun bu retina yırtılma olayı nasıl gerçekleşti?

• Rioscream R kullanıcısına yanıt
    aynen bu sene dersaneye gitmekte kararlıyım. teşekkür ederim🙏

• yukardaki yorumlarda bir arkadaşa bahsettim kardeşim

Ben 2 sene anksiyete tedavisi gördüm pmden ulaşırsanız yardımcı olmak isterim.

• Dershaneden sonra da eve gidip ders çalışma kendine kütüphane bul tüm gününü orada geçir
  • Hayat herzaman olağan seyrinde (bize göre) gitmiyor maalesef. Genç yaşta yaşadığın şey kolay değil. Kaybettiğin zamana üzülme, seninki mücbir bir sebepten olan bir durum. Aksine kaybettiğin zamanı nasıl telafi ederim diye düşün. Sadece hedefine odaklan hatta daha fazlasını iste. Psiklolojini sağlam tut, herkes kendinin psikoloğudur, her şey yine sende biter.
  • kal kardeşim kal tıp tutana kadar mezuna kal okuyup napacaksın işsiz olmaktan iyidir. tıptan gayrısı yalan olmuş tr de
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.