Şimdi Ara

4.SENEYE KALMAK (MEZUN) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnşallah çok güzel geçer kardeşim sınavın ben sana inanıyorum geçmezse de canın sağ olsun senden önemlisi yok. Hayatta başarının bir sürü yolu var. Ama bence güzel bir şey yapacaksın elinden geleni yap yolun açık olsun. Yalnız hissedersen her zaman mesaj atabilirsin ben de mezuna kalmıştım. Mezunun halinden mezun anlar. 99’ luyum ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön yargı çok kötü bir şey. Geçmiş olsun hocam, o psikolojiyi ben de biliyorum. Bir şey olacak diye sürekli düşünüyor insan. Geçmiş olsun.
    Işık çakmalarından kastınız neydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 mezunuyum bende üni başladığım gün babamı kaybettim sonra 1 sene sonra kız kardesımı su an mezunum pes etmeuyin derim
  • Geçmiş olsun hocam. Belli bir temelin var. Yapabilirsin bence. Kafanı ferah tut

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    ışık çakması şöyle birşey. bir anda görüntü de flaş patlamasi tarzında bi ışık patlıyor. genellikle retina ile ilgili durumlar olduğunda gözün verdigi bi uyarı gibi düşün

• Tabii ki buradan kesin bir şey söylenmez ama bence kalırsanız yaparsınız hocam.Bu kadar olay atlatmışsınız bu sınavın da üstesinden gelirsiniz
  • williamwallace47 kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin çok zor durumlardan geçmişsiniz yine de iyi dayanmışsınız bu yıl sağlam şekilde ilerlerseniz rahat başarabilirsiniz

• Sağlık sorunları olmasa da bir tür zorlukları ben de yaşadım. Lise son sınıfımda babam cezaevine girdi. Okulu hatta şehiri değiştirmek zorunda kaldım, memleketimize taşındık. Neyse ki uzun sürmedi süreç, 1 sene sonra her şey yoluna girdi.
    Sonuç olarak 4. girişimde istediğim yeri kazandım diyebilirim. Bu sene de aslında hiçbir beklentim yoktu, sınavdan 1 ay önce çalışmayı bıraktım ve kitap yüzü bile açmadım. Ama sınav anı mıdır nedir bir şekilde sınav sonucu istediğim gibi geldi. Şanslıydım o açıdan. Ama bu sene yaptığım en iyi şey odamdan yerine kütüphaneden sınava hazırlanmak oldu.
    Sonuç olarak bazı şeyler sadece çalışarak da olmuyor. Ama elbette planlı, programlı, hedefine azimle yürümek elbette başarının en önemli parçası. Sana başarılar diliyorum, umarım istediğini alırsın.
  • aliorkan A kullanıcısına yanıt
    bu hayatta sağlıktan daha kıymetli birşey yok. başınız sağolsun🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi williamwallace47 -- 17 Ağustos 2020; 2:17:17 >
  • Sadist kedi S kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. nereyi kazandınız?

Hocam bu rahatsizliginiz tip okumaniza engel mi peki ya da kullandiginiz gozluk bunu ne kadar tolere edebiliyor

• tıp okumama engel değil örneğin pilot veya asker olamam. doktorum bana özel cam yazmıştı. bu cami kullanırsam siyah lekeleri daha az ölçüde görebilirsin demişti. bu cam görüntüyü loş hale getirdiği için siyah lekeler daha az rahatsız ediyor ama yine de sıkıntı yaşıyorum. idare ediyorum bi şekilde

Cok iyi hocam umarim rahatsizliginiz gecer ya da minimuma iner basarilar dilerim

• Teşekkür ederim dostum seninde Allah sifani verir inşallah

henüz açıklanmadı fakat beklentim Gazi ya da Dokuz Eylül Hukuk
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1EDF234D -- 23 Ağustos 2020; 20:23:0 >
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1EDF234D -- 23 Ağustos 2020; 20:23:14 >
    Hocam bende de göz açıkken sanki gözümü kırpmışım gibi oluyor bazen. Saliselik olay. Hala acaba ışıklardan dolayı mı (bazı ışıklar saliselik yanıp söner ya) yoksa benim gözümden mi kaynaklı anlayamadım o yüzden sordum.

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Işık çakması goz açıkken olur hocam.Boyle bir şeyler yanıp söner gibi olur.

• Tamam hocam araştırdım yokmuş bende öyle bir şey. Rahatladım bayağı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.