Şimdi Ara

4.SENEYE KALMAK (MEZUN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen de zaten deneyimlemişsindir de ben yine de kendi deneyimlerimden yola çıakrak tavsiyelerimi yazayım. Sürekli evde olunca insan gerçekten daha depresif oluyor. Bunu engellemek için dershane iyi bir seçim olabilir. Hem sosyallik ihtiyacını giderir hem de disiplin katar. Salgın yüzünden kütüphaneler dershaneler falan kapatılırsa da asgari bir süreyi dışarıda geçir bence. Evdeki o depresif ruh halinden kurtulup sosyallik ihtiyacını giderirsen, kendini rahat bir şekilde disipline edersin.
  • hocam bunu doktora sormuştum dediki böyle yaparsan sol gözün pasiflesir daha kötüye gidebilir. o bant olayı farklı bir durum bazı çocukların gözleri doğuştan pasif olduğu için aktif göze bant yapıştırıyorlar diğer göz daha aktifleşsin diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • raphuss kullanıcısına yanıt
    dostum bence yanılıyorsun herkes tıp okuyacak diye bişey yok mesela havacılık sektörü de çok iyi . hem tıp puani yapmam çok zor hem de istemiyorum tipa gitmeyi. benim hedefim iyi bir ünide eczacilik.

• ben 3 ay disiplinli bir şekilde evde çalıştım ama sonra dağıldım. anlayacağın 3 aylık gücüm tek varmış. hocam zaten dersanelerin en büyük katkısı bu. çok teşekkür ederim 🙏🙏

• williamwallace47 kullanıcısına yanıt
    görme falan iyiyse pilotluk da olur o da doğru. ama ilçede pilot olamazsın mesela, onu da düşünmen lazım, yaşayacağın alanlar ister istemez kısıtlı olur.
  • raphuss kullanıcısına yanıt
    pilotluk yapamam hem benim için zor hem de puani çok fazla. ucak muhendisligi de gelecek vadediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi williamwallace47 -- 16 Ağustos 2020; 14:34:41 >
    yok kardeşim yok o olmuyorsa mühendislik falan yazma, sağlık sektörünün dışına çıkma tr de derim ben.
    Bende de aynı durum var hocam lakin kontrollü 3 senedir kontrole gidiyorum merak ettiğim nokta şu siyah leke dediğiniz şey başlarda hızlıca kayan sinek görmek gibiydi değil mi sonra ne oldu da kalıcı leke oldu?
    Çok geçmiş olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discoveredisco -- 16 Ağustos 2020; 14:55:45 >
  • Büyük geçmiş olsun hocam, hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil. Retina yırtılması nasıl gerçekleşti? Bir şey falan mı girdi gözünüze?

• Geçmiş olsun hocam Allah size kolaylık versin.Sizi görünce ne kadar kolay şeyleri bahane edip çalışmadığımı fark ettim.
    İnşallah bu sene istediğiniz sıralamayı yaparsınız.

• discoveredisco kullanıcısına yanıt
    bende önce ışık çakması ve siyah uçuşmalarla başladı sonra doktora gidince retinan yırtıldığı için bunlar oluyor dedi. tüm tedavilerimi oldum fakat doktor gözündeki siyah lekeler kalacak onlara bisey yapamayiz bunlarla yaşamaya alış dedi. hangi doktora gitsem böyle dediler. ya bazı insanlarda arada gökyüzüne bakinca falan bi anda çıkıyor onlarınki migrenden de olabilir. benimkiler kalıcı çünkü gözün içindeki sıvıdalar. gözün içindeki sıvıya etki edebilecek ilaç yok günümüzde. o yüzden tedavisi yok. teşekkür ederim🙏

• dostum senin durumun aksiliklerle bezeli tekrar dene bence de bu sene umarim bu sene en iyi sekilde yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Prince of Dorne kullanıcısına yanıt
    doktor ilk gittiğimde yüzüme darbe alıp almadığımı sordu. darbe almadığımı söyledim durup dururken olduğunu söyledim. doktor detayli retina muayenesi yaptı. doğuştan retina damarlarin çok ince olduğu için yırtılmış dedi. işin ilginç tarafi doktorun bana dediği ilk defa senin yaşlarında birisinde böyle olduğunu görüyorum demesiydi. yani bu yaşlarda çok nadirmiş yırtılma vakaları

• temhemrime kullanıcısına yanıt
    dostum halimize şükretmemiz gerekir. ben bu yaşadıklarıma rağmen hedeflerimden vazgeçmemeye karar verdim. umarım sen de güzel bir yol çizer istediğin yerlere ulaşırsın🙏

• çok geçmiş olsun. gözünde veya kulağında sorunu olan insanlara çok üzülüyorum gerçekten çok zor olmalı.
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    seni çok görüyorum nereleri yazdın genç .
    Doğuştan benimde retinam ince ve sürekli doktor kontrolüne gidiyorum.Ağır kaldırmak,kafamı sağa sola ani hareketlerde bulundurmam yasak.Yazdıklarını okurken ne kadar sıkıntılı bir dönemden geçtiğini hissettim.Bu durumun olabileceği korkusuyla yaşayan biri olarak.Çok geçmiş olsun.İstediğin gibi bir sonuç alamaman çok normal ve senden kaynaklı değil.Başarılar.

• hocam etrafındakilere kulak asma, hayal ettiğin yer için çalışmaya devam et. üniversiteye gidersen memnun kalmayacaksın ve bir daha çalışma isteği içini yiyecek. aklında kalacağına şansını dene en azından elinden geleni yapmış olursun belirsizlik kalkar.
  • Güneşyılmaz G kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. bu dediklerinizi ben de çok iyi biliyorum. bisey sorucam. fitnessta kendimizi zorlamayacak şekilde ağırlık kaldırmak sıkıntı olur mu? doktorum spor yaparken dikkat et demişti

Ben özel olarak sadece retina uzmanı olan bir profesöre gidiyorum.Bunu söylememin sebebi alanında çok iyi.Benimkinde hasarlı yerler ve incelmeler var. 5 kilo kaldırırkende dikkat ediyorum çünkü sonuçları ağır.Seninki zaten hasar almış bence hiç riske atmamalısın.Doktorun bana söylediğini aktarıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.