Şimdi Ara

4. sınıf okuyan arkadaşlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4. sınıf okuyorum.... Şu ana kadar hiçbir dersten kalmadım... bahar dönem ders seçme işleminde normalde bütün derslerim 8. yarı yıl dersleri olması gerekirken 2 tane de 6. yarıyıl derslerinden koymuşlar... Sanki 6. yarıyıl derslerinden kalmışım gibi hissettim...

Benim durumumda olanlar var mı? Nasıl oluyor da şimdiye kadar bütün derslerden geçmeme rağmen 6. yarıyıl dönemden ders koyuluyor... Gerçi bu sene mezun olmak için mecburen bütün dersleri seçip onayladım ama kafam hala 6. yarıyıl derslerinde kaldı....

• Şimdi bende baktımda durum biraz karışık gibi.Örgütsel davranış dersi 6.yarıyıl dersi olmuş önceden 4.sınıf dersiymiş.Eski dersi şimdide alcaksınız ama bu 3.sınıfların dersi diyorlar .Bu dersten bence muaf olmalıydık.Artık aof'nin böyle saçma sapan uygulamalarına yetişemiyorum son senemide bitirip kurtulmak istiyorum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flatronx -- 11 Mart 2013; 2:10:13 >
  • Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. Aof bu sene yaptığı uygulamalar ile şaklabanlıkta sınır tanımıyor. Neyse bu sene son kurtuluyoruz artık.
  • TVS nin diğer adı Örgütsel Davranışdır. Yıllık sistemde Not görüntüleme sayfasında göreceksiniz arkadaşlar.
  • Bende aynı durumdayım...

Sadece 2 ders var diye beklerken 7-8 dersten giricem sınava.

Son sene bu sisteme yakalanma, çölde kutup ayısına denk gelme gibi bir olay.
  • İsletme 4. Sinifim 5 ders var. Extra ders yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede sadece 5 adet ders var başka yok arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.