Şimdi Ara

4.sınıfın ilk döneminde harç yatırmazsam kaydım silinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilenler yazarsa çok sevinirim.Polisliği düşünüyorum onun akademik takvimiyle üniversiteninki çok farklı.İkinci öğretimim bir de.Boşu boşuna harç yatırmak istemiyorum polislik işi belli olana kadar.

• mazeretli olarak belirli bi tarihe kadar diğer kişilere göre açık tarih verebilirler,üniyede bağlı. ama şakaya gelmez kayıdını silerler.ekle sile kadar belki müsade çıkar.
  • KArdeş sakın kaydını yapmamazlık yapma.
    Yap ders kaydın da yap polislik olursa da git okuldan kaydını al ve harcın iadesini iste.
    Az uğraşırsın ama muhakkak geri paranı alırsın.Çünkü o harcı bir dönem orada okumak için veriyorsun.
    Ama okumuyorsan kaydını sildirirsen alırsın paranı geri.
    Yani ben öyle yapanı biliyorum.Sen yine okulun öğrenci işleriyle güzelce konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

mazeretli olarak belirli bi tarihe kadar diğer kişilere göre açık tarih verebilirler,üniyede bağlı. ama şakaya gelmez kayıdını silerler.ekle sile kadar belki müsade çıkar.

Üniversite yönetmeliğinde yazan üst üste 2 kez kaydını yenilemeyenlerin kaydı silinir diyor ama 2 kez derken 2 dönem kastediliyor heralde.Ben sadece 1.dönem yenilemeyebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

KArdeş sakın kaydını yapmamazlık yapma.
    Yap ders kaydın da yap polislik olursa da git okuldan kaydını al ve harcın iadesini iste.
    Az uğraşırsın ama muhakkak geri paranı alırsın.Çünkü o harcı bir dönem orada okumak için veriyorsun.
    Ama okumuyorsan kaydını sildirirsen alırsın paranı geri.
    Yani ben öyle yapanı biliyorum.Sen yine okulun öğrenci işleriyle güzelce konuş

Kardeşim yatırdığı harcı geri alamamıştı.

Okumadığı halde ilk dönemi hatta okul bile açılmadan kaydını sildirmişti harcı iade etmediler.1.öğretim olsam hiç sorun değil ama bizim harç 513 civarı. Teşekkürler yine de yorumun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali89 -- 29 Kasım 2010; 0:41:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.