Şimdi Ara

4.sınıftan üniversite bırakılır mı? (pmyo için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.sınıf türkçe öğretmenliği okuyorum.Bu senenin sonunda pmyo ya girip şansımı denemek istiyorum.Kazanırsam 4e başlamadan okulu bırakmış olcam.3 yılım boşa gidecek.Elimde artı bir diplomam olmayacak.Ancak bir an önce polisliğe girmeyi de istiyorum.Pomemden gir diyenler olabilir.Onda da askerlik şartı geldi.Yani daha açıklamadılar ama % 90 gelecek.Amacım bir an önce polis okuluna girmek.Sizce ne yapmalıyım? Bu arada yaş 22.

• pmyo için inşaat işçiliği bile bırakılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylant09

pmyo için inşaat işçiliği bile bırakılmaz

o da senin görüşün
  • İstediğin mutlu olacağın meslek için tıp bile bırakılır:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

İstediğin mutlu olacağın meslek için tıp bile bırakılır:)

bırakılır ama dünya hali bu.4 yıllık türkçe öğretmenliği diplomamı cebime koyup gitmek daha mı faydalı olur onu düşünüyorum...
  • Dostum özel mesaj attım bir bak istersen.
  • daldan dala atlama bence.. okulunu bitir sonra yetmez diyorsan 2. bir okul okuma diyecek olmaz sanırım..

oldu da bıraktın pmyo yu sevmedin birşey oldu.. kalırsın yolda. baksana bu sene bi sınav oldu 20 gündür
    anası ağladı milletin ... sonuçlar açıklanmadı .. aklını oynatacak millet sınav iptal olucak bilmem ne.........

bitir okulunu cebinde 1 kağıt parçası bulunsun ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bırakılır.Ben geçen yıl 4ün 2. dönemine geçerken bırakmıştım bu yıl 1. sınıftayım.Zevkler ve renkler tartışılmaz denir ya aynı o hesap bizimkisi

Sınıfımızda çok sayıda 2. sınıftan bırakmış insan var hatta 1 tanesi de 4. sınıfın sonuna gelmiş son 3 dersi varken bırakmış.Benden daha ileri vaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 15 Nisan 2011; 17:46:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The StrongHold

daldan dala atlama bence.. okulunu bitir sonra yetmez diyorsan 2. bir okul okuma diyecek olmaz sanırım..

oldu da bıraktın pmyo yu sevmedin birşey oldu.. kalırsın yolda. baksana bu sene bi sınav oldu 20 gündür
    anası ağladı milletin ... sonuçlar açıklanmadı .. aklını oynatacak millet sınav iptal olucak bilmem ne.........

bitir okulunu cebinde 1 kağıt parçası bulunsun ...

dostum ben nolursa olsun Allah nasib ederse polis olcam zaten.Derdim öğretmenlik yapmak değil.En yakın 2 arkadaşım polis.Zor meslek falan kısmında değilim ben işin.Mesleği en ince ayrıntısına kadar biliyorum.Tek sorun ilerde bir sıkıntı olursa elimde diplomam da olmazsa ortada kalırmıyım korkusu...

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Bırakılır.Ben geçen yıl 4ün 2. dönemine geçerken bırakmıştım bu yıl 1. sınıftayım.Zevkler ve renkler tartışılmaz denir ya aynı o hesap bizimkisi

Sınıfımızda çok sayıda 2. sınıftan bırakmış insan var hatta 1 tanesi de 4. sınıfın sonuna gelmiş son 3 dersi varken bırakmış.Benden daha ileri vaka

Yok ben bırakıp de yeni bir üniversite okumayı düşünmüyorum Polis meslek yüksek okuluna girmeyi istiyorum sadece.Eğitim fakültesi kolay diyenler lütfen araştırıp desin bir daha.Türkçe öğretmenliği 3.sınıfım ne zorluklarla geldik buralara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali89 -- 15 Nisan 2011; 17:52:55 >

• hocam bence 2 sene pmyo okuyacağına okulunu bitir sonra kpss ye gir rahat rahat 6 ayda polis ol hem banko olur polislik olayı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilaycay

hocam bence 2 sene pmyo okuyacağına okulunu bitir sonra kpss ye gir rahat rahat 6 ayda polis ol hem banko olur polislik olayı :))

kardeş pomeme askerlik şartı gelecek %90. Askere git gel 2-3 senem daha kaybolur o şekilde.Benim amacım bir an önce girmek.
  • bugün pmyoya girsen 2 yıl sonra mezunsun.Temmuzda mezun olur 15 gün sonra atanırsın.Atanma derdi diye bişey yok üstelik kadrolu memursun.(bu devirde kadrolu memur olmak baya bi meseledir).Ay sonu 2bin küsür liran cebinde olur.

Diğer ihtimal önümüzdeki yıl türkçeyi bitirir askere gidersin aralık ayında ve mayısta gelirsin.2 senen geçmiş olur.Elinde 5 kuruş paran olmaz artı askerlik yapmış olursun ve okulu bitirme stresin olur 4. sınıfta. 4.sınıfta okulda harcayacağın parayı saymayalım hadi.

Polislik mesleğine gelince;
    Akp hükümeti döneminin gözde mesleği, maaşlar sürekli iyileştiriliyor.Ya bir karakolda sabahtan akşama pc başında olursun ya da doğuda biyerlerde anarşist kovalarsın kimbilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

bugün pmyoya girsen 2 yıl sonra mezunsun.Temmuzda mezun olur 15 gün sonra atanırsın.Atanma derdi diye bişey yok üstelik kadrolu memursun.(bu devirde kadrolu memur olmak baya bi meseledir).Ay sonu 2bin küsür liran cebinde olur.

Diğer ihtimal önümüzdeki yıl türkçeyi bitirir askere gidersin aralık ayında ve mayısta gelirsin.2 senen geçmiş olur.Elinde 5 kuruş paran olmaz artı askerlik yapmış olursun ve okulu bitirme stresin olur 4. sınıfta. 4.sınıfta okulda harcayacağın parayı saymayalım hadi.

Polislik mesleğine gelince;
    Akp hükümeti döneminin gözde mesleği, maaşlar sürekli iyileştiriliyor.Ya bir karakolda sabahtan akşama pc başında olursun ya da doğuda biyerlerde anarşist kovalarsın kimbilir...

Her ihtimali düşündüm ve galiba okulu bitireceğim...

• 350 puan aldım ygs den.Pmyo deneyeceğim ne olursa olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.