Şimdi Ara

4 tane laptop arasından sizce hangisi ve neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem en fazla 7000tl bu bütçeye uygun olarak araştırma yaptım ve şu 4 laptop arasından sizce hangisi en iyisi nedeniyle birlikte yazarsanız çok memnun olurum.Ben daha çok iki asus arasında kaldım 8gb lık olanı alıp daha sonra onu yükseltsem sizce nasıl olur? Bunlardan başka öneriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.

1)

2)

3)

4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepcifcioglu -- 18 Eylül 2019; 23:12:17 >

• Asus 16gb olan model iyi bence onu düşünebilirsin
  • Graduate kullanıcısına yanıt
    En baştan beri onu düşünüyorum ben de emin olamadım ama hplerin ikisinde rpm si 7200 diğerlerinin 5400 tek eksisi bu gibi gözüküyo asusların ama daha önce 2 kez asus kullandım ısınmaya dair hiçbir şey görmedim teşekkürler cevap için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • recepcifcioglu R kullanıcısına yanıt
    Bende de 10 yıl önce aldığım bir Asus laptop var hala kullanılıyor. Şimdi yeni bir ultrabook bakıyorum yine Asus almaya karar verdim, uzun yıllar götürüyor.
  • Hiçbiri hocam. 7000 lira bütçeye 1050ti yazık bence.
    1650 veya 1660 ti ekran kartlı bir şey almanı öneririm. Acelen yoksa indirim bekle.10 gün önce Asus rtx 2060 lı notebook 7200 civarına düşmüştü HB'da.
    2. el düşünürsen gtx 1060 ya da 1070 li Msi GE serisi laptop aramanı tavsiye ederim.
    Hp kullanıcısı olarak çok memnunum fakat pavilion serisi alma. Omenlere bakarsın. Asusta aynı modeli kullanmış kullanıcı yorumlarını araştırıp ona göre alırsın.

Ama 1050 Ti'li bilgisayar alma.
  • Ekran kartını upgrade yapamayacağına göre aşağıdaki modeli almak daha doğru olur. Ekran kartı GTX 1650:

• Üstteki arkadaşın da dediği gibi bu paraya 1050ti alınmaz daha güçlü ekran kartlı modellere bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Gaming notebook alacak arkadaşlara önerim, ekran kartı çok iyi olmasa da ekranı 144 hz olan bir laptop almalarıdır. e-Spor olsun, birinci şahıs olsun, spor oyunları olsun, ağır oyunlar olsun 60 fpsten fazlasını veren oyunları 144 hz ekranda oynamak çok fark ediyor. Kısa bir süre de olsa bunu deneyimledim ve farkı gördüm. İllaki 144 fps görülecek diye bir şey yok. 80-90 fpste bile aradaki büyük farkı göreceksiniz. 60 hz ekran, 60 fps aşıldığında bunu size gösteremez. Bir oyunda fpsniz 100-150'dir ama ekran, size bunu 60 gibi hissettirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 20 Eylül 2019; 0:35:26 >
  • bu fiyatları verip bu donanımları almak mantıksız olur. amazon'a bakabilirsiniz.
  • Herkes ne alacağını yazmış bana pek bir şey düşmez ancak daha fazla öneri için bende en az 1650 veya 1060 bilgisayar almanı tavsiye ederim. Bu zamanda güncel oyunlarda 1050Ti da yavaş kalacak ve 2 sene sonra ekran kartı 3k PC'lerden farkı kalmayacak. 1060 1050Ti kartından 2 kat daha fazla güce sahip ve TFLOPS değeri de öyle çok yüksek yani. 1650 ekran kartı da 1060 kartından biraz daha düşük kart ancak TFLOPS 3 yani yine çok iyi. 3 TFLOPS altı oyuncu PC alınmaz bu zamanda en az 1060 en iyisidir diyebilirim.
  • hepsiburanın kdv indirimi veya %20 sepet indirimi dönemlerini bekle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.