Bildirim
4 Telefon Arasında Kaldım Yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oncelikle elite gec,ama 32lik g2 satipta gececegin bu cihazlar g2den dahaviyi degiller orasi acik,ama ben bunlarin arasinda secme mecburiyetinde kalsam flexi secerim bataryadan dolayi,32'lik g3 varsa para ekleyip az miktar onuda birbsor derim.Ama temelinde yaptigin bu alışveriş totalde pek mantikli gelmedi bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
g3 32 gb'ye 1400 demişti 30 tl fark varmış -
32 lik g2 yi satıp ta bu yazdigin cihazlara talip olman bana da hiç mantıklı gelmesi açıkçası. Maden bu cihazlar arasinda kararsızdım niye g2 sattın ki. Bunlar ile g2 arasında ne fark var şimdi?
Neyse yine de yapmışsın bir şey artık. Ben gm ile samsung â bulaşma derin. G3 yukarıda arkadasin da dediği gibi 32 ligi var ise alabileceğin cihaz olabilir. Bu arada telefoncu da fazla olabilir fiyat.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sattığım g2 nin kasanın solunda sağında çatlak oluştu. Ekranın üstünde ıgne ucu gıbı cokuk falan. Bide telefonu elimde az sıksam çatur çutur sesler geliyordu telefondan ozellık olarak cok memmundum kasa bence 10 üzerinden 5. Geçen gün markette sıfır tele baktm aynı elimde oynattım sıfır telde bile çatur çutur sesler mantıksız gelıyor bana tekrar g2 almak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoyoTr -- 30 Aralık 2014; 20:20:22 > -
Ne kadara sattınız
900 TL TAM KUTU AKSESUAR 14 AY GARANTİ 8 ADET SIFIR FLIP COVER 8ADET CIZILMEZ EKRAN JELATİNİ SIFIR ACILMAMIS KULAKLIGI VS VS -
Vallahi 900 iyi şarkısınız helal olsun. Telefoncu bile temiz garantili faturalı eksiksiz g2 800,850 satıyor. Pahalı diye almak istemedim. 750 bence en hakederi.
Şimdi siz böyle deyince kafam karıştı ben de yeni iphone 5simi sattım maddi acıdan dolayı. Şimdi temiz g2 arıyorum geri kalan para ile. Ama kafam karıştı siz böyle dediginiz için
yanında verdiğim aksesuarlar 200 Tl zaten :) Sıfır telefon alırken yanında 8 flip cover 8 kırılmaz ekran jelatini veriyorlarmı ? :)
Flip Cover Tane 15 TL x 8 =120 TL
Çizilmez Jelatin 10 TL x 8 = 80 TL
Siz Normal sıfır telefon alırken kutudan çıkan aksesuarlarla 750 800e Temiz bi telefon bulabilirsiniz . Tabi ithalat olur o paraya alcağınız telefon Lg türkiye garantili alamazsınız -
Ben sıfırın dan bahsetmedim zaten ikinci el temiz lg Tr garantili cihazlardan bahsettim. Zaten siz çatır çutur deyince, kafamda sorular oluştu birden.
Hocam bak ben telefonu asla düşürmedim sadece kot pantalonda kullandım . Aniden eğilmedim aniden çömelmedim telefonu biyere vurmadım. Telefonun sağına bi gün baktım sim kartı takma yeri gibi bi çatlak olusmus. Aradan 1hafta sonra baktım aynı çatlak telefonun tam karşısına yani sol tarafa vurmuş. O ezılmeler falan hep cebımde hassas hassas yatarken oldu bılıyorum. Telefonu 2 markette baktım elime aldım çatur çatur ses yapıyor çok hafıf sıkmanızda anlıyorsunuz. Bence telefonu elinize alın ve biraz telefonu çok hafıf bükün dediğimi anlayacaksanız allah korusun o telefon bi düştüğünde cam falan kalmaz zaten youtubede videoları var :) -
O zaman 30liradan kacma ver 32lik al G3 alacaksan.
Bakalım inceleyecegim vatan da teknosa da falan
evet oyle yapmaya karar verdım -
htc e8 le xperia z2 ye de bi bak derim.
Ben olsam Flexi seçerdim batarya ve tasarım açısından
Hocam senin dediklerinin arasında en mantıklı g3 geliyor.Ama sıradışı bir dizayn ve kaliteli pil ömrü istiyorsan flexi seçmelisin.Yinede casual bir smart phone olarak G3 seç.Fakat 32 gb olsun ram i 3gb çünkü.16 ile 32 lik arasında fazla bir fiyat farkı yok sanırım.S5 i önerirdim ama tamamen dizayn yoksunu bir telefon,sadece arka kapağını görünce "çok seviyorum bu telefonu" diyorsunuz.Yanlarına bir bakıyorsunuz "güzel aptalmışım ben" diyorsunuz.Telefon yüzünden resmen suratıma fakir telefonu bu dediler.Ben meslek gereği ve telefon ihtiyacından aldım.Ama memnunum,canavar gibi çalışıyor fakat şuan bir sürü seçenek varken s5 tavsiye etmem.Kolay gelsin.
lg g flex batarya bakımından cazip bir cihaz siz de telefon alıp satan biri oldugunuz için fiyatı özelliklerinin çeşitliliğinden dolayı fazla düşmeyecek bir cihaz alırsanız fiyatı çok düşmeden satabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X