Şimdi Ara

4'ÜNCÜ KOMD. TUG. K.LIĞI TUNCELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
23.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar aranızda varmı buraya düşen babayiğitler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxXXxN -- 11 Aralık 2009; 23:07:12 >

• arkadaş ben 317 olarak geleceğin yerde askerlik yapıyorum :) sizleri bekliyoruz dört gözle

4.Komando Tugayı/ Tunceli
  • KARDEŞ BENDE AYNI YERE DÜŞTÜM.KISA DÖNEM OLARAK.

DURUM NASIL ORALARDA DEMEYE GEREK YOK GELİNCE GÖRECEĞİZ ZATEN.

ALLAH HERKESE HAYIRŞLI TESKERELER NASİP ETSİN.
  • vay be askere geleli 100 gün olmuş bile.
    şimdi ilk mesajı yazan arkadaşla beraber oturuyoruz...
  • Ben böle askerliğin
  • Böyle tuncelinin ben yaaaa çarşısında iş bile yok
  • eee yapcak bişi yok, burası TUNCELİ :D sen yine çarşıya çıkıon olum, şafak olmuş comolokko, hala yardırış devam ediyor. Ş:39 batıyoo :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapcak bişey yok demi
  • Ben de 321. dönem olarak geliyorum arkdaşlar. Biraz bilgi verebilir misiniz? Ne getirmeliyim? Tavsiyeleriniz, bir de anlamadığım nokta kısa dönem ve komando, nasıl oluyor bu iş?
  • beyler bana özelden ulaşın, yardımcı olamaya çalışıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo00

Ben de 321. dönem olarak geliyorum arkdaşlar. Biraz bilgi verebilir misiniz? Ne getirmeliyim? Tavsiyeleriniz, bir de anlamadığım nokta kısa dönem ve komando, nasıl oluyor bu iş?

arkdaşlar msn e ekleyin beni, detaylıca görüşelim. 45 dk sonra müsait olcam.

msn: sxxxxn@hotmail.com
  • Bende yeni düştüm oraya.. acemiliğe son 1 hafta ((: Isparta-Eğirdir den gelicem.. bana bilgi verebilecekk ustalar varsa orayla ilgili, özeldenn rica etsem msn lerini atabilirlermi.. (:
  • msn yukarda yazılı zaten dostum, bana ulaşabilirsin ordan
  • SELAM AYIN 12 SİNDE BENDE TUNCELİ MERKEZDEYİM ULŞ. OLARAK GELCEM GERCEKSE :) HEPINIZE HAYIRLI TESKERELER
  • Arkadaslar Isparta-Eğirdir'den Geleceim 88/2 Olarak yerlerimiz Gecen Gün .belli Oldu Nasıl ßiryer ßiraz Örn . Verseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: komando hüso

SELAM AYIN 12 SİNDE BENDE TUNCELİ MERKEZDEYİM ULŞ. OLARAK GELCEM GERCEKSE :) HEPINIZE HAYIRLI TESKERELER

Yandın o zaman dostum silüsde ne yazıyo tam olarak Lojistik ulaştırmamı yoksa eğer öyleyse yanımdasın

• way way selam arkadaşlar 77/4 4. komando 1. tabur tabur komutan habercisiydim sayılı 55 görevim var çemizgezek hariç tuncelinin her karakolu her (ali boğazı dahil) köyüne gittim bingöl elazığ ve diyarbakırada yapılan operasyonlara katıldım çok güzel günlerdi. ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN.
  • sizin haliniz mokoko
  • aha ben de gidecem oraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45haluk

sizin haliniz mokoko

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.