Şimdi Ara

4 yıllık yönetim bilişim sistemlerimi yoksa yüksek lisans yönetim bilişim sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AÖF işletme mezunuyum fakat bu sene aöf yönetim bilişim sistemleri 4 yıllık program açılmış.

Sizce 4 yıllıkmı okumalıyım yoksa yüksek lisans mı yapmalıyım. Siz ne yapardınız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yüksek lisans yapardım bu yıl iktisattan mezun oldum. 4 yıl daha lisans programı hangi bölüm olursa olsun çekilmez bana göre.
    Zaten lisansı bitirdik yüksek lisans yapmak daha rasyonel ve faydalı bir hareket olur.
  • ya öyle orası derslere bakıyorum aynı dersleri tekrar al tekrar oku çalış geç vallahi çekilmez ama işte 4 yıllık yönetim bilişim sistemleri daha etkin oluyorya bu yüzden dedim. yüksek lisans yapınca sadece o bölümden fikir sahibi olmuş gibi davranılıyor.

ama evet tekrar 4 yıl ağır geliyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

AÖF işletme mezunuyum fakat bu sene aöf yönetim bilişim sistemleri 4 yıllık program açılmış.

Sizce 4 yıllıkmı okumalıyım yoksa yüksek lisans mı yapmalıyım. Siz ne yapardınız .

Bu bölümlerin puanlarına nerden ulaşabilirim?
  • Ne işe yarayacak? İstersen 100 tane AÖF bitir bir işe yaramaz zaten hepsi iibf bölümü birbirinden farkı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Ne işe yarayacak? İstersen 100 tane AÖF bitir bir işe yaramaz zaten hepsi iibf bölümü birbirinden farkı yok

sende haklısın...
  • quote:

quote:

Ne işe yarayacak? İstersen 100 tane AÖF bitir bir işe yaramaz zaten hepsi iibf bölümü birbirinden farkı yok

sende haklısın...

işte bu yüzden paralarınızı kaptırmayın eğer üniversite okumak istiyorsanız sınavlara girin adam gibi okuyun okulunuzu dışardan akademik eğitim mi olurmuş? AÖF demek devletin para toplaması gibi bir şey zaten yüksek lisansta bile eliyorlar aöf mezununu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

sende haklısın...

işte bu yüzden paralarınızı kaptırmayın eğer üniversite okumak istiyorsanız sınavlara girin adam gibi okuyun okulunuzu dışardan akademik eğitim mi olurmuş? AÖF demek devletin para toplaması gibi bir şey zaten yüksek lisansta bile eliyorlar aöf mezununu

haklısın .. doğru dürüst okumadığımız için böyle uğraşıyoruz...

• yüksek lisans yap kardeşim. Bilişim uzmanı olmak istiyorsan da çok güzel kurslar var. Network ve ağ uzmanlığını tavsiye ederim. Cisco ve Microsoftun kurslarına gidersin. Kendini geliştirirsin. Ordan yol alırsın. Tekrar 4 yıllık aöf gereksiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.