Şimdi Ara

40.000 km de 1.2 TSI DSG ve yaşadıklarım... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
3.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Bu kadar kişiden sadece sen bu anlamı çıkardıysan benim diyebileceğim bir şey yok...

Ben onların anlamak istediğini anlattım sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Clio'ya kaliteli diyorsanız biz zaten tamamen farklı frekanslardayız, tartışmanın bir alemi yok. 135 beygir olup 11 litre şehir içi yakan, üstelik dört çeker bile olmayan, sosyetetik hatun SUV'u alın siz, 20 beygirle ne kadar bir fark hissedeceğinizi sanıyorsanız. Yok en iyisi siz komple susun nasılsa bir alternatif bile üretememişsiniz.
  • servis
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

servis

??
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

4. nesil kavramalarda da mı sorun çıkmış servise düşmüş golf araçlar?

edit : mundar diyorsun demek golfe

Ya hocam Golf molf bilmiyorum.Ustaya bu 3. nesil hani sorun çözülmüştü diye sordum artık 3. nesil yok arıza durumunda 4.nesil kavrama takıyoruz dedi.Daha nasıl açıklayıcı olurum bilmiyorum.Konu Golfe nasıl geldi orayı da anlamış değilim.

Çamur atma dsg ye

sende golf yok ki skoda var

haddini bil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin aracınızdaki 1.2 Tsı 8v olan motor mu ?

Doğrudur evet...

Sizin Dsg son nesil değil yanlış bilgilendirmeyin insanları.

Eski tip motor ve şanzuman var Jetta da bile şanzuman sorunu vardı 1.2 ler de, Golf7 de ki 4.nesil şanzuman vardır ve patlayan yok .

Araç sorunlarını Skoda Çek Cumhuriyeti'ne mail atın adam akıllı expertiz yapıp sorunları halletsinler.

Geçmiş olsun.

Afedersin de benim DSG em son nesil diye nerede yazdım ben söylermisin?? 3.nesil kavrama diye yazmışım hemde buyuk punto ile lütfen konuyu tekrar gözden geçirin...

Konu Golf e nasıl geldi orayı da anlamış değilim.Golf sahibisiniz onu biliyorum da belki bu yüzden mi konuya dahil ettiniz Ayrıca 4. nesil şanzıman diye bir şey yok 4. nesil kavrama var

4.nesiller serviste diye ben yazmadım...

Bu arada 4. nesil kavrama servisler de gözümüz aydın... 

Hey Allah'ım ya anlatamıyorum galiba aracım 3. nesil kavrama.Servisin bana dediği arıza durumunda 4.nesil kavrama takıyoruz.Skoda Trabzon yetkili servisi C.K.R. otomotivi arayıp teyit edebilirsin.

Bu arada 4. nesil kavrama servisler de gözümüz aydın...  Sen bu cümleden ne anladın çok merak ediyorum.

Abi fazla uzatma bence.

Konu içeriğinde "TSI, TDI, DSG" kelimeleri geçince Golf ekibi adam toplayarak geliyor.

Bilgilendirme vs. önemli değil, sahip oldukları materyallerin olumsuz yönlerini paylaşınca küplere biniyorlar.

Pas geçmek en temizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur evet...

Eski tip motor ve şanzuman var Jetta da bile şanzuman sorunu vardı 1.2 ler de, Golf7 de ki 4.nesil şanzuman vardır ve patlayan yok .

Araç sorunlarını Skoda Çek Cumhuriyeti'ne mail atın adam akıllı expertiz yapıp sorunları halletsinler.

Geçmiş olsun.

Afedersin de benim DSG em son nesil diye nerede yazdım ben söylermisin?? 3.nesil kavrama diye yazmışım hemde buyuk punto ile lütfen konuyu tekrar gözden geçirin...

Konu Golf e nasıl geldi orayı da anlamış değilim.Golf sahibisiniz onu biliyorum da belki bu yüzden mi konuya dahil ettiniz Ayrıca 4. nesil şanzıman diye bir şey yok 4. nesil kavrama var

Hey Allah'ım ya anlatamıyorum galiba aracım 3. nesil kavrama.Servisin bana dediği arıza durumunda 4.nesil kavrama takıyoruz.Skoda Trabzon yetkili servisi C.K.R. otomotivi arayıp teyit edebilirsin.

Bu arada 4. nesil kavrama servisler de gözümüz aydın...  Sen bu cümleden ne anladın çok merak ediyorum.

Abi fazla uzatma bence.

Konu içeriğinde "TSI, TDI, DSG" kelimeleri geçince Golf ekibi adam toplayarak geliyor.

Bilgilendirme vs. önemli değil, sahip oldukları materyallerin olumsuz yönlerini paylaşınca küplere biniyorlar.

Pas geçmek en temizi.

Valla Golf konusunda bir fotoya yapılan yorumu görünce kanım dondu kardeşim...Şimdi burası sapmasın PM atıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 5 Şubat 2014; 16:21:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur evet...

Geçmiş olsun.

Abi fazla uzatma bence.

Pas geçmek en temizi.

Valla Golf konusunda bir fotoya yapılan yorumu görünce kanım dondu kardeşim...Şimdi burası sapmasın PM atıyorum...

Bana da atsana sana zahmet

• En kısa zamanda bir japon aracı alman dileğiyle...

Bu sayede sen VAG'dan kurtulmuş olursun biz de senin her 5-10 bin km de bir açtığın-açacağın bu servis maceraları ile ajitasyonundan kurtulmuş oluruz.
  • quote:

Adamın golfü yok geçmiş konu açıyor efendim skoda da aynı şanzıman varmış da

4. nesil kavrama servisteymiş de

yaww alman hans ın mübarek eli ile çek poborsky nin eli bir olur mu
  • hocam ne kadar ciddiye alirsiniz bilmiyorum ama satip 16.000 liraya 2002 model V40 1.8 otm Volvo alip rahatiniza bakmanizi tavsiye ederim.
    biraz fazla yakar , bahsettiiginiz ihtiyaclar icin bicilmis kaftandir , tank gibidir.
    biz 3 cocukla exeo sigamayinca exeo satip 60.000 liraya guncel buyuk araba almak yerine 16.000 liraya bunu aldik 2.arac olarak acaip rahat ettik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki mesajları okuyunca aklıma iki sey geldi.

1. Kendi aracını eleştirmeni bile kabullenemeyen insanlar var. Bir gruba ait aracın sevmediğin yanlarını söylemek bile rahatsız ediyor.
    2. Eurovision yarışması gibi yakın irktaki insanlar gibi taraf tutmalar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: nilve

En kısa zamanda bir japon aracı alman dileğiyle...

Bu sayede sen VAG'dan kurtulmuş olursun biz de senin her 5-10 bin km de bir açtığın-açacağın bu servis maceraları ile ajitasyonundan kurtulmuş oluruz.

Japonları pek sevemedim aklım daha çok italyanlarda tavsiye ederim. Belki acıtasyon ayarındaki sahiplenme içgüdüsü ile ruh halinizden kurtulmuş olursunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

hocam ne kadar ciddiye alirsiniz bilmiyorum ama satip 16.000 liraya 2002 model V40 1.8 otm Volvo alip rahatiniza bakmanizi tavsiye ederim.
    biraz fazla yakar , bahsettiiginiz ihtiyaclar icin bicilmis kaftandir , tank gibidir.
    biz 3 cocukla exeo sigamayinca exeo satip 60.000 liraya guncel buyuk araba almak yerine 16.000 liraya bunu aldik 2.arac olarak acaip rahat ettik.

Hocam aracı 3.5 yıl daha satamam.Üst mesajlar da da belirttim.
  • ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Caponlar sorunsuzlukta ilk sıralarda geliyorlar ama...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

servis

??

Hangi servis

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Caponlar sorunsuzlukta ilk sıralarda geliyorlar ama...

Yok hocam ben o açıdan söylemedim zaten arkadaş beni japoncu zannetti galiba acıtasyona falan da girince olayın rengi değişti.

Bugun Skoda yani Vag yine işime yarayan bir araç çıkarsın garantiyi uzatsın yine düşünebilirim.Şu an için tekrar almayı düşünmüyorum ama bir kaç yıl sonra şartlar değişir dengeler değişir VAG ı yönetenlerin kafa yapısı değişir şanzıman değişir benim durumum yine aynı kalır ise (yeğenim) yine yeniden neden Skoda veya Vag grubundan bir araç almayayım.Zaman her şeyin ilacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 5 Şubat 2014; 17:08:24 >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    C.K.R otomotiv Yetkili Skoda servisi Trabzon...

Servisle herhangi bir problemimiz yok zaten.İleride olur olmaz onu bilemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 5 Şubat 2014; 17:09:11 >
  • quote:

C.K.R otomotiv Yetkili Skoda servisi Trabzon...

Servisle herhangi bir problemimiz yok zaten.İleride olur olmaz onu bilemem...

Anladım özellikle trabzon ve erzurumda inanılmaz. Derecede skoda var

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.