Şimdi Ara

40 000 TL civarı Araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, 2011 Opel Corsa Aracım var. Aracın değeri kadar araçta malesef hasar kaydı var. Geçen bir tanıdık arabaya talip oldu, eğer arabayı alırsa bende elden çıkartmak istiyorum. Öyle bir durumda üzerine 10-15000 ekleme yapıp aracı yükseltmek istiyorum. Bunun için araç tavsiyesi yapabilir misiniz? Bir kaç kriterim var bunlara göre tavsiye verebilirseniz çok memnun olurum.

1. Araç yakıt olarak çok ekonomik olmalı, Benzin + LPG işini çok sevmiyorum Dizel olmasını tercih ederim.
    2. Yol tutuşu sağlamlık kapıdaki tok sese bile dikkat ederim. Yani teneke gibi arabaları sevemiyorum. Bu yüzden sanki Almanlar veya japonlar daha iyi gibime geliyor.

Bu 2 kriter çok önemli benim için. Genelde Renault Fiat gibi arabaları sevmem. Teşekkürler.

• 40 bine dizel reno fiat alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevrolet aveo 1.3 dizel
  • Golf 6 1.6 TDI 90 ps Trendline

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bravo 1.6 mj
  • Verdiğiniz cevaplar için Teşekkür ediyorum. Araç işi olmadı satın almadı arabayı bende kullanmaya devam ediyorum şimdilik. Ama aracı değiştirmek gerekecek ileriki zamanda. En azından bir fikir oldu bana teşekkürler. Bu GOLF meselesini hiç düşünmemiştim. Golf gerçekten baya mantıklı aslında. 2 kişiye bagaj felanda yeter. Corsadan geniş olduğu kesin zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    450.000 Tl Araç Önerisi
    3 gün önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.