Bildirim
40.000 tl'ye hangi arabayi alirdiniz?
ATEngeus Elektrikli Toz Üfleyici, Kademesiz Hızlı Sıkıştırılmış Hava Silgi, 100500RPM LED Işıklı Sıkıştırılmış hava üfleyici, PC, Klavye, araba, ev için : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPP5KLV9
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tabiki passat
ama elantra öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 9 Şubat 2013; 17:52:34 > -
Focus, Civicquote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
tabiki passat
ama elantra öneririm -
Civic,Focus,Passat.quote:
Orijinalden alıntı: Darkmavy
Focus, Civic
Alıntıları Göster -
1.6 Fsi Exclusive Passat alırdım. 2 tane temsili link ekliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: fleleo
Civic,Focus,Passat.
Alıntıları Göster
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-passat-1.6-fsi-exclusive-tuana-otomotiv-den-113290026/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-satilik-67500-km-de-113195566/detay
-
Lpg ile uyumlu olan bir civic öneririm :) fsı passat ve lpg nasıl olur nekadar ekonomik olur bilemem :) -
arkadaşlar değerli yorumlar yapıyorsunuz, teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Karavana_Sam52
Lpg ile uyumlu olan bir civic öneririm :) fsı passat ve lpg nasıl olur nekadar ekonomik olur bilemem :)
Zaten kafan karışıktı dahada karıştı
passat güzel seçenek olarak duruyor 2008 model olması biraz çekindiriyor ama sonuçta passat yine passat tabi :)
Cİvic de bakmaya başladım, bi araştırayım bakalım neler bulcam -
quote:
Orijinalden alıntı: tdursun
arkadaşlar değerli yorumlar yapıyorsunuz, teşekkür ederim.
passat güzel seçenek olarak duruyor 2008 model olması biraz çekindiriyor ama sonuçta passat yine passat tabi :)
Cİvic de bakmaya başladım, bi araştırayım bakalım neler bulcam
Özel mesajınız var belki görmemişsinizdir diye söyledim -
HYUNDAİ ELANTRA ALIRDIM YENİ KASA.quote:
Orijinalden alıntı: EkmekArasıEtiPufquote:
arkadaşlar değerli yorumlar yapıyorsunuz, teşekkür ederim.
Cİvic de bakmaya başladım, bi araştırayım bakalım neler bulcam
Özel mesajınız var belki görmemişsinizdir diye söyledim
Alıntıları Göster
-
Passatçılar basmış burayı da. Volvosunu satamayan arkadaşın konusunda 2010 premium 1.6 civicini 35bin liraya satan arkadaş vardı bulabilirseniz görüşün derim :) :)quote:
Orijinalden alıntı: ilhan555
HYUNDAİ ELANTRA ALIRDIM YENİ KASA.
Alıntıları Göster -
passatı inceliyorum, 1.6 fsi motorun çok yaktığından ve performansından şikayetçiler ama donanım olarak araç çok iyi duruyor,bana sanki 5 yıllık araçmış gibi görünmüyor.quote:
Orijinalden alıntı: Jeolojici
Passatçılar basmış burayı da. Volvosunu satamayan arkadaşın konusunda 2010 premium 1.6 civicini 35bin liraya satan arkadaş vardı bulabilirseniz görüşün derim :) :)
Alıntıları Göster
civic ise diğer araştırdığım başlık şu an,
elantranın dışı çok güzel ama içini pek sevemedim :S
-
mitsubisi lancer evo :Dquote:
passatı inceliyorum, 1.6 fsi motorun çok yaktığından ve performansından şikayetçiler ama donanım olarak araç çok iyi duruyor,bana sanki 5 yıllık araçmış gibi görünmüyor.
civic ise diğer araştırdığım başlık şu an,
elantranın dışı çok güzel ama içini pek sevemedim :S
Alıntıları Göster -
Passat diyecektim ama FSİ olunca demiyeceğim...quote:
Orijinalden alıntı: Mefta046
mitsubisi lancer evo :D
Alıntıları Göster
Bu 3'ü arasından Octavia 1.4 olabilir... Focus,Civic'e olabilir... -
quote:
Passatçılar basmış burayı da. Volvosunu satamayan arkadaşın konusunda 2010 premium 1.6 civicini 35bin liraya satan arkadaş vardı bulabilirseniz görüşün derim :) :)
saçmalığın dibi -
ilgilenirseniz öğretmen arkadasımın 2009 1.4tsı dgs passatı var.43000tl istiyor.quote:
Orijinalden alıntı: ilhan032quote:
saçmalığın dibi
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: gs007tr
ilgilenirseniz öğretmen arkadasımın 2009 1.4tsı dgs passatı var.43000tl istiyor.
hocam teşekkür ederim, şu an octavi'da karar verdim gibi.
Dediğiniz araç güzel ama 43 beni aşıyor :S -
Bugün elentra gördüm çarşıda.Şimdi onu araştırıyorum sürekli.Araç çok fena hoşuma gitti.Annemde beğendi.quote:
Orijinalden alıntı: tdursunquote:
ilgilenirseniz öğretmen arkadasımın 2009 1.4tsı dgs passatı var.43000tl istiyor.
hocam teşekkür ederim, şu an octavi'da karar verdim gibi.
Dediğiniz araç güzel ama 43 beni aşıyor :S
Alıntıları Göster
35.000 TL civarına 2011 model bulursam süper olur.
-
http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=362448&v=ikinciel-SKODA-SUPERB-1.4-TSI-125-HP-COMFORTquote:
Orijinalden alıntı: Face Of Melinda
Bugün elentra gördüm çarşıda.Şimdi onu araştırıyorum sürekli.Araç çok fena hoşuma gitti.Annemde beğendi.
35.000 TL civarına 2011 model bulursam süper olur.
Alıntıları Göster
-
35 Bin civic vardı kazasiz degisensiz ben alıcaktim imkan olsa ama seneye kadar beklemicegine gore ai bı bakın derim :) -
quote:
http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=362448&v=ikinciel-SKODA-SUPERB-1.4-TSI-125-HP-COMFORT
geçen sene punto bakarak başlamıştım araya askerlik girdi ötelemek zorunda kaldım şimdi superb :))
Uzay mekiğine doğru ilerlicem bu gidişle
Benzer içerikler
- yerden yüksek binek araçlar
- elektrikli araç karşılaştırma
- en az yakan pikap
- alfa romeo alınır mı
- panelvan aracımla ne is yapabilirim
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X