Şimdi Ara

40-50 bin tl arası tam otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi tam otomatik (yarı otomatik-triptonik-yokuşta geri kaçırma vs olmayan sorunsuz) aile aracı almak İstiyorum japon araçlara bakıyorum siz hangi araç ve modelleri tavsiye edersiniz?

Bütçem 40-50 bin arası ancak 60 bin tl ye kadar zorlayabilirim. Bazı araçların bazı yıllardaki şanzımanları sorunsuz olabiliyor bu gibi tavsileri de bekliyorum.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• O bütcede tam otomatik bulabileceklerin;

Hb

Hyundai i20 2014-2015 1.4 tam otomatik (4 ileri)

Opel corsa 2013-2014 1.4 tam otomatik (6 ileri)

Nissan Micra 2015-2016 1.2 cvt (nissan cvtleri bi araştır sıkıntı yaşayanlar var.)

Honda Jazz Cvt (çok ilgili olduğum bir araç değil)

Sedan

Mitsubishi Attrage 2015 1.2 Cvt (kendine has özelllikleri olan tam otomatik bir vites)

Chevrolet Cruze 2011-2012 1.6 tam otomatik (6 ileri)

Toyota Corolla 2010-2011 1.6 tam otomatik (4 ileri)

Fiat Egea 2015 1.6 (benzin urban) tam otomatik (6 ileri)

Aile için b hb yerine sedan tavsiye ederim...
  • O bütcede tam otomatik bulabileceklerin;

Hb

Hyundai i20 2014-2015 1.4 tam otomatik (4 ileri)

Opel corsa 2013-2014 1.4 tam otomatik (6 ileri)

Nissan Micra 2015-2016 1.2 cvt (nissan cvtleri bi araştır sıkıntı yaşayanlar var.)

Honda Jazz Cvt (çok ilgili olduğum bir araç değil)

Sedan

Mitsubishi Attrage 2015 1.2 Cvt (kendine has özelllikleri olan tam otomatik bir vites)

Chevrolet Cruze 2011-2012 1.6 tam otomatik (6 ileri)

Toyota Corolla 2010-2011 1.6 tam otomatik (4 ileri)

Fiat Egea 2015 1.6 (benzin urban) tam otomatik (6 ileri)

Aile için b hb yerine sedan tavsiye ederim...
  • Uzun sure binilecekse, o paraya en fazla seyi sunan mitsubishi attrage cvt dir.

Yilda 10binden cok km yapmiyorsaniz benzinle de binilebilir, olmadı lpg ye uyumludur.

2015 model alirsaniz en az 2020 ye dek fabrika garantisi de surmektedir.

Hayirli gunler
  • Jazz öneririm şiddetle
  • Daihatsu Materia yada Nissan Note öneririm içi çok geniştir.
  • Arkadaşlar elinize yüreğinize sağlık değerli yorumlarınız benim için olduğu kadar benzer nitelikte araç arayanlar için ışık tutacaktır...

Mitsubishi Attrage ve Jazz tavsiyede öne çıkanlar ben de geçen haftaya kadar Jazz almayı düşünüyordum ancak tipi çok hoşuma gitmiyordu bunun yerine sedan almaya karar verip fd6 diye tabir edilen ve ülkemizde de çok sevilen efsanevi kasa makyajsız 5 ileri tam otomatik vites Honda Civic satın aldım. Viteş geçişleri, yol tutuşu gerçekten güzel. Tek eksisi tabanının alçak oluşu ülkemiz şartlarında dezavantaj oluşturacağı aşikar :)

Tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhatoryum

Arkadaşlar elinize yüreğinize sağlık değerli yorumlarınız benim için olduğu kadar benzer nitelikte araç arayanlar için ışık tutacaktır...

Mitsubishi Attrage ve Jazz tavsiyede öne çıkanlar ben de geçen haftaya kadar Jazz almayı düşünüyordum ancak tipi çok hoşuma gitmiyordu bunun yerine sedan almaya karar verip fd6 diye tabir edilen ve ülkemizde de çok sevilen efsanevi kasa makyajsız 5 ileri tam otomatik vites Honda Civic satın aldım. Viteş geçişleri, yol tutuşu gerçekten güzel. Tek eksisi tabanının alçak oluşu ülkemiz şartlarında dezavantaj oluşturacağı aşikar :)

Tekrar teşekkür ederim.
    Fd6lar 4 ileri değil miydi ben mi yanlış biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

Fd6lar 4 ileri değil miydi ben mi yanlış biliyorum?

Alıntıları Göster
    2007-2015 arasında civic sedan
    5 ileri tam otomatik şanzıman kullandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

2007-2015 arasında civic sedan
    5 ileri tam otomatik şanzıman kullandı

Alıntıları Göster
    Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler
  • Merhaba, ablam ıspartaya atandı ve bir araca ihtiyacı var. Yeni konu açmim dedim. 70bin Tl bütçeyle otomatik bir araç bakıyoruz. Genelde şehir içinde kullanılacak. Hb bakıyoruz ama araçtan çok anlamadığım için hangisini alacağımızı bilemedik. En önemlisi sorun çıkarmayacak bir araç olması onun dışında da yakıtı fazla olmazsa iyi olur. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecesefasi_52fb -- 11 Nisan 2019; 16:5:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.