Şimdi Ara

40 Bin maksimum bütçe ile Aile arabası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, acilen geniş ve dizel bir aile arabası arıyorum. İlk öncelik tabi ki de bagajın bebek arabasını aldıktan sonra bir miktarda olsa yer bırakacak kadar büyük olması.
    Arka koltuk grubunun da yeteri kadar geniş olması ve arkada bebek koltuğu + 2 kişi varken çok sıkıştırmaması.
    Bebek koltuğu demişken İsofix olmazsa olmazım bunun yanı sıra Ncap yıldızları da önemli.
    İlk bütçem 35bin lira olarak belirlemiştim buna göre sağlımlık ve genişlik olarak Cmax dikkatimi çekmişti ama temizini ve düşük km bulmak imkansız.
    Sonrasında Scenic inceledim sonra bunların (2004-2007) arası temizini bulmanın çok zor olduğunu kabul edip, sedan grubuna yönümü çevirdim.
    Ama yine de tavsiyelere ihtiyacım var kesinlikle, yorumlarınızı bekliyorum

• Lancer. Toledo. Oktavya. Avensis.

Lancer ve toledo kullandim. Oktavya zaten genis. D sinifi araclarda var ama km leri almis baslarini gitmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Octavia bakabilirsiniz, bagaj kapağı camla beraber açıldığı için çok rahat yükleme imkanı sunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Octavia bakabilirsiniz, bagaj kapağı camla beraber açıldığı için çok rahat yükleme imkanı sunuyor.

o nasıl bir bagaj aman yarabbim
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten büyük bagaj ve işimi görür. Beni düşündüren bu ve benzer aracın km si 200bin civarı. Aynı fiyata 100 bin civarı, 2013 Citroen C-Elysse araçlar da var. Hem yarı yarıya km hem de model yeni olması açısından cezbedici geliyor.
  • benim paylaşmadaki maksadım. bagaja bebek arabası falan koymuş kafanızda canlandırın diyeydi. başka düşük km araçlar bakılabilir.
    corolla 1.4 dizel bakabilirsin mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 8 Mayıs 2017; 17:18:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

benim paylaşmadaki maksadım. bagaja bebek arabası falan koymuş kafanızda canlandırın diyeydi. başka düşük km araçlar bakılabilir.
    corolla 1.4 dizel bakabilirsin mesela.

Eywallah hocam, teşekkürler
  • accent blue

• megane 2 sedan 1.5 dci
  • Güvenlik önemli ise c elysee'den uzak durun. Önereceğim araç da çok geniş değil ama c elysee falan dediğiniz için genişlik olarak onunla aynı ayarda. Bu civarda bütçe ile alınabilecek dizel, yüksek modelli, düşük kilometreli, donanımlı ve güvenli araç budur, kalan para da yakıta gider, mis gibi binilir:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2013-model-41-bin-km-de-yakit-cimrisi-sedan-aveo-hatasiz-38-bin-431603038/detay

Dizelde ısrarcı olmazsanız, 2012 model cruze alınır, lpg ile ucuza gezilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 10 Mayıs 2017; 17:34:39 >

• Chevrolet ile soru işaretim arabayı satmak istersem kısa sürede satabilir miyim kısmı, yoksa oldukça beğeniyorum aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: osnm

Chevrolet ile soru işaretim arabayı satmak istersem kısa sürede satabilir miyim kısmı, yoksa oldukça beğeniyorum aslında

Fiyat piyasasının üstünde değilse sıkıntı olmuyor, 2. eli yeterince hızlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.