< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 7 Mart 2022; 16:8:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
40 binde direksiyon kutusu pert

-
-
Elektrikli direksiyona sahip bütün araçlarda görülüyor bu sorun. Bazılarında hafif tıkırtı yapıyor bazılarında tak tak ses yapıyor. Halen çözülemedi bu durum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nissan da kronik bu bu km da başka markada olmaz fazla kaliteli araç iste
Merhaba, servis dışımda bir yere de gösterdiniz mi? Benim de rot başlarında boşluk oluşmuştu. Servis 2000₺ dedi. Başka servisi illa direksiyon kutusu ile değişecek. 11000₺ dedi. Sanayideki ustama gittim. İki rot değişti 350₺.
Sizin mesajınızı görünce araç 40 binde diyorsunuz. Problemin kule direklerindeki parçadan olma ihtimali yüksek gibi geldi. Eğer hala bir aksiyon almadıysanız iyi bir ustaya gösterin bence.
Tşkler cvp için ben de oyle düşündüm qmortisor üst takozu diye yok dedi servis hayır lifte kaldırıp alt takım kontrolü bile yapmadan iki direksiyon çevirip kutu dedi hala bişey yapmadim
Eğer İstanbul’daysanız Bağcılar Güngören sanayi sitesi Seçkin Oto rot balansa baktırın derim. Hemen karşısında Doğan Oto var. Kazım ve Selahattin usta kardeşler tavsiye etmişlerdi bana da.
Maalesef küçük bı ildeyim sanayide nissandqn özellikle j11den anlayan yok serviste geçen sene açıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X