Şimdi Ara

40 bine araç almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba başlıktada belirttigim gibi 40 000 tl nakit var kredi çekmek istemiyorum çünki kredi çekince aklıma hep o geliyor ve rahat edemiyorum

40 000 tl lik bir arac arıyorum arkadaşlar model olaran 2008 2009 dan aşagı düşünmüyorum
    Motor olarakta 1.6 düşünüyorum
    Yakıt olarak henüz bir düşüncem yok yani benzin ve dizel olarak hiç düşünmedim 2 görüşede acıgım
    hangi arac ne yönden iyidir ne yönden kötüdür araclar hakkındada pek bi bilgim yok arkadaşlar
    malum artık su arabanın şu sorunu var bu arabanın bu sorunu var diyebiliyoruz

tavsiye edebileceginiz araclar icin burdayım arkadaşlar yardımlarınız icin teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTINEL_TR -- 6 Ağustos 2017; 10:58:1 >

• 40 bine 1.6 Auris,Astra,Megan bulabilirsin
  • Renault symbol -clio

Hyundai i20

Fiat linea - punto

Daica sandero

Ford fiesta

Gibi modelliaraçlar geliyor hocam aklıma

• Bu paraya alabileceğiniz tartışmasız en iyi araç.
  • Volvo S40 bulunabilir
  • dostum inşallah istediğini bulursun...

ben de 3 gündür benzer bütçeyle kredi çekmeden araç almaya uğraştım sonunda başarabildim.

2010 model 130 bin km de honda civic sport 1.4 aldım otomatik şanzımanlı.

bütçen max 40 ise sana 1.8 lerini tavsiye ederim. marjinal bir görüntüsü var. gayet şık ve içi inanılmaz geniş (cr-z den sonra öyle geldi bana)

bi de her baktığım ayaraba için 3-5 bin tl arasında pazarlık yapabildim. kimsenin cebinde nakit olmadığından canlı parayı duyunca herkesin bi arabasını veresi geliyor.

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanKkner

dostum inşallah istediğini bulursun...

ben de 3 gündür benzer bütçeyle kredi çekmeden araç almaya uğraştım sonunda başarabildim.

2010 model 130 bin km de honda civic sport 1.4 aldım otomatik şanzımanlı.

bütçen max 40 ise sana 1.8 lerini tavsiye ederim. marjinal bir görüntüsü var. gayet şık ve içi inanılmaz geniş (cr-z den sonra öyle geldi bana)

bi de her baktığım ayaraba için 3-5 bin tl arasında pazarlık yapabildim. kimsenin cebinde nakit olmadığından canlı parayı duyunca herkesin bi arabasını veresi geliyor.

kolay gelsin.

Hondacılar pazarlık sevmez
  • Benzinli C4, hem c sınıfı hem çok daha yeni olur.
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    paranın ucunu görünce öyle bir seviyorlar ki...

3 hondayla konuştum birisi 2 - birisi 3 - ve aldığım adam da 4 bin tl ikram etti.

sevmese nolur piyasada cebinde para olup notere sür diyecek adam kalmadı. ben sabah bakıp öğlen bu fiyata veriyorsan notere gel dedim. sağolsun ki geldi.
  • bu arada 51 bin tl yazılan 2010 c5 1.6 e hdi için pazarlığım 44 e bitti. araçta sonradan parça parça 12 bin tl kayıt çıkınca bulantı oldu ve vazgeçtim.

piyasadaki balona aldanmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanKkner

paranın ucunu görünce öyle bir seviyorlar ki...

3 hondayla konuştum birisi 2 - birisi 3 - ve aldığım adam da 4 bin tl ikram etti.

sevmese nolur piyasada cebinde para olup notere sür diyecek adam kalmadı. ben sabah bakıp öğlen bu fiyata veriyorsan notere gel dedim. sağolsun ki geldi.

Öğlen notere gel

Ben de bi deneyeyim
  • 51 deyip 44 e bırakıyorsa,adama 6 bin çerez gibi gelmiştir....bende o durumda araca yanaşmam,işkillenirim
    noldu hondacı olarak ağırına mı gitti aslan?

istediğin zaman istediğin yere...
  • m.hastası kullanıcısına yanıt
    kardeşim galeriler özellikle tüm geçimlerini bu işten sağlıyorlar. geneli birkaç ortak oluyor. paraya sıkışınca başka galerilere arababozduruyorlar. şu an piyasa belli kimse araba alıp satmıyor. herkes de arabasını altından zannedip fiyat belirliyor. sonuç olarak bu pazarlık rakamları emin ol hayal değil :)
  • Auris, corolla, astra bulunabilir. Tavsiyem corolladan yana olacaktır. Çünkü 2.el alıyorsunuz. 2008 civarı kazasız bile olsa sorun çıkarabilir araçlar. Corollada bu ihtimal en düşük.
  • araç benim, bu doluluktaki türkiye geneli en ucuz fiyattır?

@Silenforce @ALTINEL_TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

araç benim, bu doluluktaki türkiye geneli en ucuz fiyattır?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sorunsuz-en-dolusu-464104007/detay

@Silenforce @ALTINEL_TR

Hocam bu fiyata satabilirseniz paylaşır mısınız?

Sizden öğreneceğim çok şey var.
    Estağfurullah adaş benim senden çok öğreneceğim var,
  • SinanKkner S kullanıcısına yanıt
    bütün ilanları arayıp fiyat indirmeye çalışasım geldi 4 bin iyiymiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.