Şimdi Ara

40'' Crea Tierra LCD Samsung Panel!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ümraniye 'de gezerken dikkatimi çekti Eviddia diye bir mağazada vitrinde gördüm Crea 102 Ekran Bir LCD çıkarmış tierra modeli burada sizinle paylaşma gereği duydum nokta fiyatı 1650 YTL KDV dahil olması

1366x768
    8000.1 Kontrast
    2xHDMI
    2xScart
    1xVGA
    Component
    Composite
    Piano Black

:) sanırsam olması gereken tüm özellikle var..

• http://www.kont.com.tr/tr/urunler_detay.asp?ID=1446
    burada özellikleri farklı görünüyor
  • Ee siz zaten crea'da çalışıyorsunuz.
    "Signore" nickli arkadaş ile çok kere "Crea" markası hakkında tartışmanız oldu.
    E zaten crea da çalışıyorsunuz neden bu şekilde konu açıyorsunuz ki?
    Bende bir senedir crea'da çalışıyorum ve tierra serisinin kataloğu bile şirkette eylül ayları civarı dağıtılmışken ve sizin çalıştığınız için haberinizin olmaması mümkün değilken,neden bu şekilde konu açıp birde bu şekilde mesaj yazıyorsunuz ki?
    Ben bugüne kadar verdiğiniz yanıtlardan dolayı "Crea" markasının varolan itibarını sarstığınız düşüncesindeyim.
    Biz insanlara önce güven aşılamaya çalışıp,sonrasında ürünlerimize güvenmeleri ve güvenmeleri sonrası bir miktar paralarını bu markaya yatırmaya ikna etmeye çalışırken sizin açıklamalarınız ve bu şekilde sergilediğiniz benim anlam veremediğim tavır bence bu forumda sizi tanıyan insanların gözünde ki marka itibarımızı ve kalitemizi düşürdüğü görüşündeyim.
    Çalıştığınız ve ekmeğini yediğiniz yeri ya adam gibi savunun ya da hiç savunmayın.
    Ben bile yeri gelmediği sürece ve yeri geldiğinde bile kısa ve öz bir açıklamayı kendimi tanıtmadan yapmayı uygun görmüyorken,siz birde üzerine böyle davranmayın.
    Unutmayın ki bir çok kişinin emeğini kendi davranışınızla lekeliyorsunuz.
    Bence adam gibi konu açın,yazın böyle böyle diye.
    Bana göre doğru bir davranış örneği göstermemişsiniz.
    Saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: Twinsler

Ümraniye 'de gezerken dikkatimi çekti Eviddia diye bir mağazada vitrinde gördüm Crea 102 Ekran Bir LCD çıkarmış tierra modeli burada sizinle paylaşma gereği duydum nokta fiyatı 1650 YTL KDV dahil olması

1366x768
    8000.1 Kontrast
    2xHDMI
    2xScart
    1xVGA
    Component
    Composite
    Piano Black

:) sanırsam olması gereken tüm özellikle var..

• Orjinalden alıntı: ocularis

Ee siz zaten crea'da çalışıyorsunuz.
    "Signore" nickli arkadaş ile çok kere "Crea" markası hakkında tartışmanız oldu.
    E zaten crea da çalışıyorsunuz neden bu şekilde konu açıyorsunuz ki?
    Bende bir senedir crea'da çalışıyorum ve tierra serisinin kataloğu bile şirkette eylül ayları civarı dağıtılmışken ve sizin çalıştığınız için haberinizin olmaması mümkün değilken,neden bu şekilde konu açıp birde bu şekilde mesaj yazıyorsunuz ki?
    Ben bugüne kadar verdiğiniz yanıtlardan dolayı "Crea" markasının varolan itibarını sarstığınız düşüncesindeyim.
    Biz insanlara önce güven aşılamaya çalışıp,sonrasında ürünlerimize güvenmeleri ve güvenmeleri sonrası bir miktar paralarını bu markaya yatırmaya ikna etmeye çalışırken sizin açıklamalarınız ve bu şekilde sergilediğiniz benim anlam veremediğim tavır bence bu forumda sizi tanıyan insanların gözünde ki marka itibarımızı ve kalitemizi düşürdüğü görüşündeyim.
    Çalıştığınız ve ekmeğini yediğiniz yeri ya adam gibi savunun ya da hiç savunmayın.
    Ben bile yeri gelmediği sürece ve yeri geldiğinde bile kısa ve öz bir açıklamayı kendimi tanıtmadan yapmayı uygun görmüyorken,siz birde üzerine böyle davranmayın.
    Unutmayın ki bir çok kişinin emeğini kendi davranışınızla lekeliyorsunuz.
    Bence adam gibi konu açın,yazın böyle böyle diye.
    Bana göre doğru bir davranış örneği göstermemişsiniz.
    Saygılar...

Yukarı'daki yazıları okudum daha doğrusu entersan arkadaşım haber verdi.

Yukarı'da adı geçen bayi 'yi tanırım sanırım onların bilgisayarından girdiğim zaman parolamı kaydet modunda kalmış olduğundan kaynaklı benim yazmadığım bir yazı yazılmış.

Ama ben yazmış olsam bile sizin yaptığınız yorumlar ekmek yediğiniz yeri adam gibi savunun yazmışınız sizin ne kadar düzgün davrandığınız ortaya çıkmıştır. Eğer biraz ince düşünseydiniz bana telefon açabilirdiniz.

Ayrıca EYLÜL ayında dağılması konusu önemli değil yukarıdaki özellikler doğrudur web sitesi bugun düzeltilecek ve fiyatı 'da yukarıda yazdıklarına göre doğrudur.

Parolamı değiştiriyorum.

• quote:

Yukarı'daki yazıları okudum daha doğrusu entersan arkadaşım haber verdi.

Yukarı'da adı geçen bayi 'yi tanırım sanırım onların bilgisayarından girdiğim zaman parolamı kaydet modunda kalmış olduğundan kaynaklı benim yazmadığım bir yazı yazılmış.

Ama ben yazmış olsam bile sizin yaptığınız yorumlar ekmek yediğiniz yeri adam gibi savunun yazmışınız sizin ne kadar düzgün davrandığınız ortaya çıkmıştır. Eğer biraz ince düşünseydiniz bana telefon açabilirdiniz.

Ayrıca EYLÜL ayında dağılması konusu önemli değil yukarıdaki özellikler doğrudur web sitesi bugun düzeltilecek ve fiyatı 'da yukarıda yazdıklarına göre doğrudur.

Parolamı değiştiriyorum.

@Twinsler

Artık Crea'daki görevinizi bir açıklasanız diyorum, satış görevlisi misiniz, genel müdür müsünüz anlayamadık bir türlü. Bilelim ki, yazdıklarınızı buna göre değerlendirelim.

Eğer hala kimliğinizi gizlemeyi tercih ederseniz, işinize gelmediği için kimliğinizi sakladığınız apaçık ortada olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 8 Şubat 2008; 12:32:44 >

• Kimliğimi gizleseydim çalıştığımı söylemezdim arkadaş crea 'da çalışıyormuş o birazcık ararsa bulur.

ben Kont Bilişim'de çalışıyorum crea'da değil.
  • quote:

Kimliğimi gizleseydim çalıştığımı söylemezdim arkadaş crea 'da çalışıyormuş o birazcık ararsa bulur.

ben Kont Bilişim'de çalışıyorum crea'da değil.

Hani yanlış anlamayın ama yukarıdaki mesajı yazan birisiyle zamanında nasıl o kadar tartışmaya girip baktimi boşa harcamışım kendime hayret ediyorum şimdi.

Zaten bir firma çalışanı olduğunuzu söylediğiniz için görevinizi soruyorum, en önemli konu "görevinizin" ne olduğu. Firma çalışanı olduğunuzu söylemeniz bir şeyi açıklamadığı gibi, ortalığı daha da bulandırıyor.

Forumda Crea'nın adını anmaktan başka birşey yaptığınızı görmedim... Forumu reklam aracı olarak kullanmaya çalışmadığınız, (ne reklamıysa artık, bir çalışanın gelip reklam yapmaya çalışması bana hep basitlik olarak gelir), gerçekten bilgi paylaşımında bulunduğunu günleri görmek ümidiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 9 Şubat 2008; 11:49:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.