Şimdi Ara

40 dk aram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baya önce oynandı bu oyun şimdi koyma fırsatım oldu Son tfde Sivirle ben hayatta kaldık benim baya az canım kalmıştı bitirdik sonra. Sivir nexusu direk aldı o adyle kazandık sonra
     40 dk aram

• Şimdi aynı konuyu açıcaktım. 5dk önce bende 42 dk aramdan çıktım. Oyunun 15. dakikası adamların son kulesi oyun biticek benim külüstür laptop kapandı zaten yetişemem deyip açmadım oyunu tekrar. Gittim kahvaltı yaptım geldim oyuna girmeyi denedim hala devam ediyor dedi. Girdim 40. dakikadayız
     40 dk aram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaD1905 -- 14 Eylül 2013; 14:15:57 >

• 40 dk aram çok uzunmuş kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 14 Eylül 2013; 14:15:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

40 dk aram çok uzunmuş kardeş.

kısa mı kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

kısa mı kardeş

1 saat 10 dk süren aram oynadım. Siz ya ezip ya eziliyorsunuz herhalde KARDEŞ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 14 Eylül 2013; 14:25:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

kısa mı kardeş

1 saat 10 dk süren aram oynadım. Siz ya ezip ya eziliyorsunuz herhalde KARDEŞ ?

1 saat süren oynadım mı bilmiyorum da benimkiler de 25-30 dakika sürüyor ortalama. Rakipte çok poke var diye kule dibinden çıkmayan adamlar olmayınca haliyle çekişmeli oluyor bütün maçlar.

• quote:

Beyler çok uzun bi oyundu diye bişey söylemedim evet uzundu ama normal aram oyunları taş çatlasa 25-30 dk sürer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 hafta 1 dakka gibi
    5 ay önce açıldı
    Ps3 Full Format: 18 saat 30 dakika
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.