Şimdi Ara

40 GB' LIK PS3' LER FİYASKO MU? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yazı güzel olmuş bence aynen devam dvd magazin extra
  • quote:

PS3 oyun konsolunun ilk çıkan 40 GB lık modeline ...

quote:

Beklentilerin artması ve gecikmenin uzaması nedeniyle çok acele piyasaya sürülen 40 GB'lık PS3'ün donanım sorunları ve 60 GB'lık modelin çıkışıyla beraber hızla düşen satış rakamları ...

İyi de ilk çıkan model 20 GB idi. Ayrıca 40 GB'lık model 60 Gb'lık olandan sonra çıktı, önce değil.

quote:

Simsiyah kasalı 40 GB ...

Buyrun buradan yakın, simsiyah kasalı olan 20 GB'lık model, 40 GB'lık modelin ön paneli gri.

Yukarıdaki hatalı, sallama artık adına ne derseniz, bilgiler bir arkadaş muhabbetinde geçse, neyse herkes hata yapabilir deyip geçiştirebilirsiniz. Ancak insanların okumak için para verip aldığı bir dergide böyle saçma sapan şeyler yazarsanız olayın affedilecek bir yanı kalmaz. Bunun adına sorumsuzluk denir, hatta daha da ileri gidip, insanların parasının karşılığını vermediğiniz için dolandırıcılık bile deseniz çok da abartmış sayılmazsınız.

Ancak hata yaptığınız size söylendiğinde hatanızı kabul edip düzeltmek yerine, düzeltmeyi yapanlara kulp takıp bir de üste çıkmaya çalışırsanız bunun adına tek bir şey denir: AHMAKLIK.

• abi 3. si 720 P görüntü vermezken, no-HD fiyasko görüntü kalitesi ile oynatırken, 2.sinden ne bekliyorsun anlamadım

quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

drizzt
    halo 2 yi denedim ama görüntüler iyi gelmedi bana en başlarımı öyle acaba hani gemi içi olduğu için 720 p jvc de oynuyorum
  • @coyote
    Çok haklısın. Bence burada bize düşen SONY Türkiye'ye veya daha global bir SONY sorumlusuna bu durumu bildirmek, kendilerinden ya bu yazıyı doğrulamalarını ya da dergiye gerekli uyarıyı vermelerini (dava etseler bile olur) istemek.
  • yazı komik olmusta bir kac bilgi ekleyelim yararlansın herkes

bc nin maliyeti 100 dolar bunu kendileri soylediler 40 gb ps3 cıkacagı zaman..ayrıca 60 gb ps3 le arasındaki farklar,

bc ozellikleri farkı ve 20 gb lık hdd farkı vardır bi de 60 gb ps3 te 4 usb var girisi varken 40 gb da 2 usb girisi var..geri kalan hersey aynı..

ps2 hala milyonlar satan bir konsol oldugu icin ve hala ps2 oyunları cıktıgı icin ilk basta bc li ps3 yapma fikri yanlıstı..ps3 cıkarken 40 gb lık modelle cıksa su an cok daha farklı yerlerde olurdu..ps2 i piyasadan silinmis konsollarla kıyaslamamak lazım..ayrıca ps3 te ki bc ile xbox360 taki bc aynı degil..60 gb ps3 lerde ps2 donanımıda vardır..

sonuc olarak 60 gb ps3 un cıkma amacı ps2 almak isteyenleri ve ps3 oyunları oynamak isteyenlerin ihtiyacını karsılamaktı..ama ps2 almak isteyenler ps2 aldı gidip ps3 almadı..ps3 oyunlarını oynayamak isteyenlerde 600 euro/dolar fiyatı gorup ps3 alma tarihlerini biraz daha ileriye aldılar..sonucta cok yanlıs bir stratejidir 60 gb ps3..

ilk basta 400 dolar fiyatla 40 gb ps3 cıksaydı simdide 500 dolara 60 gb ps3 modeli satılmaya baslansaydı cok daha fazla satarlardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tholgar -- 12 Şubat 2008; 20:14:38 >

• + genelde 60 gb olanlar bozuluyor,bu ne anlam ifade ediyor acaba?
  • Şuan için 40gb alınabilecek konsol haber sallama olmuş update bendede var sorun yok son güncelelme yüklü bende bu konu kapatılmadı
  • belki de 2.10 alacağımız son update olacak.....dermişim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

abi 3. si 720 P görüntü vermezken, no-HD fiyasko görüntü kalitesi ile oynatırken, 2.sinden ne bekliyorsun anlamadım

quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

drizzt
    halo 2 yi denedim ama görüntüler iyi gelmedi bana en başlarımı öyle acaba hani gemi içi olduğu için 720 p jvc de oynuyorum

alttan vuruyon Serhan hiç yakıştıramadım sana

• serhan sen HALO2 xbox a çıktığında öyle grafik gördünmüydü ps konsolunda ? Peki hala görebilmiş durumdamısın PS2 inde..
    Laf etmek için konuşmaya gerek yok. HALO3 çıkana kadarda online oynanan bir oyundur. Bırakın artık şu basit msg leri
  • zaten konumuz da patlayan, çatlayan 40GB Ps3'ler :)
  • * 40gb konsol ilk değil son çıkan konsol. Ilk çıkan 20gb

* 40gb ların, tıpkı 60lıkların olduğu gibi önü krom gibi bi şerit kaplı, simsiyah olan ise 20gb.

* Geriye uyumluluk yani PS2 oyunlarını çalıştırmayan konsol ise 40gb, 20gb ve 60gb çalıştırıyor.

Yani bu yukarıdaki yazıyı yazan adamlarda editörüm diye geçiniyor, bunların yapacağı editörlüğü, şimdi buraya yazamayacağım şekilde yaparım, bi insan hiçmi araştırmaz, hiçmi bakmaz, playstation 3 ü vitrinden görüp gördüklerini yazsa daha doğru şeyler söylenir. Çöp bi yazı..
  • 40Gblık ps3'te bc olmaması fiyaskodur.Bunun üstüne sony'nin bc olmaması daha çok ps3 oyunu satışı olmasıdır diye taktire şayen açıklama yapması çok daha büyük bi fiyaskodur

http://www.gamespot.com/news/6181373.html?part=rss&tag=gs_news&subj=6181373

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex_webster -- 13 Şubat 2008; 2:51:33 >
  • Bir deli kuyuya taş atmış siz de çıkarmaya çalışıyorsunuz
    Belli işte adamlar bu işi bilmiyor ,bir de şöyle böyle yaptık diyorlar.
  • biz de iyi birer vatandaş olarak tartışıyoruz gerçekleri adamlara öğretmeye çalışıyoruz.
    (olmadı zor yoldan öğrenirler )
  • ya valla bişey dicem ben almayı düşünen biri olarak bunları görünce duraksıyorum bi beklemeye geçiyorum ciddi ciddi satışları etkiliyo bence benim gibi olan birsürü insan vardır belkide çok bilmiş gibi konuşmayaym ama gerçekten gereksiz yani yanlş haberler buraya yazan arkadaşa bişey demiyorm sakın üzerine alınmasın. ayrıca bi soru iliştireyim son kısma :D 40 gb lıkta kart okuyucu yok mu ya ole bişey okudum bide bu 80 gb lıklar ne zaman gelecekmş bilgisi olan var mı acep ?
  • evet 40 gb lıklarda kart okuyucu yok
  • Nasıl ya,HDD yi nereye takıcaz?
    edit,edit:bir anlık kafa karışıklığı,USB girişi sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 16 Şubat 2008; 6:57:06 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.