Arkadaşlar dünden beri 40 GB'lık PS3'üm donmaya başladı.İlk GH 5'de dondu,2.Star Wars'da dondu 3'de MW 2'de bi arkadaş Party Invite attı 5 kez falan 5indede dondu.Şimdi bugün hiç donmadı.Ama Star wars oynarken mesela çok elektrik falan olunca çok aksiyon olunca yavaşlıyor.Sizce bu sarı ışık göstergesi midir ? 6 aylık garantisi kaldı götürimmi aldığım yere ?
Ya yok mu bi cvp vercek ?
RESTORE + FORMAT
Bazı oyunlarda bendede oluyor.
Resistance 2,Uncharted atarken filan sorun yok ama Half Life orange box oynuyorum mesela,oyunun son bölümlerinde hep aynı yerde takılıyor.5 defa filan denedim hepsinde takıldı.Diğer oyunlar normal.
Neden böyle oluyor anlamıyorum.
:D Şaka bir yana Problem ya okuyucuda yada Bluray dedir... Sarı ışık Olayı Xbox 360 da 3k gibi donma , ekran kayması yapmaz diye biliyorum...
Vercem zaten garantiye.Ömrünü zorluyorum Saturn'den PS3 Slim alcam bozulunca
bendede önce mavi-kırmızı parıltılar çıkmaya başladı, sonra kilitlenmeye başladı, sonra da hiç açılmamaya aradabir açılmaya başladı. format attım restore ettim banamısın demedi verdim servise bugün bakalım ne zaman geri gelecek
ben demons souls oynuyorum 3 kişi aynı anda oyuna girince takılıyo biraz bide bazen quit game yapıyorum oyundan çıkıyo siyah ekran geliyo dı dı dıııt yapıyo resetliyo kendini formatmı ister acep daha hiç öyle bi deneyimim olmadı
Yavaşlama oyunca sorunu makinada aramayın. Oyunlarda ki sorunlu portlamadan dolayı bu tür takılmalar olabiliyor.
bluray okuyucun cok yakında bozulur acele etme tamamen bozulsun o zaman verirsin garantiye başka bir ps3 gönderirler geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: zeraydin
Bazı oyunlarda bendede oluyor.
Resistance 2,Uncharted atarken filan sorun yok ama Half Life orange box oynuyorum mesela,oyunun son bölümlerinde hep aynı yerde takılıyor.5 defa filan denedim hepsinde takıldı.Diğer oyunlar normal.
Neden böyle oluyor anlamıyorum.
Senin problemin disc ile ilgili.
bende de mw2 oynarken takılıyor bir sorun yok şimdilik
ben gow2 demo indirmiştim 2-3 kere dondu kaldı bende sildim demoyu hdd kaynaklı sanırım bendeki donma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme