Şimdi Ara

40 gündür laptop um Serviste !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo z500 model laptop um 31 ocak 2014 tarihinde servise gönderdim ses çıkışlarında bir problem var diye 3 şubatta servise ulaştı ve bana yurtdışından parça sipariş edildiği için onarımı devam etmektedir diyorlar. Nerdeyse 40 gün oldu hala ürünümü tamir edemediler benim bildiğim yasal sınır 21 iş günü değil mi bunu lenovo servisi çok aştı fakat hala onarım yapılmadı ve ürün elime geçmedi. Napıcağımı hiç bilmiyorum yasal işlem başlatıp mahkemeye mi başvurayım ? bu bugün aradım ürün yine aydı şeyi dediler ürünü tamir etmeden değişim formuyla birlikte size yollayalım sizde ürünü aldığınız mağazaya gidip anlaşmaya varabilirseniz ürünü değiştirebilir yada paranızı geri alabilirsiniz dendi böyle birşey mümkün mü? ürünümü değiştirebiler mi ? para mı geri alabilir miyim ?

• Ocak şubat aylarımı karıştırdın :) 20 iş günü içinde tamir edilemeyen ürün yenisi ile değiştirilir ya da para iadesi alabilirsin. Lenovo servis dediği işlem doğrudur. Değişim formu iste sonra altığın yere fatura ile değişim formunu götür. O ürün artık piyasada yok para iadesi talep edersin istediğin ürün alabilirsin. Eğer üründen memnunsan ve ucuza almışsan tamir olmasını bekleyebilirsin ama bunun ne kadar süreceğinin teyidini al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.