Şimdi Ara

40 inç 3D'siz TV tavsiyesi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20 gün önce 2200 tl ye Philips marka televizyon aldım. Küçük bi sorunu çıktığı için iade ettim. Bu arada Philips genel servisine ve bölge servislerine duyarlılıkları ve ilgileri için çok teşekkür ederim. Bnei hiç üzmediler. Teknosa ailesinden de gayet memnun kaldım kendileri anında iade alıp dakikasında yeni televizyon beğenme fırsatını sundular. Ama ben biraz daha kafamı toplayıp tv alayım dedim.
    Baktım 3D Smart Tv gibi özellikleri de kullanmıyorum pek bana hitap etmiyor. Bütçeyi de aşağı çektim kullanmadığım özellikleri para vermeyeyim diye.

Uydu kanallarını en iyi şekilde izleyebileceğim;
    usb film destekli biçok formatı destekleyen;
    en az 200 Hz,
    full hd dahili uydu alıcılı
    kanal geçişleri mümkünse hızlı olsun can çekişiyorum kanal değiştirmek için
    kumandasının kullanımı kolay olanından lütfen ( önceki tvden müzdariptim de :)

Bir model bana yeterli gelecektir. 3d istemiyorum. Marka olarak Sony-samsung-panasonic sharp tan hangi modeli önerirsiniz. Gördüğünüz duyduğunuz sağlam bilgilere ihtiyacım var. Yoksa akşama kadar net sayfalarında geziyorum bana pratik tecrübeleriniz ilaç gibi gelecektir sayın abilerim şifaen bi el atın lütfen. Bugün forumda Albani vahdet gibi arkadaşların yorumlarını okudum akşama kadar. Onların da görüşlerini almak isterim.
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyit022002 -- 24 Eylül 2013; 20:08:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65' TV tavsiyesi arkadaşlar
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.