Bildirim
40 inc televizyon tavsiyesi acil yardim
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: major78
Su anda oturma odasi icin bakiyorum magazalari gezdim saticilar philips 40puk6809 modelini onerdi yardimci olursaniz sevinirim herkes lg al diyor
Butceniz ne kadar?Butcenizi belirtirseniz size onerilerde bulunabilirim bide tvyi nereden ve ne amacli alacaksaniz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam butcemi 1600 e kadar zorlayabilirim arti oturma odasinda normal bir tv olsun flasstan film izliyeyim internet vifi olayi na gerek yok evde intrnet yok eve alacagim ilk led olacak ve 3d yi merak ediyorum nasil diye kullanabilirmiyim bilmiyorum eger yardinci olursaniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tam bir model veremiyorum simdi mobilden yaziyorum.Sen Lg,Samsung,Sony bak bence.Ama 3d dedigin icin kesinlikle samsung ve lg.İki markada tvde cok iyidir.İki tvde smart tv olayinda basarilidir.Sizin fiyat araliginizda lg 42 ve samsung 40 inch tvler uygundur.Samsungun yaninda genellikle 2 gozluk verirlerken lg tvde bu olay 4-6 arasindadir.Lg 3dsini gormedigim icin birsey diyemeyecegim maalesef.Diger arkadaslarada sor bence.Ben Samsung 40h6270 3d tv kullaniyorum 7 ay once 1800e aldim simdi bu tv 1600 tl civari bi bak bence.Samsung 3d gozlukleri daha kalitelidir ve daha pahalidir pillidir.Pilleri cabuk biter.Samsung 3dsi gunduz vakti birseye yaramaz.Gece harikadır.Lgde hemen hemen ayndiri.Şıklik acisindan ikiside iyidir ama dis gorunus olarak lg biraz daha iyidir.Panel olarak ikiside iyidir.Kumanda olarak lg daha iyidir.Kanal degistirme suresi olarak samsung daha iyidir.İnternete girmede ikiside berbattir.Bu fiyat araligindaki tvler icin soyluyorum.Smart tv olarak lg ve samsungta belli basli uyguluma disinda kotudur.İkisinede klavye maus baglanabilir.İkiside film oynatabilir flashtan.Samsungta harika bir ozellik.Usb movie harika isler ve altyazi ve bircogu formati acar.Samsungta stadyum modu sayesinde lgden az da olsa daha canlidir.Ses teknolojisi olarak bu fiyat araliginda en iyilerindendir samsung.Goruntu olarak ise hareketli goruntuler samsungta cok iyidir.Lgyi bilmiyorum oda fena degildir bu konuda.Karanlik cekimlerde samsung daha ondedir.Gunes isiginda samsung harikadir.Tercih tamamen sana kalmis.Sık olsun birazdaha buyuk olsun dersen lg ama dedigim arti yonlerine kulak verirsen samsung.Bende lg dusunuyordum onceden ama samsung aldim.Monitorum lg oda iyi.Git bak magazada karsilastir hangisi daha cok hosuna giderse al :-).
Simdiden hayirli olsun tvin.linklerini koydum asagida tvlerin.
www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue40h6470a-40102-cm-3d-fhd-smart-led-tvdahili-hd-uyduwi-fi.html#yorumlar ----->Akilli kumandasi olan samsung model.
www.teknosa.com/urunler/110015488/lg-42lf650v-dvb-s2t2c-3d-fhd-webos-smart-led-lcd-t
www.teknosa.com/urunler/110015200/lg-42lb620v-dvb-s2t2c-3d-fhd-led-lcd-tv ---->Arkadasimin tvsi metinde yazdigim yazida bu tvyi baz aldim.Gayet iyi tvdir.
Benim tvnin akilli kumandali hali tipa tip aynisi-----> www.teknosa.com/urunler/110015220/samsung-ue40h6470-smart-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2
www.teknosa.com/urunler/110015222/samsung-ue40h6500-smart-fhd-3d-2-x-dvb-s-led-lcd-t
www.teknosa.com/urunler/110015488/lg-42lf650v-dvb-s2t2c-3d-fhd-webos-smart-led-lcd-t
www.teknosa.com/urunler/110015201/lg-42lb652v-dvb-s2t2c-3d-fhd-webos-smart-led-lcd-t
Bu urunlerin disina cikma bence.sana olabildigince iyi anlatmaya calistim.İyi gunler :-)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mac izleyeceksen samsung h40-6270 veya linke koydugum akilli kumandali dedigim model.Sinema ve 3d dediin icin ben Linkte koydugum ve benim arkafasin kullandigi lg.Diger tvleri sana fikirbolsun diye koydum.Bu dedigim 2 tvden birini al bence.İyi gunler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam beni bilgilendirdiginiz icin tesekkurler arkadasim asagidaki tv yi onerdi ultra hd 1599 liraya ne dersiniz teknosada girdum goruntusu guzel geldi
LG 40UB800V 4K UHD DVB-S2/T2/C SMART LED LCD Tv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: major78
Hocam beni bilgilendirdiginiz icin tesekkurler arkadasim asagidaki tv yi onerdi ultra hd 1599 liraya ne dersiniz teknosada girdum goruntusu guzel geldi
LG 40UB800V 4K UHD DVB-S2/T2/C SMART LED LCD Tv
Hocam kusura bakmayin bazı sebeplerden dolayi foruma giremedim.Cevap biraz gec olacak ve konuyu hortlatcam ama tv aldiniz mi?Son dediginiz tv fena degik alinabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tv yi aldim bimeks ten 1500 dediler yuzde 10 luk bir hopi varmis 150 tllik hediyeyle iyi oldu tesekkurler yatdimci oldugunuz icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X