Şimdi Ara

40 m2 Kebapçı Dükkanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
11.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese selam,

    40 m2 lik bir kebapçı dükkanı açmak istiyorum. Salaş bir yer ama çok temiz olacak.
    Bulunduğum yer iç Anadolu da bir ilçe nüfusu 13000 civarında köylerle bu 15.000 i bulur. Ankara'ya 2 saat.
    İlçede hiç ocak başı yok, geneli pide salonu... Ben Adana kebap üzerine yoğunlaşıp et şiş ve tavuk şiş te satabilirim.
    Dükkan benim fakat tadilat ve dekore edilmeye ihtiyaç var. Bu arada Adanalıyım ve 30 senem Adana da geçti.

    Bu işe sıfırdan girmiş arkadaşlar var ise beni hem bilgilendirip hem de yönlendirmelerini isteyeceğim.

    Fazla çeşit olmayacak
    Adana kebap, Et şiş Tavuk şiş
    Ezme salata, turp, turşu, soğan salata
    Şalgam,kola,ayran,fanta

    Çok güzel adana kebap yapabiliyorum, kendime güvendiğim için ufak bir dükkan açmaya karar verdim.
    1 sene içinde bu planlarımı gerçekleştirmek istiyorum.

    Saygılar,







  • Hayırlı olsun, inşallah gerçekleşir dileğiniz.
    Zaten salaş olacağı için çok büyük dükkan olmasına gerek yok, çeşitlerde az olduğu için gayet uygun bence.
    Dışarı tabure ve küçük masalar atarsın on numara olur
  • Merhabalar,

    İstanbul Bahçelievlerde benim bir yiğenim var aynı bu tarz bir yer açtı geçen sene inanın çok ciddi rakamlarla para kazanıyor.
    Tavsiyem çöp şiş bilirmisiniz bilmiyorum ama bu tarz yaparsanız daha leziz oluyor diğer bir husus yanında vermiş olduğu nevaleler çok güzel.
    Korkmadan bence gir bu işe çevrede başkada yokmuş zaten millet pide yemekten ve lahmacun yemekten bıkmıştır kesin :) işini temiz ve düzgün yaptığın sürece insanların güvenini kazandığın takdirde önünde çok güzel günlerin vardır kesin. bu arada ayrana veya şalgama para alma bırak milletin ayağı alışsın ok
  • Çok haklısın.
    Kebabın yanında verdiğin ikramlar müşteriyi çekmende işe yarar.
    Sadece kıvırcık ve soğanla geçiştirme, daha değişik mezeler hazırla ve ücret alma, kebabın fiyatını yüksek tut biraz.
    Zaten tutarsa sürümden kazanırsın ve indirim bile yaparsın.
  • kırıkkale- delice ?
  • İç dekorasyon tahmini 15.000 i bulur, su giderleri su hatları elektrik işleri vs derken rahat 20 bini bulacak. İç eşyalar vergiler vs toplamda 30.000 gibi bir rakam hesaplıyorum ben salaş olmasına rağmen böyle çıkıyor fiyat.

    Zaten en önemli şey kebap masaya gelmeden önce salatalar ile millete göz ziyafeti verip doyurmak, ezme salata, çoban salata, soğan söğüş, süzme yoğurt ve bir miktar tulum peyniri ile süslü bir yapmayı planlıyorum.
  • Ne oldu kebapçı işi? Açtınız mı? Tuttu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.kobifikirleri.com/ocakbasi-kebapci-dukkani-acma-maliyeti/ buradan detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.