Şimdi Ara

40' PHILIPS 40PFL3078K alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnız yaşıyorum.. sadece film izlemek için büyük ekranlı bi tv almayı düşünüyorum..
    bana göre SMART ve 3D özelliği kesinlikle gereksiz, benim için en önemli faktörler;
    arkasında USB girişi olsun USB den film izleyebileyim, bi de HDMI girişi olsun belki laptopu bağlayıp oyun oynarım..

teknosa'da 999liraya satılan şu TV alınır mı? yani bu zamanda 100hz tv alınır mı?

TEKNOSA LINK

• bir iki yorum yazaydınız iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

bir iki yorum yazaydınız iyiydi

Fiyat aslında 40 inç philips için iyi gibi , şu anda en ucuz 1180 TL civarı diğer sitelerde , yalnız 3000 serisi phjilips 'in giriş seviyesi ,kullanan birini denk getirmeniz gerekecek yorum için buda şans işi , bence teknosa'ya mümkünse usb belleğe bir kaç film /film demosu atıp test edin öyle karar verin .

Hz konusuna gelince TV aslında 50 Hz donanımsal olarak , 100Hz dediği PMR yani yazılımsal bir değer burda üst sınır yok üreticiler için, kim ne kadar isterse yazıyor. Hz değeri hareketli sahnelerde önem kazanıyor en çok eğer hareketli sahnelerde sorunsuz bir 50Hz panel varsa mesele yok bence.Ayrıca gerçek 100hz-200hz için üst düzey serilere yönelmeniz lazım.

Kağıt üzerindeki yorumum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakeoSan -- 21 Eylül 2014; 2:13:04 >

• phillips'İn ambilight teknolojisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

106 ekran ambilight led tv 1200lira

• kullanan birisi buldun sana yardımcı olmaya çalışayım. 1 yılı geçti bu tv yi kullanıyorum. Öncelikle görüntü kalitesi seni tatmin edecektir buna inanıyorum. 100 hz olması sorun yaratmaz hareketli görüntülerde sıkıntı yok ama kamera sağ sol yaptığında biraz bocalıyor tv :) yine de sorun değil bence çünkü fazla olan bir şey değil. bende tıpkı senin gibi düşündüm 3d ve smart gereksiz dedim annem ve babam ne anlayacak smarttan 3d den :) ben yazları 2 ay kalıyorum zaten yanlarında. tv de 1 usb var her turlu video formatını açıyor ama dts desteklemiyor ona dikkat et. altyazı özellikleri falan güzel.dahili uydu alıcı biraz sıkıntı çıkarabilir kanal silme yok taşıma tek tek yapılıyor. kumanda güzel kullanışlı. aklıma gelen bu kadar varsa başka sorun cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionel1

kullanan birisi buldun sana yardımcı olmaya çalışayım. 1 yılı geçti bu tv yi kullanıyorum. Öncelikle görüntü kalitesi seni tatmin edecektir buna inanıyorum. 100 hz olması sorun yaratmaz hareketli görüntülerde sıkıntı yok ama kamera sağ sol yaptığında biraz bocalıyor tv :) yine de sorun değil bence çünkü fazla olan bir şey değil. bende tıpkı senin gibi düşündüm 3d ve smart gereksiz dedim annem ve babam ne anlayacak smarttan 3d den :) ben yazları 2 ay kalıyorum zaten yanlarında. tv de 1 usb var her turlu video formatını açıyor ama dts desteklemiyor ona dikkat et. altyazı özellikleri falan güzel.dahili uydu alıcı biraz sıkıntı çıkarabilir kanal silme yok taşıma tek tek yapılıyor. kumanda güzel kullanışlı. aklıma gelen bu kadar varsa başka sorun cevaplayabilirim.

zaman ayırdığınız için çok tşkler.. 106ekran 3D tv alan bir arkadaşım var, bir kere kullandık o gözlükleri bi daha elimizi sürmedik.. zaten sinemada bile sevemedim bu 3D olayını, hiç bana hitap etmiyor yani..

phillips tv'lerin altyazılarda sorun çıkardığını söylediler, USB'den film izlerken altyazı sorunu yaşamıyorsunuz değil mi.. türkçe karakter sorunu felan olmuyordur herhalde

bir de AMBILIGHT için 200lira fiyat farkı vermeye değer mi?

• quote:

quote:

kullanan birisi buldun sana yardımcı olmaya çalışayım. 1 yılı geçti bu tv yi kullanıyorum. Öncelikle görüntü kalitesi seni tatmin edecektir buna inanıyorum. 100 hz olması sorun yaratmaz hareketli görüntülerde sıkıntı yok ama kamera sağ sol yaptığında biraz bocalıyor tv :) yine de sorun değil bence çünkü fazla olan bir şey değil. bende tıpkı senin gibi düşündüm 3d ve smart gereksiz dedim annem ve babam ne anlayacak smarttan 3d den :) ben yazları 2 ay kalıyorum zaten yanlarında. tv de 1 usb var her turlu video formatını açıyor ama dts desteklemiyor ona dikkat et. altyazı özellikleri falan güzel.dahili uydu alıcı biraz sıkıntı çıkarabilir kanal silme yok taşıma tek tek yapılıyor. kumanda güzel kullanışlı. aklıma gelen bu kadar varsa başka sorun cevaplayabilirim.

zaman ayırdığınız için çok tşkler.. 106ekran 3D tv alan bir arkadaşım var, bir kere kullandık o gözlükleri bi daha elimizi sürmedik.. zaten sinemada bile sevemedim bu 3D olayını, hiç bana hitap etmiyor yani..

phillips tv'lerin altyazılarda sorun çıkardığını söylediler, USB'den film izlerken altyazı sorunu yaşamıyorsunuz değil mi.. türkçe karakter sorunu felan olmuyordur herhalde

bir de AMBILIGHT için 200lira fiyat farkı vermeye değer mi?

önemli değil :) evet bencede 3d gereksiz. altyazı sorunu kesinlikle yok mu modelde altyazıyı boyutunu falan değiştirebiliyorsun hatta, renk var mıydı hatıralmıyorum.film konusunda tek eksiği dts desteklememesi. amblıght gereksız bana göre ışığı kapatıp film izlemem zaten :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 48OLED708 alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle tv,nin teşhir olmadığından emin olun kapalı kutu kalmamış olabilir bu tv philips,in ilk giriş serisi 50hz çok beklentiniz yoksa sizi memnun edebilir ama aksiyon filmler maç vs..hareketli görüntülerde kasar,birde yardımcı olan arkadaş altyazı sorunu kesinlikle yok demiş philipsin belkide en büyük sorunu altyazıdır bahsettiği 3 serisinde türkçe karakter altyazı boyutu renk vs nasıl oluyor anlamadım bu ancak media playerde olur,ben en üst seriyi kullanıyorum türkçe karakteri bile zar zor gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

öncelikle tv,nin teşhir olmadığından emin olun kapalı kutu kalmamış olabilir bu tv philips,in ilk giriş serisi 50hz çok beklentiniz yoksa sizi memnun edebilir ama aksiyon filmler maç vs..hareketli görüntülerde kasar,birde yardımcı olan arkadaş altyazı sorunu kesinlikle yok demiş philipsin belkide en büyük sorunu altyazıdır bahsettiği 3 serisinde türkçe karakter altyazı boyutu renk vs nasıl oluyor anlamadım bu ancak media playerde olur,ben en üst seriyi kullanıyorum türkçe karakteri bile zar zor gösteriyor.

benim tv de kesinlikle altyazı problemi yok aksiyon filmleri ve maçlar süper kesinlikle sıkıntı yok bunları dert etmeyin derim.

• quote:

phillips'İn ambilight teknolojisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

bugün vatan'a gittim, bu tv'yi inceledim.. altyazı olayını sordum eskiden altyazı sorunu yaşanıyormuş ancak 2014 itibariyle o sorun giderilmiş..
    usb den film açtık baktık gayet güzel TR dil desteği de sorunsuz..

tabi cmt pazar 1200lira olan tv, pzt hemen 1300lira olmuş.. haftasonunu beklerim acelem yok dedim..
    klasik satıcı tribi, bu modelde bi daha indirim olmazmış, son 2 kutu kalmış, bu fiyata bu ürün kaçmazmış..
    peki dedim çıktım..
    piyasa TV kaynıyor sanki kıtlık başlıcak gaza getirmeye çalışıyor, bu modelde olmazsa başka modelde olur illa ki olur

• quote:

quote:

phillips'İn ambilight teknolojisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

bugün vatan'a gittim, bu tv'yi inceledim.. altyazı olayını sordum eskiden altyazı sorunu yaşanıyormuş ancak 2014 itibariyle o sorun giderilmiş..
    usb den film açtık baktık gayet güzel TR dil desteği de sorunsuz..

tabi cmt pazar 1200lira olan tv, pzt hemen 1300lira olmuş.. haftasonunu beklerim acelem yok dedim..
    klasik satıcı tribi, bu modelde bi daha indirim olmazmış, son 2 kutu kalmış, bu fiyata bu ürün kaçmazmış..
    peki dedim çıktım..
    piyasa TV kaynıyor sanki kıtlık başlıcak gaza getirmeye çalışıyor, bu modelde olmazsa başka modelde olur illa ki olur

peki sana başka marka bir tv önermemi ister misin, ben gelecek yaz kendim alacağım bu tv den :)

• quote:

kardeş USBDEN FİLM İZLEMEK İSTİYORSAN PHİLİPSTEN UZAK DURRRRR. HİÇ BİR FORMATI DESTEKLEMEZ AMAN HAA. LG YADA SAMSUNG İŞİNİ GÖRÜR BU KONUDA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

kardeş USBDEN FİLM İZLEMEK İSTİYORSAN PHİLİPSTEN UZAK DURRRRR. HİÇ BİR FORMATI DESTEKLEMEZ AMAN HAA. LG YADA SAMSUNG İŞİNİ GÖRÜR BU KONUDA.

hangi formatları desteklemiyor mesela?
  • antifanboy; yazılanları okumadan tam fanboyluk yapmış.. philips tv'de usb den film açtık altyazı sorunu yoktu diyorum ama okuyan kim

@lionel1; kesinlikle 3D olmayacaksa başka önerilere açığım tabi ki..
  • quote:

antifanboy; yazılanları okumadan tam fanboyluk yapmış.. philips tv'de usb den film açtık altyazı sorunu yoktu diyorum ama okuyan kim

3D olsun sen kullanma boşver :)
  • quote:

quote:

quote:

Tek tek bakmadım. Bende film arşivi var netten şurdan burdan ftp den indirmiştim. Yarısı açmıyor. Çogunda ses,altyazı sorunu var. Eğer ben smarta önem veririrm birde çok film izlerim dersen samsung yada lg al. Philips yapamadığından değil telif haklarından dolayı bunu yapmıyor. Sadece piyasada orjinal dvdlerde kullanılan formatları destekliyor. Araştırın görürsünüz. Koreliler bu konuda rahat.

• quote:

antifanboy; yazılanları okumadan tam fanboyluk yapmış.. philips tv'de usb den film açtık altyazı sorunu yoktu diyorum ama okuyan kim

Siz önce okumayı öğrenin. Ben philips usbden altyazıyı açmıyor demiyorum. Fakat tüm formatları desteklemiyor. Ha orjinal dvd alıp izleyeceksen zaten sorunun yok. Ama netten indirenler için sorun. format değiştirme vs uğraşmamak için samsung yada lg önerdim. Özellikler lgnin yeni webos yazılımı 4 çekirdekli işlemciyle pc performansı veriyor. İsterseniz denemesi bedava gidin tekno marketlere deneyin. Neyse sizin gibi konuşanlardan gına geldi bu forumda. Size öneri yapanda kabahat. Git philipsi deneyerek öğren. Sonra burada philipsi kötüleyen konunu bekleriz . Ayrıca en basitinden led tv bölümünü araştır hala kanal sıralamasını yapamayan hangi markaymış öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiFANBOY -- 23 Eylül 2014; 18:34:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tek tek bakmadım. Bende film arşivi var netten şurdan burdan ftp den indirmiştim. Yarısı açmıyor. Çogunda ses,altyazı sorunu var. Eğer ben smarta önem veririrm birde çok film izlerim dersen samsung yada lg al. Philips yapamadığından değil telif haklarından dolayı bunu yapmıyor. Sadece piyasada orjinal dvdlerde kullanılan formatları destekliyor. Araştırın görürsünüz. Koreliler bu konuda rahat.

ben kullandığım tv de açılmayan vidoe formatı görmedim ama dts ses formatı desteklemiyor doğrudur. altyazı sorunuyla da karşılaşmadım olabilir tabi sorunlar. bende zaten bir dahaya samsung 40h6270 düşünüyorum.

• quote:

quote:

Siz önce okumayı öğrenin. Ben philips usbden altyazıyı açmıyor demiyorum. Fakat tüm formatları desteklemiyor. Ha orjinal dvd alıp izleyeceksen zaten sorunun yok. Ama netten indirenler için sorun. format değiştirme vs uğraşmamak için samsung yada lg önerdim. Özellikler lgnin yeni webos yazılımı 4 çekirdekli işlemciyle pc performansı veriyor. İsterseniz denemesi bedava gidin tekno marketlere deneyin. Neyse sizin gibi konuşanlardan gına geldi bu forumda. Size öneri yapanda kabahat. Git philipsi deneyerek öğren. Sonra burada philipsi kötüleyen konunu bekleriz . Ayrıca en basitinden led tv bölümünü araştır hala kanal sıralamasını yapamayan hangi markaymış öğren.

ama arkadaşım sen "hiç bir formatı desteklemez" dersen ben de "yazdıklarımı okumuyor" derim tabi.. vatana gittim usb den film açtık diyorum demek ki destekliyor..
    ben sadece BRRIP indiririm yani mp4 formatı.. iki farklı film denedim ikisini de gayet güzel açtı.. demek ki açıyor destekliyor

bizim gibi konuşanlardan nasıl gına geliyor anlamadım, burası forum herkes düşüncesini paylaşmakta özgür
    ama "hiç bir formatı desteklemiyoo" diye abartırsan o tarz bir cevap alırsın.. abartıdan uzak durmakta fayda var

quote:

• Philips servisi iyi arastirin ozellike kucuk bir yerlesim yerindeyseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.