Şimdi Ara

40 ŞINAV 10 BARFİKS YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞU ANDA 10 ŞINAV YAPIYORUM BARFİKSTE AYNI DURUMDA KÖTÜ 2TANE ANCAK.3-4 AY İÇİNDE BUNLARI YAPABİLMEM İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM..........

• AYRICA DİYET YAPIYORUM 10KG FAZLAM VAR NELER ÖNERİRSİNİZ
  • Arkadaşım boyunu ve kilonu tam olarak yazsan dah aii olurdu neyse 10 kilo fazlam var demişsin kilon yüzünden biraz zorlanırsın ama 3 ayda düzenli olarak çalışırsan 40 şınav ve 10 barfiksi çok çok rahat çekersin ama düzenli diyorum vazgeçmeden devam edeceksin arada birde hafif tempolu uzun koşular yaparsan hem kilon açısından hemde forma girmen açısından ii olur kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: insideman

Arkadaşım boyunu ve kilonu tam olarak yazsan dah aii olurdu neyse 10 kilo fazlam var demişsin kilon yüzünden biraz zorlanırsın ama 3 ayda düzenli olarak çalışırsan 40 şınav ve 10 barfiksi çok çok rahat çekersin ama düzenli diyorum vazgeçmeden devam edeceksin arada birde hafif tempolu uzun koşular yaparsan hem kilon açısından hemde forma girmen açısından ii olur kolay gelsin

boy 1.88 kilo 92 insideman hergün 20-25dakika koşuyorum yardımlarınızı bekliyorum
  • Arkadaş çok basit kendine bir performans cetveli oluştur.Yani Not al.

İlk olarak hergün 20 dk. kadar yürür şekilde koş çok yavaş bir şekilde sonra esneme hareketleri ile kaslarını gevşet.
    Daha sonra eğer sadece kol kaslarını çalıştıracaksan ilk 10 şinav daha sonrada 2 parfiks çek ama tam nizamında yap yarım yumalak değil.
    Sonra kol kaslarını çalıştırmak için yine elma toplama vs. birçok hareket var onları da yap eğer küçük ağırlıkların varsa çok azda olsa onlarlada çaılş.
    Hareketler bitince kollarını yine esnet ve bir 20 dk kadar daha yürür şekilde koş.
    kilondanda kurtulursun ve kolarında gelişir.
    Bu arada asla spor yaparken su içme çok zor durumdaysan ağzını çalkala .
    Spor bitince en az 45 dk. sonra sıvı tüket.

Şimdi gelelim 2. kısıma hergün şinava 1 ekle yani 2. gün 10 değilde 11 şinav çek.Barfikssi ise 3 günde 1 arttır o sana biraz daha zor gelir.
    Bu arada haftada birde kendini sına ve yapabildiklerini aşmaya çalış o gün onceside bol bol makarna ye.
    :)
    Eskiden bize yedirirlerdi çok kalorisi olduğu ve hemen kaloriye çevrildiği için :)
    Zaten 1 ay içinde fazla kilolarından kurtulup kasların kuvvetleneceği için 1 ay sonra çok fazlasını yapabilirsin.
    Ama cetveline muhakkak not al yaz neler yaptığını ve neler yapman gerekli olduğunu ki oradanda performansını ölçesin.
    Hadi kolay gele.
    Hocamız bize hep derdi Acısız Kas olmaz diye :)
    Bende Acı bir zevktir derdim gülerdi :)

• Orjinalden alıntı: kuhi

Ben bu kadar yanlış bir tavsiye görmedim ömrümde.
    Ne demek spor yaparken asla su içme?
    Spor yaparken ne kadar su içebilirsen o kadar içmelisin. Dikkat edersen profesyonel sporcular da maç her durduğunda su içerler. Neden? Çünkü spor yapan insan sıvı ve iyon kaybeder. Bunları yerine koyman lazım.
    Ha bazı yalan dolancı spor salonlarında insanlara su içirilmiyor. Adam spor yapıyor, su kaybediyor, dili dışarıya sarkıyor. Antreman bitince tartılıyor 1 kilo sıvı kaybetmiş. Hoca hemen "bak 1 kilo kaybettin" diyor. Oysa kaybettiği su. Asıl kaybetmesi gereken ise yağ.
    Siz siz olun su içmekten vazgeçmeyin.
    Su hayattır.

• Orjinalden alıntı: noplaceforchance

Orjinalden alıntı: kuhi

Spor yaparken ne kadar su içebilirsen o kadar içmelisin. Dikkat edersen profesyonel sporcular da maç her durduğunda su içerler. Neden? Çünkü spor yapan insan sıvı ve iyon kaybeder. Bunları yerine koyman lazım.
    Ha bazı yalan dolancı spor salonlarında insanlara su içirilmiyor. Adam spor yapıyor, su kaybediyor, dili dışarıya sarkıyor. Antreman bitince tartılıyor 1 kilo sıvı kaybetmiş. Hoca hemen "bak 1 kilo kaybettin" diyor. Oysa kaybettiği su. Asıl kaybetmesi gereken ise yağ.
    Su hayattır.

Arkadaş burada terleme yolu ile atılan su hakkında konuşmamış. Her fiziksel aktivitenin gerektirdikleri ayrıdır. Vücut ve kas çalışmasından sonra su içilmesi kaslar için tavsiye edilmez. Yoksa koşudan sonra su içilmemesinde bir zarar yoktur.

• Orjinalden alıntı: spawn34

Orjinalden alıntı: noplaceforchance

Orjinalden alıntı: kuhi

Su hayattır.

Arkadaş burada terleme yolu ile atılan su hakkında konuşmamış. Her fiziksel aktivitenin gerektirdikleri ayrıdır. Vücut ve kas çalışmasından sonra su içilmesi kaslar için tavsiye edilmez. Yoksa koşudan sonra su içilmemesinde bir zarar yoktur.

Kardeş kaslarda sudan oluşur vücudun 3te 2si Sudur zaten ve antrenman esnasında kaybettiğin sıvıyı elektrolit dengesini 30 dk içinde yerine koymalısın 1 saate sonra koyarsan bunun bi anlamı olmaz suyun hiçbirşeye zarara yoktur tam aksine herşeye kaslara da dahil fazlasıyla yararı vardır.

• Antrenman sırasında sıvı fazlaca tüketilmeli , lıkır lıkır değil ama yudum yudum içilmeli. sporcunun antrenman sırasındaki en büyük dostu yanındaki 2litrelik suyudur çünkü kaslara oksijeni en iyi su yolu ile taşırız. Kardiyovasküler çalışma esnasında yine zararlı toksinleri yine bolca terleyerek en iyi su ile atarız. suyu sonra almak , antrenman sırasında almamak gibi bir saçma bir fikri tavsiye edenin aklından zoru vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 28 Mayıs 2008; 23:06:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

Antrenman sırasında sıvı fazlaca tüketilmeli , lıkır lıkır değil ama yudum yudum içilmeli. sporcunun antrenman sırasındaki en büyük dostu yanındaki 2litrelik suyudur çünkü kaslara oksijeni en iyi su yolu ile taşırız. Kardiyovasküler çalışma esnasında yine zararlı toksinleri yine bolca terleyerek en iyi su ile atarız. suyu sonra almak , antrenman sırasında almamak gibi bir saçma bir fikri tavsiye edenin aklından zoru vardır.

İşte güzel bi açıklama sanırım itiraz eden olmaz bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

Antrenman sırasında sıvı fazlaca tüketilmeli , lıkır lıkır değil ama yudum yudum içilmeli. sporcunun antrenman sırasındaki en büyük dostu yanındaki 2litrelik suyudur çünkü kaslara oksijeni en iyi su yolu ile taşırız. Kardiyovasküler çalışma esnasında yine zararlı toksinleri yine bolca terleyerek en iyi su ile atarız. suyu sonra almak , antrenman sırasında almamak gibi bir saçma bir fikri tavsiye edenin aklından zoru vardır.

haklısın bende ağır body building antremanlarımda 1.5 litre su tüketirim .dediklerin doğru.
  • 40 şınav 15 barfiks yapabiliyorum
    sınav için göğüs kasların iyi durumda olmalı dips haraketini bul işine yarar
    barfiks öncelikle fazla kilolardan kurtulmalısın 2-3 kilo almıştım kendim almaya çalıştım
    doğrusu barfikste 13e düştüm birde barfikste 2 tane ancak demişsin ilk başladığımda
    sadece 1tekrar yapabiliyordum ama çevremde insanlar bu hareketi önemsiyorlardı
    en fazla tekrar yapan en güçlü kabul ediliyordu kendimi sürekli zorladım
    yarım tekrarlar yaptım başımı yarıya kadar indirerek ve giderek arttı sayılar
    sabahları kapı demirinde her çıkışımda barfiks çekerdim şu anda okulda benden
    daha fazla tekrar yapabilen yok nizami olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: IeIIXIIoI

40 şınav 15 barfiks yapabiliyorum
    barfiks öncelikle fazla kilolardan kurtulmalısın 2-3 kilo almıştım kendim almaya çalıştım
    doğrusu barfikste 13e düştüm birde barfikste 2 tane ancak demişsin ilk başladığımda

+8

• quote:

Orjinalden alıntı: dejavu54

quote:

+8

+5 de benden :D

• quote:

Orjinalden alıntı: euro2008

quote:

Orjinalden alıntı: dejavu54

quote:

+8

+5 de benden :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.