Şimdi Ara

40 yaşında bilgisayar oyunu oynamak (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
18
Favori
43.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepinize katılıyorum oyun oynamanın yaşı olmaz. Niketim babalarımız dedelerimiz kahveye gidip okey, pişti, batak vb. oynuyor. Gönül isterdiki bunlarla oturup cs, cm, pes vb. oynasak ama oyunun zamanı oluyor. Yani birisi zamanında ne oynuyorsa yeni oyunlara temkinli bakıyor ve eskisinden kolayca vazgeçemiyor. Bir nevi bağımlılık gibi. Yani kısaca 20 yaş 40 yaş yoktur eski oyun yeni oyun vardır. Hoş sohbetler.
  • Bende 36 yaşındayım ve oyun delisiyim. Dha çok adventure ve rpg tarzı oynuyorum. Hatta işi ilerletip bir adventure oyun sitesi açtım yaklaşık 1,5 sene oldu, 100'e yakın tam çözüm yazdım
  • Ben de şu an 21 yaşımdayım ama oyunlara karşı artık 15-16 yaşımdaki gibi sabırlı değilim nedense,kalbur üstü olmadıktan sonra beni daha çabuk sıkar oldu oyunlar...
  • 1982'de tele spiel, 1984-85'de Sinclair64 ve Atari800XL ile başladığım bilgisayar oyunu zevkine, 36 yaşında bir kız babası olarak hala devam ediyorum. Ve uzunca bir süre de devam etmeyi düşünüyorum.
    Üstelik yaş ilerledikce daha rafine bir oyun zevki oluşuyor, kesinlikle vazgeçmem. Siz de ara verseniz dahi vazgeçemeyeceksiniz muhtemelen.
    Dur şimdi, bu kadar konuşunca elim kaşındı BF2 sunuculardan birine girip dağıtayım ortalığı biraz.
    Kalın sağlıcakla.
  • arkadaslar ama orta yaslardakı ve yaslı die tabir ettiğimiz 55-65 ytasları arasındakı buyuklerımız de cogunlukla bilgisayarı şeytan işi olarak goruyor

• 30 yaşımdayım evliyim 2 çocuğum var ama hala oyun oynuyorum. Bence daha büyükler pc den korktukları daha doğrusu bilmedikleri için korktuklarından öyle bir tutum içindeler. Beni her gören tanıdğım ya evdeki pc ile ilgili bir şey sorar yada bana oyun verde oynayım der. Anlatırım beceremezse tekrar arcade oyunlara döner yada pc de okey tavla fal gibi oyunları oynar.

Zaten bizim toplulumuzda büyük bir kahvehane kültürü var. Ne adamlar gördüm kahvehane köşelerinde oyun oynarken (tabi bu oyunlar gerçek erkek oyunları onlara göre) sayı hesaplaya hesaplaya matematik proflarına taş çıkaracak zekada hesap kitap yapan. Ama pc nin başına geçse apışıp kalan. Babam 60 yaşında bize gelince hemen pcnin başına geçer ve aç bana okeyi der.

Denildiği gibi insanlara belli bir zamandan sonra zor ve sıkıntılı geliyor pc yi bir öcü gibi görüyorlar. Çoğu bozacağından korkuyor. Bu iş birazda tutku ile ilgili. Çevremdeki çoğu kadın ve erkek aynı zevklere düşkün. Kadınlara 24 saat kadın programı ve dizi, erkeklere de maç yayını yapacaksın. Bu onların zevki bizimde oyun oynamak. Ha bana sorarsanız oyun daha faydalı çünkü ingilizce geliştiriyor hemde fena şekilde. İnternette aynı işi yapıyor tabi ve sonuçta pc ne olursa olsun yararlı bir makine...

• 1972 dogumluyum yaşım çıktı ortaya neyse 1998 yılından beri bilğisayar kullanıyorum 2004 yılında kendime ait bilğisayarım oldu 1998 yılından beri de oyun oynarım 1 yıl kadar bf2 oynadım online sonra bıraktım ama oynamaya devammm
  • ohaa 40 yasinda oyun oynanmaz
  • 30 yaşında evlendiğinizi ve 32 yaşında bir çocuk sahibi olduğunuzu düşünürsek,
    siz 40 yaşındayken çocuğunuz 8 yaşına gelmiş ve bilgisayarınıza çoktan el koymuş olacaktır.
    40 yaşında (eğer evinizde 2 PC yoksa) oyun oynama tutkunuzun içine edilecektir.
    Nerden mi biliyorum...
    Unutmayın kumanda evde çocuktadır.
  • bi insan 40 yaşına geldiğinde ev geçindirme derdinden oyun oynamaya zaman bulamaz.40 yaşında değilim ama tahmin edebiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

bi insan 40 yaşına geldiğinde ev geçindirme derdinden oyun oynamaya zaman bulamaz.40 yaşında değilim ama tahmin edebiliyorum

ne alaka babam işten geliyor yemekten sonra 1 e kadar fm oynuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

bi insan 40 yaşına geldiğinde ev geçindirme derdinden oyun oynamaya zaman bulamaz.40 yaşında değilim ama tahmin edebiliyorum

40 yaşına gelmiş bir insan ev geçindirirken maça gidebiliyor (yada tv de izleyebiliyorsa) Kahve köşelerinde zaman geçiriyorsa paşa paşa da oynunu da oynayabilir..
  • call of duty 2 de tmb (Türk Moruklar birliği ) clanını duymadınızmı lideri 56 yaşında ama iyi oynuyorlar hem insan yaşlandıkça akıllanır çoğu klanda olan saygısızlıktan eser yok
  • oyunun yaşı yoktur önemli olan zevk almandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

ohaa 40 yasinda oyun oynanmaz

Böyle seviyeli bir tartışmaya bu hiç yakışmadı...Yaşın küçüklüğünden olsa gerek!........
  • Oyun oynarken dozunu kaçırmamak lazım tabii günlük hayatımızda oyundan daha önemli işler vardır...Eş çocuk iş vs vs...Ama hayalimindekini söylemeden edemicem Bahçivan filmini bilmiyeniniz yoktur baya eski film gözlüğü takıcaksın oyunun kahramanı sen olucaksın sanki şu anda ekranda baktığımız kişi o sıradan kişi olmıcak birebir sen olucaksın yani herşey gerçekçi olursa acaip zevkli olucağını düşünüyorum........
  • artık pc hayatımızın bir parçası oldu her gün pc yi açmadan uyuyamıorum .oyun konusundada sana kesinlikle katılıyorum 60 deil ömrüm yeterse 70 yaşına kadar da bilgisayar oynarım
  • Yeni nesil böyle oluyor.
  • 28 yaşındayım 1 çocuk sahibiyim. Elim de mouse mezara gideceğim sanırım. Yeni nesil hakkında, hangimiz asi değildik, hangimiz geçmedik o yollardan.
  • valla bu devirde bilgisayarda oyun oynamayanın alnını karışlıyolar birader

HİÇBİŞEYİN YAŞI OLMADIĞI GİBİ OYUNUN DA YOKTUR!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.