Şimdi Ara

40 yaşında bilgisayar oyunu oynamak (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
684
Cevap
18
Favori
43.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 39 yaşıma giricem, evliyim ve bir kızım var. Kolda romatizma, kalpte çarpıntı, bacakta uyuşma vb. etkileri yaşasam da oynuyorum. 3-4 saat kadar oturduğum oluyo başında ama zararlı diye düşünüyorum. Bi kalkıp dolaşmak gerekiyor. Ben de ne zaman oyunları bırakıcam merak ediyorum...
  • Bilgisayar bir yaşam tarzı oldu artık.
  • Kesinlikle bilgisayarın ve oyunların zararlı olduğunu düşünmüyorum.Yalnız tabiki herşeyin bi ayarı var.Ben günde 2 biemedin maksimum 3 saat başında oturyorum.Sevdiğim bir oyunu hemen bitirmek yerine uzun uzun tadını çıkarıyorum.Zira bilgisayar kabul etmek gerekirki insanı sosyal yaşamdan kopartma kapasittesi olan bişey.
    İNANIN BANA HERŞEYİN KARARINDA OLANI KEYİFLİDİR......VE BU ŞEY ÇOK KEYİFLİ.................
  • 40 yaşında film izlemek, müzik dinlemek ayıp değilde oyun oynamakmı ayıp?
  • 25-30 lu yaşlar acayip hifelife oynuyor
  • arkadaşlar saçmalamayın, 40 yaşında pc oyunu oynayanlar anti sosyal oluyor.
    ben bu yaşta bile bir kaç oyun dışında oyunlardan zevk almıyorum. yaş:16
    25 yaşında falan hiç oyun oynamayacağımı umuyorum, daha erken de olabilir.

cs, gta IV, nfs gibi sayılı oyunları oynuyorum.
    zaten online olmayan oyunlardan hiç zevk almıyorum. pc ile oynamanın zevki nedir ki.
    bu yüzden nfs ye falan da az bakıyorum.:)
  • Arkadasla gecenlerde aramızda bu konu gecti
    Oglum yaslandıgımızdada boyle oynamaya devam etcekmiyiz diye ben kendimi biliyorum yaslanınca da oyun oynamaya devam
  • yaş geçiyor artık fps-tps veya araba yarışları falan sarmıyor.. oynayamıyorum..

ama rts yi bırakamam.. garanti diyebilirim...
  • 40 yaşına kadar oynar mıyım bilmiyorum ama farklı şeyler denemek isterim ve de konsola geçersem project natal yaygınlaştıktan sonra geçerim aile içi eğlence güzel olabilir en zevklisi çok kişiyle beraber oynanan oyunlar bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Surround

arkadaşlar saçmalamayın, 40 yaşında pc oyunu oynayanlar anti sosyal oluyor.

zaten online olmayan oyunlardan hiç zevk almıyorum. pc ile oynamanın zevki nedir ki.

günde 20 saat oyun oynarsan 40 yaşını beklemeye gerek yok 15 yaşındada anti-sosyal olursun. günde 1-2 saat oyun oynayan adam 40 yaşındada olsa 15 yaşındada olsa anti-sosyal olmaz. ben oyunda oynuyorum kızlarlada oynuyorum. hiçbir sorun yok. anti-sosyal adam her yaşta anti-sosyaldir. bunun yaşla değil kişilikle alakası vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 28 Temmuz 2009; 20:19:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Valla bi counter-strike serverında adam vardı bu kişi halen cs oynuyor. 40 yaşını geçkin cs oynuyor ve serverda adminlik yapıyordu. Hatta oğluyla falan oynuyordu cs.

Mesela babam da oynuyor fakat admin değil , ayrıca babam generals zero hour filan da oynuyor.
  • bence yeni oyunlara ayak uyduramazsın ama pes-gta serilerine devam ederiz topluca
  • Ben hiç oyun oynamıyorum yada oyunlardan zevk almıyorum veya bir oyun basinda 2 saatten fazla oturulurmu diyenlere Blizzard adlı firmanın ürünlerini tavsiye ediyorum ilaç gibi gelecektir. Hele bir Wow yada , warcraft 3 ( mod haritalari ile DoTA gibi) başlayında sonra bir gun neden 25 saat değil diye yakınırsınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0625

bence yeni oyunlara ayak uyduramazsın ama pes-gta serilerine devam ederiz topluca

aynen...özellikle pes en az 20-30 yıl daha oynanır bence...
  • oyunun yaşı yokki.

40 50 60 gittigği yere kadar
  • Arkadaşlar babam 58 yaşında arada bir bana diyor "şu direksiyonu bağla da güzel bir yarış aç oradan".
  • 40 yasina gelip hala saatlerce oturup futbol ustune futbol yorumlari ustune futbol ozeti sonra tekrar bi daha yorumlari izlemekten daha iyidir. oyun oynamak buyuyunce ''atlatılacak'' birsey degildir siz hayatinizi topluma ve ailenize gore yasiyorsaniz asil sorun oyun oynamak degil budur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursive -- 29 Temmuz 2009; 10:30:56 >
  • 31 yaşında evli ve bir kız çocuk babası bir insan olarak hala oyun oynamaktayım. Tabi hayatın getirdiği yükümlülükler nedeni ile 1-2 saatten fazla olmuyor bu süre, oda her gün bile değil. Ama şöyle bir gerçekte var zevk aldığım oyun sayısı giderek azalmakta, zamane oyunları fazla sulandırılmış geliyor eskilerine nazaran, ha hala çok iyi oyunlar çıkıyor ama eskiden daha fazla çıkardı sanki. İşte bu düşünce gerçekten doğrumu yoksa ben yaşlandığım için artık dahamı seçici oldum onu tam kestiremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

quote:

Orijinalden alıntı: Surround

arkadaşlar saçmalamayın, 40 yaşında pc oyunu oynayanlar anti sosyal oluyor.

günde 20 saat oyun oynarsan 40 yaşını beklemeye gerek yok 15 yaşındada anti-sosyal olursun. günde 1-2 saat oyun oynayan adam 40 yaşındada olsa 15 yaşındada olsa anti-sosyal olmaz. ben oyunda oynuyorum kızlarlada oynuyorum. hiçbir sorun yok. anti-sosyal adam her yaşta anti-sosyaldir. bunun yaşla değil kişilikle alakası vardır

Deli gibi bilgisayar oynadığı halde toplu içine çıktığında sosyal davranan kişilerde var.Ama bunların bazılarıda toplum içinde rahat hareket etsede,yaptığı şeyler günlerdir oynadığı oyunlardan etilendikleri oluyor.Yani sosyal davranıyor ama boş şeyelr yaparak.Bazıları ise oynasada gene toplum içinde ne yapaçağını biliyor.Buda iradeyle alaklı birşey.Kitap okumak ufku genişletir diyolar.Sosyalleştirir,ufku açar diyolar. Ama kitap okuyanların bazılarındada anti sosyallik görülüyor.Bencede kişilikle alalıolan birşeydir anti-sosyalik

• oynariz oynamasina yaslanincada becerebilirmiyiz.o teknolojiye ayak uydurabilirmiyiz oda var
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.