29 yaşındayım ve evliyim. Her ne kadar eşim kızsada oynamaya daha devam edicem gibi görünüyor.
ama yaşlılar için bazı oyunlar tehlikeli,60 dan sonra oynamamak lazım(Doom3,fear gibi) kalpkrizi geçirir adam
merak ettim bu saçma sapan konu neden bukadar uzun süre de silinmemiş
quote:
Orjinalden alıntı: bycado
merak ettim bu saçma sapan konu neden bukadar uzun süre de silinmemiş
Sacma mi ? Neresi sacma yaw ...
walla ben ömrüm yettigince bilgisayar oyunu oynucam şu anda 11 yasindayim ama ömrümün sonuna kadar oynuycam
ya cevapları okudum süper valla ben nfs oynarken babam bana freecell hearts öğretiyo bunun asıl adı başka diyo....Millet babam bilgisayar ile benden önce tanıştı iş yerınde dos ortamın da oyun acıp oynatlardı o oyunlardan lazım nasıl bulurum ya hani vardır ya mağra adamı kayalara vurur yiyecekler felan toplar yada labirent türü oyunlar varsa bulabileceğim yer bi yardımcı olun valla babam istiyo
30 yaşındayım, bundan 15 sene önce C64 & Amiga'da Emlyn Hughes İnternational Soccer'ı oynarken nasıl zevk alıyorsam, şu an PES 6 oynarken de aynı zevki alıyorum, herhalde bir 15 sene sonra farklı bir oyunda durum değişmeyecektir
quote:
Orjinalden alıntı: prokizya
ya cevapları okudum süper valla ben nfs oynarken babam bana freecell hearts öğretiyo bunun asıl adı başka diyo....Millet babam bilgisayar ile benden önce tanıştı iş yerınde dos ortamın da oyun acıp oynatlardı o oyunlardan lazım nasıl bulurum ya hani vardır ya mağra adamı kayalara vurur yiyecekler felan toplar yada labirent türü oyunlar varsa bulabileceğim yer bi yardımcı olun valla babam istiyo
Babana selamlar, kayalara vuran yiyecek çıkaran oyun prehistorik olmalı, labirent hakkında pacman olabilir.
bende 23 yaşındayım ve hala oyunlardan çok zevk alıyorum ve almayada devam edecem
quote:
Orjinalden alıntı: kryeck
quote:
Orjinalden alıntı: prokizya
Babana selamlar, kayalara vuran yiyecek çıkaran oyun prehistorik olmalı, labirent hakkında pacman olabilir.
Aleykümselam Kardeş Allah razı olsun aradığım oyun buydu indirdim ama xp de oyun açıyor ama ekran da aşırı bir bozukluk var başka yerden indirdim yine aynı acaba oyun uyumsuz ondan mı ne yapmam gerek bilgin varsa ve bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap verirseniz sevinirim valla ...
Programa (xxx.exe) sağ tıkla özellikler den uyumluluk ayarlarını kurcala. Olmazsa benim kullanmadığım dosbox diye bir program var, açıyormuş. Kolay gelsin.
bende bırakmam pc yi
aslında yaşı yoktur oyunun hem zaten bu oyunlar oynamak için değilmi isteyen herkes oynar
GameForever!!!
32 yaşındayım ve bir oğlum var.Bilgisayarla 92 yılında tanıştım.Ve hala oyun oynuyorum.Çünkü o benim sitres topum.Şimdi sorarım size yıllardır beklediğiniz bir oyun çıkmış ve siz almış eve gidiyorsunuz.İşte budur! Bunun tadı başka bişeydir.........
ben 50 yaşına da gelsem Guitar Hero oynayacağımı biliyorum. İnş. evleneceğim kız da iyi oynar.
Babam bana bilgisayar veya konsol başında oyun oynarken gelir "ne zaman oyun oynamaktan bıkacaksın merak ediyorum" der. Ben de ona "asıl sen ne zaman benim bıkmayacağımı anlayıp, şu lafı söylemekten bıkacaksın merak ediyorum" diye cevap veriyorum.
28 yaşındayım. Küçüklüğümden beri Commodore64'le başlayıp yüksele yüksele geldik Şimdi evde oyun donanımlarına sahip PC, direksiyon, gamepad, PS3 vs ve bir sürü oyun var. Daha çoğunu oynayamadım bile. Hepsi sırada bekliyor. Bazılarının Single senaryosunu bitirip, Multiplayer'a geçeceğim.
Bizden önceki nesil, bu makinelere aşina olmadığı için garip geliyor. Zaten onlara bırakın oyunu, bilgisayar, ATM, cep telefonu bile yabancı. Babam telefonun sadece arama-kapatma, mesaja bakma özelliğini bilir, başka hiçbir şey yapamaz. Bilgisayarı açıp Google'dan birşeyler bakmasını yeni öğrettim. Şimdi gayet iyi durumda ama bunlara rağmen hala bir linke tıklarken çift tıklıyor mesela Annemin durumu ise iyice içler acısı. Güya modern bi kadın olmasına rağmen bilgisayarın B'sinden anladığı yok. Tamamen yabancı, ekran karşısına oturtsanız, korkup kalkar o derece.
Bizim jenerasyon ise olayı aşmış durumda. Zaten elimizdeki, evimizdeki, işimizdeki her tür alet elektronik. Bizden küçükler iyice coşmuş durumda. O yüzden de sanırım bizim jenerasyon ve sonrası uzuuuuuuunca bir süre oyundan vazgeçmeyecek.
Arkadaşımın kocası, ablasına gittiklerinde çocukla haşır neşir oluyorlar, kocaları oturup PS3'te futbol oynuyorlarmış. Bu adamlar kafadan 35 yaşında
Oyun oynamak gerçekten çok eğlenceli insan kendini kaybediyor ve kesinlikle bu işin yaşı falan da yok.
Şöyle örnek verebilirim CoDWaW ve CoD4 oynayan bi abimiz var oyundaki nicki GONGBABA kendisi 53 yaşında ve hergün bizlerle beraber oynuyor.