Şimdi Ara

40 yaşında bilgisayar oyunu oynamak (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
18
Favori
43.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belirli bir yaştan sonra oyun oynanmaz diye bir algının olması bile enteresan. Sonuçta bu yeni bir eğlence türü, yeni derken eski eğlence türlerine göre diyorum, yoksa senelerdir var. Ben de 50'sini geçmiş biri olarak hala keyifle oyun oynuyorum, seneler içinde sadece oynadığımız oyunlar değişti...

• 44 yaşındayım. Dün gece sc 1 attık arkadaşlarla. Single deyil hatta competitive oyunlar oynarım.

Ama ülke ve şahsi şartlarım yüzünden değil oyun su içmekten zevk almıyorum artık.

Oyunlar bu noktada baş ağırı veya şizofren olmamak için atılan ilaçların yerine geçio benim için.

Kafayı yememk için sosyalleşmek için zaruri bi dvranış gibi düşünün. Zevk veren bütün ilişkiler gibi oyun da tabiki abartırsanız zararlı. Ben daha evvel yaşlarda sorunlarımdan, sorumluluklarımdan kaçmak için abartarak oynadım. Bu dönemler oldu. Yani bilemiyorum bu olmasa velki başka beni öldüren upğaşlar bulucaktım nitekim bulan da çok. Hatta oyun oynamak en masumu belkide benim gibi naif asosyla insanlar için.

Söylencek şey çok. Dh forumunuda sansürcü yasakçı zihniyetten eskisi gibi girip yazmak istemiyorum. Eskiler aklıma gelince yanlızlıktanmıdır nedir konuyu görüp yazasım geldi. İnsan yaşlandıkça eski günler kıymete binio. Bu kokuşmuş coğrafyada gelen gün giden günü hep arattı. Neysss....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16-18 yaşlarında deli gibi oyun oynardım inşallah 35 yaşında da hala oyun oynarım diye dua ediyordum o yaşlarda dua ederken dikkat edilmeli 😀 oyunların başından kalkamıyorum.
    Allah'ım ne olur ölene kadar oyun oynayayım 🤲🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 26 Ekim 2024; 13:57:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 33 yaşındayım 9 yaşından beri aralıksız devam... Daha yolun başındayız :D

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.