Şimdi Ara

40 yaşında bilgisayar oyunu oynamak (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
18
Favori
43.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

medal of honor allied assualt, return the castle wolfenstein hatırladığım efsaneler. battlefield 3'ün hikayesi de güzeldi.

yeni nesil oyunlar da rdr2 der ve susarım. last of us'ı da övüyorlar ama henüz oynamadım. istek listemde bekliyor.

• bilgisayar oyunu çocuk işi diyenler düşük zekalı tiplerdir... ciddiye almayın...

• Ben 11 yıllık tarih öğretmeniyim.Yasim 36 evliyim ve 5 yaşında kızım var.1995 yılından beri oyun oynuyorum hatta öğrencilerimin israrlarindan dolayı yayın açmaya başladım herhangi bir maddi beklentim olmadan.
    Yaşın bir önemi yok hangi yaşta olursanız olun sosyal hayatınızla dengeyi sağladığınız ve hayatınız oyunlardan ibaret olmadığı müddetçe dünyanın en güzel en konforlu hobilerinden bir tanesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Açıkcası senin yaşındayken arkadaşlarımla bu muhabbeti yaptık.. 7 arkadaştan 2-3müz oynuyoruz ama oda nadir.. Diğer arkadaşım aşırı oyun bağımlısıydı ailesi ölünce sudan çıkmış balığa döndü ve karavanda yaşıyor.. Artık oyun oynayamıyor çalışmaktan.. Bizimlede konuşmuyor çekiniyor sanırım .. Diğer bir arkadaşım da eşi ile bu konuda çok kavga ettiler boşandılar sonra tekrar barıştı haftada 1 izini var =) Selam olsun ona :D Yani demek istediğim bu bağımlılığı abartmayıp tadında kalmasıdır.. Ben okulu sevmeyen bir insandım ama yaş geçtikçe okulu bile özlüyor insan keşke diyor daha fazla çalışsaydım farklı mesleklere yönelseydim.. Yada memurluğa adım atsaydım gibi gibi.. Bu arada bunlardan biride memur bir arkadaşım kendisinin bol zamanı olup ta bol bol oyun oynaması =) Kıskanıyorum vallahi :D ona da selam olsun =) Yani demek istediğim kısaca aşırı oyun bağımlılığı bir çok duruma mani olabiliyor o yüzden önce kariyer geleceğin sonra istediğini yap

• Foilman F kullanıcısına yanıt
    Şuan 60 yaşındasınız. Oynuyor musunuz?

Şaka gibi bir hikaye şuan bu.

40 yaşında yazmış 60 olmuş.

Foruma bir de bu persfektiften bakın...

Bu arada sağlık falan iyidir umarım

• 41 yaşındayım. Hala oyun oynarım, çizgi film izlerim, oyuncak koleksiyonu yaparım. Hobilerin yaşı yoktur. Ne zaman ki bunları bırakırsınız, o zaman yaşlanıp çökmeye başlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/a-quiet-place-the-road-ahead-icin-hile-veya-trainer-var-mi--159838120

• F1SECO kullanıcısına yanıt

yazını görene kadar dikkat etmemiştim. 2004 yılında yazılmış :) bana da 1.5 sene kaldı 40 olmaya. yaşlanıyoruz...

• 80 olsan da oynanır. Şuan 29um nice 40lara

• Bence oyunun yaşi yoktur. Elbette oynayabilir.Kim kanun koymuşta yaşlilar oyun oynayamaz diyebilirki ? Dişarisi pek karanlık oldugundan Herkesin sistem alip evde kalmasi daha etik olacaktir. ELBETTE sosyal hayatinizi sonsuza dek kapatmayin. Arkadaşlik kıymetlidir.

• Oyun da bir hobi türüdür, sosyal normlara göre yaşanılmaz. Senin hayatın seni ilgilendirir hangi hobi alanında vakit geçirmek istersen geçirirsin... Emin ol o yaşlara geldiğinde el alemin ne dediğinin hiç de umurunda olmaması gerektiğini anlamış olacaksın (erken yaşta keşfedemezsen) ki o zaman da oyun oynamaya devam edeceksin. Ben 36 yaşındayım aynen devam ediyorum 40da da edeceğim bu benim hobim ve tutkum ve de kimseyi rahatsız etmiyor ;)

• Yaş 48 battlefield 2042 oynuyorum 🙂

• CODM'de son 5 yilda yaklasik 25700 mac yapmisim. Her bir mac ortalama 11:32 dakka sürmüş

11 dk 32sn = 692 saniye
    25700 x 692 = 17.784.400 saniye

Dakikaya cevirisek:

17.784.400 / 60 = 296.400 dakika

Saate cevirirsek:

296.400 / 60 = 4940 saat

Gune cevirsek:

4940 / 24 = 205 gun

Yani hic ara vermeden oynasam 6 ay 25 gun araliksiz oynamis oluyorum

• Yaş 47 hala oynuyorum. Hatta şimdi hanım TV'yi bıraksa da Control oynasam diye bekliyorum

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Darısı başınıza

pek bu duruma sevindigim soylenemez ama yine de tesekkurler :)

Hocam bak 20 sene ne hızlı geçiyor
    Geri sayıma başlamışsın dikkat et sen de

saka maka 10 sene sonra, yani 10 yaz, yani 10 tatil, yani 120 maas sonra 50 yasinda olucam :( ama senin yasin kac? 20 mi? 26 dan sonra isik hizinda gececek ve anlamayacaksin  

31. Bu arada cidden 26 dan sonra öyle oldu ben de bunun farkındayım. Ve gittikçe de hızlanacak sanirim

daha vücut gerileyecek. artık yediklerin dokunmaya başlayacak. normal uyku rejimini bozduğunda ertesi gün işkence olacak ... spor yapman gerektiğini anlayacaksın vs.

pek dile getirilmiyor ama bu korona illeti millete kalp sorunları getirdi.

yani bu daha bişey değil  

ben mesela 20lerimin başında gece cluba gider oradan çıkar okula girderim (sofya bulgaristan). en son 30 yaşımda hatunla arkadaşını ziyarete varna şehrine gittiğimde mekanda ufak jack daniel black açtırmıştım. ufak 1 bardaktan sonra ben iptal olmuştum. o arada ingilterede idim 4 yıllığına. içmiyordum vs. bir daha da hiç içmedim. çünkü bünye uyarı verince dinlemek lazım.

umarım bundan sonraki yıllarında kısmetin bahtın sağlığın istediğin gibi olur.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.