Yaş 38 Modernwarfare 2 (2022) Hala oyun oynuyorum çok bırakmak istedim Ama bırakamıyoruz |
40 yaşında bilgisayar oyunu oynamak (32. sayfa)
-
-
Yaş 42. Hala oynuyorum ve 20-25 yıl önceki öğrencilik hayatımdaki arkadaşlarla da beraberde oynuyoruz hala..Grubumuz hala aynı.. Oynayın arkadaşlar zevk alıyorsanız. Kahveye pavyona gitmekten iskambil oynamaktan iyidir bence.
-
34 yaşındayım ailemle kalıyom, bazen annem kızıyo "hala adam mı öldürüyon" diyo :S
-
46 yaşındayım hala devam evde ps5 xbox series x ve sağlım pc var. Yanıma birde oğlum eklendi 11 yaşında
-
Yaş oldu 37 iş seheyatlerim oluyor genelde. yanımda olmazsa olmazım omen gamebook um :)
Akşamları kızımı (5 yaşında) öpüp ısırıp uyuttuktan sonra hanımdanda izin alırsak en büyük hobim oyun oynamak. Yaşıtlarım gidip kahvede lanet sıgara kokusunda pişpirik atıyor. Eşim kızım yanımda kulaklığımı takıp oyun oynamak kadar güzel bişi yok. Arada hanımda geliyor oyuna onunla da kapışıyoruz tamam pubg de düşünce sis bombası atacağına el bombası atmışlığı var bana ama idare ediyoruz :))))
Ara ara gün içinde ofiste bile oynadığım oluyor. Hatta ve hatta şu an cumartesi herkes çıktı ofiste tekim bi bf 2042 atayım öyle çıkarım bende :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarxtanbuL -- 10 Haziran 2023; 13:53:49 > -
60 70 yaşında adamlar bile kahvede okey falan oynuyor. Yani oyunun yaşı yok arkadaşlar kasmayın.
Eğer birisi size çocuk gibi oyun oynuyorsunuz gibi şeyler derse hiç aldırış etmeyin. Oyun oynamanın gerçekten yaşı yok.
Bu hayatta neyden keyif alıyorsan özgürce onu yapmalısın. Başkaları ne düşünür diye hiç önemsemeyin.
-
Maşallah konu 2004'de açılmış nereye kadar gelmiş.
-
Yaşım 27. 3 yaşından beridir oyun oynarım. PS1 ilk konsolumdu. 2000'den 2008'e kadar playstation 2'de offline oyun oynadım. Daha sonra cs 1.6 cs:source vs derken bugünlere geldim.
Çocukken aldığım zevki almıyorum tabi ama oyun oynamak güzel bir şey. Yeni müzikler, bilgiler vs keşfediyorsun.
-
51'i geçtim, hala en büyük hobim :)
edit:15 yıldır da girmiyormuşum dh'ye, merak edip baktım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadim -- 24 Haziran 2023; 3:27:56 > -
Yaş 43, Commodore 64 zamanından beri oyun oynarım. Oyun sektöründe çalışıyorum. Sorumluluklar yerine geldiği ve oyun süresi dengeli olduğu müddetçe bir sorun olmaz tam tersine oynanan oyun türüne bağlı olarak kişisel gelişime de yardımcı olabilir. Ama her şeyin fazlası zarar olduğu gibi oyun oynamanın da belli bir süresi olmalı. Başka şeylerin yerine geçmeye başladıysa dur demekte fayda var.
-
2 yıl olmuş yorumu yazalı, vay be.
-
Ne var yani daha yeni oddworld new tasty'e başladım. 5-6. Kez falandır hemde. Bu sefer herkesi kurtaracağım Türkçe bir de mis gibi. Yalnız şöyle Uncharted tarzı akıcı en azından Türkçe altyazılı bir şey gelmedi. Ya da Grim Fandango, Sanitarium gibi. (Detroit hariç :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden oynanmasın. bence bu işin yaşı yok. :)
-
Araştırmaya göre 50 yaş üstülerin yüzde 73 ü tek kişilik single-player pause etmeli oyunları tercih ediyorlarmış.
-
10 sene sonra bakalım oyun oynayacak mıyız? veya o zamanı görebilecek miyiz?
-
42.yaşındayım bir fiil oynamaya devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun iyidir. Alzheimer'ı geciktirir.
-
Yaş oldu 71 halen sc2 ye devam,
-
ilerleyen nesillerde bu da değişecek bence. 50 yaş üstü adamalar zaten single player kökenli adamlar.
-
Biz son call of duty nesliyiz biz hikaye modu bilirdik o zamanlar single playerin tadını hiçbir multiplayer veremezdi yeni nesil multiplayerci tek oyunculu sevmiyorlar zaten firmalar da pazarlama stratejisi olarak yeni nesli gözetiyor ve multiplayere abanıyor doğru düzgün senaryo ve singleye önem veren kalmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X