< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
40 yaşında bilgisayar oyunu oynamak (31. sayfa)
-
-
Güzel ve romantik bir yazı ancak artık bilgi ve veri çağında yaşıyoruz. Tabi ki kitap da okunmalı ancak kitap okunan sürede çok daha fazla bilgiye çok hızlı ulaşılarak çok daha fazla fayda sağlanabilir. Tabi ki kitap kültürünü sürdürmeyi tercih edebilirsiniz, ancak bu sefer çağın gerisinde kalırsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu açılalı 19 yıl olmuş. Bu konu açıldığında yeni doğan bebek seçimde oy kullanmaya hak kazanmış. Hey maşallah! Ben de yeni bir konu sanmıştım.
Bence 40 yaşında da oynanır 50 yaşında da. Problem şu ki öncelikle işten güçten vakit bulması zor. Bulsan bile yorgun oluyorsun, elin gitmiyor. Bunları gidersen bile reflekslerin o gençliğindeki gibi olmuyor ne yazık ki. Rekabetçi oyunlarda rekabet edemiyorsun, hele ki 15-20 yaşındaki veletlere karşı, şansın yok. Geriye de single player ve/veya pek rekabetçi olmayan online oyunlar filan kalıyor. Oynayabileceğin oyun yelpazesi ve modları azalıyor. Yine de video oyunları okyanusunda oynanabilecek oyunlar var tabii.
Edit: Şüphelendiğimden birkaç sayfa geriye gidip ben bu konuyu görüp yazmış mıyım diye baktım, yazmışım geçen sene. O zaman da 18 yıllık konu diye şaşırmışım. Seneye 20 yıllık konu diye bir daha şaşırırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Haziran 2023; 11:51:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yaşım 37, 13-14 yaşımdan beri oyun oynarım. 2020 yılına kadar PC, 3 yıl önce de Playstation'a geçtim, şu an ps5 var, bir oyunu yaklaşık 1 ay gibi bir sürede bitiyorum, evliyim ve çocuğum var. Oyun oynamak hobidir, yaşın fark edeceğini sanmıyorum.
-
Özellikle yakın arkadaş çevrenle zevkli oluyor biz 5 kişiyiz sohbet muhabbet birde işin içinde hırs olmayınca daha da zevkli oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnsanlar onca stres ve sıkıntının içinde birde pahalılıkla mücadele ederken, zevk alacağı veya hobisi ne kaldı ki! Kafa dağıtacak ve beni bu gündelik sorunlardan belirli bir süre uzaklaştırıp, mutlu edecek ne varsa isterse yaşım 60 olsun oynarım.
Hala daha oynuyorum onca eleştiriye rağmen. Zevk alıyorum gerisi boş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 9 Haziran 2023; 20:26:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 yaşinda maddi durumun iyiyse aklina gelmez pc.Malesef pc oyun işleri fakirlikten veya asosyallikten dolayi.
Çok saçma bir düşünce maddi durumun iyiyse en iyi sistemi dizer keyfine bakarsın her oyun oynayana asosyal gözüyle bakmaktan vazgeçin artıkquote:
Orijinalden alıntı: EnergyHill
40 yaşinda maddi durumun iyiyse aklina gelmez pc.Malesef pc oyun işleri fakirlikten veya asosyallikten dolayi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 10 Haziran 2023; 14:21:27 >
Aynn fakirlerin reel hayatta yapamadığını hayal dünyasında yaşamaya itilmesi gibi birşey
1997 yılından beri oyuncuyum, 40 yaşındayım, oğlum 10 yaşında, birlikte sürekli online oyun oynarız, oğlum eve gittiğimde sürekli dışarıda arkadaşları ile birlikte, evimiz site içi olduğu için rahatız. Bu ülkede oyun oynayanlara çocuk gözüyle bakarlar çoğunlukla, bu tipler genellikle boş laf olsun diye konuşur. Zaten çoğuna sie diyorum, hayat benim hayatım defolsunlar. zıkkım gibi binlerce sigaraya para öderler, insanın ufak bir eğlencesine bi ton laf ederler. Bu ülkede arkadaşın olduğu yemin ederim çoğunlukla pcden daha masraflı, youtube kanalım var, kendime ait retro oyun için telegram kanalım var, samsung telefon için facede büyük bir gurubum var. Neyse içimi dökeyim dedim, Beni bilenler bilir, boş boş konuşan var diye gelip yazayım dedim.
-
33 yaşındayım bildim bileli oyun oynuyorum hiç sıkılmadım. 26 yaşımda evlendim gene bir şey değişmedi ama son 2 yıldır evet sıkılmaya başladım. Ama bunun nedeni sevdiğim oyun tarzının artık ölmüş olması. Arkadaşlar ile grup olarak girip gene keyif alınıyor ama sanırım benden artık geçiyor. Her yıl sistemi güncelliyorum yeniliyorum ama toplasan günde 1 saat kullanmıyorum.
-
Yaş 43, en son oyunadıklarım;
Men Of War Asault Squad 2
Factorio
Fallout 4
Elden Ring
Online Foxhole ve Hell Let Loose
Stalker 2 bekleniyor...
Olayın yaş ile alakası yok, tamamen keyif meselesi ;)
-
Konuyu açan arkadaş nerede acaba en son 10 yıl önce aktif olmuş.
-
Bende 43 yaşındayım 2 yıldır pc yok elimde ama alır almaz bir çok biriken AAA oyunu oynayacağım. Evet bende 16 yaşından beri oyun oynuyorum ama şunu diyeyim artık oyun kaliteleri mi düşüyor yoksa yaşla beraber zebk mi azalıyor bilemiyorum ama eskinin piksel piksel oyunları kadar keyif vermiyor çoğu yeni oyun.
37 yaşındayım ve hala oynuyorum, bu bir hobidir yaş ile alakası yoktur :)
-
Güzel oyun olsa başından kalkmam ama oyun yok lol pubg falan hepsi sıktı rdr2 harici offline oyun ilgimi çekmiyor tek fm oynuyorum
45 yaşındayım hala oynuyorum.
Nasıl gidiyor dostum hayat? Oynuyor musun oyun? :)
2004 yılında öyle bir algı varmış demek ki, 2023 yılında bir şeylerin aşılmış olması güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 10 Haziran 2023; 14:51:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş 45...
Eski heves olmasada hala oynarım...
Lakin sadece hit oyunları...
Oda en hitleri...
Pc başında artık olmuyor...
Konsolda (PS5) oynarım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 10 Haziran 2023; 11:22:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X