< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
40 yaşında bilgisayar oyunu oynamak (29. sayfa)
-
-
41 yaşındayım. yaklaşık 5 senedir ets2 oynuyorum. sadece bu oyun için çok sağlam pc topladım. stres atma ve uykumu getirmesi açısından bu oyunun hastasıyım.
-
41 yaşındayım fırsatım oldukça oyun oynuyorum. Oyun oynamak stres atmama yardımcı oluyor. Keyif alıyorum. 12 yaşımdan beri oyun oynuyorum. Ilk oyunum 89 yapımı prince of persia dır. Siyah beyaz monitör de oynamış bitirmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 28 Nisan 2022; 1:37:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
41 yaşındayım hala oyun oynuyorum iyi geliyor
Metin2 Türk oynarken 45 yaşında adam cam açmıştı inanmamıştım ama oynanır neden olmasın ki o zamanlar 2007 filandı sanırım yeni o adam pc ile büyümemişti yine de adapte olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş 27, 3 yaşımda Ps1 ile başladım oyun oynamaya ve hala devam ediyor. Şahsi bilgisayar kategorisinde, en güçlü cihazlarından birine sahibim lakin iş güç, hayat macerasında ilerlerken oyunlar geri planda kalmaya başlıyor. İşten veya hanımdan ayrı müsait zamanlarda oyuna devam ediyorum ama mesela zamanında max payne 2 den aldığım keyfi yeni oyunlardan alamıyorum. 96 da çıkan tomb raider serisindeki poligon grafikli oyunlardaki keyif yenilerinde yok mesela.. O yüzden online multiplayer oyunlardan daha çok keyif alıyorum. Ha sorarsanız TR serisinden ayrı en çok keyif aldığım 3 oyuna, Bayonetta, Red dead redemption 2 ve control yazarım. Oyun oynamak bir yaşam tarzıdır, babam 60 yaşında ve hala joystick ile oyun oynuyor.
E ben 40 yaşındayım ara ara oynarım babam 40 yaşında kahve de takılır tavla oynarmış onlar gibi olamayız sonuçta kuşak farkı olacak
merak etme zamanlar alışkanlıklarınız değişmeye başlar. ben de inanılmaz oyun oynardım şimdi arada bir iki maç fifa atıyorum, bazen de god of war, horizon ayarında çıkan oyunları oynuyorum ilgimi çekenlerden geçiyor gidiyor. Bir oyunu iki defa üç defa bitirmişliğim senelerdir yok. Önceden bir oyunu 10 defa bitirdiğimi bilirim. Prince of persia serisinin herbiri için bunu söyleyebilirim mesela.
-
Türk programları izlemekten iyidir :)
Şimdiki oyunlara tetris gözü ile bakarsanız tabiki 40 lı yaşlarda kocaman adam oyunmu oynarmış dersiniz tabiki, bahsettiğiniz 20 ci yüzyılın oyunlarına sinema flimi cekiliyor bilmem farkındamısınız ? konusu, hikayesi, atmosferi v.s cocuk oyunlarına benzemiyor malesef, yani kafalar yine pırıl pırıl.
-
40 yaşı çok geç bir yaş mı sanıyorsunuz? Anlamadan geliveriyor benden söylemesi
Yaş 21 ve oyunlar sarmıyor artık. 5 yaşında bilgisayarla tanışmıştım, günde 10 saat bilgisayar başında oyun oynardım. Son birkaç yıldır en fazla 2 - 3 saat oyun oynuyorum ki yüzlerde oyunum olmasına rağmen sadece 2 oyun arasında gidip geliyorum.
Bence eski zamanlarda oyunlar daha güzeldi, sadece oyun öğeleri yoktu gerçek insanlarda vardı. Eski zamanlarda ki Metin2 veya Knight ve ortamı olsa kim oynamaz ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 28 Nisan 2022; 8:43:41 > -
45 yaşındayım evde ps5 xbox series x ve rtx 3090 lı bilgisayarım ile boşta kaldıkça oynarım. Oğlumda 10 yaşında onada bilgisayar aldım akşamları okuldan gelince multi atıyoruz çok zevkli oluyor, yaş ilerledikçe daha da zevkli oluyor zira para sende ve istediğini alabilirsin hee bu arada evde 2 adette vr var oyun ile ilgili ne varsa topladık
-
Bizim ki 5 yaşına girdi artık o benim gözümün içine bakıyor kalkayım da sıra ona gelsin diye.
Cs go, forza horizon, maneater ve son olarak çıtayı aşıp jedi fallen order falan oynamaya başladı (:
-
Bilgisayar demek hareketsizlik demek buda 40dan sonra çeşitli hastalıkları getirir ve zaman değerlidir bir yere çakılıp kalmayın
-
Yanlız değilsin :)
-
temsili ben 27 yaşındayım world of warcraft bağımlısıyım
-
Oyun oynamanın yaşı yok bence, hatta bir yerde izlemiştim. Yaşlılar evinde bir deney yapmışlar. Yaşlıların bir kısmına oyun oynatmışlar. Oynamayanlara göre beyindeki tepkiler daha olumlu olmuş.
-
32 yim hiç bırakmayı düşünmüyorum.Ama 27 den sonra oyun tarzım çok değişti artık sadece çok çok beğendiğim oyunları oynuyorum.Mesela mmo artık oynamıyorum her gün girilmesi gereken oyunlara girmiyorum(öyle bonus -günlük görev mantığı sıkıyor) Son 1 yıldır hikayeli bir oyun çıkarsa seversem alıyorum onun haricinde gensin,dbd ve korku oyunu oynuyorum.
-
Yas 43
Ilk oyunum atari salonu haggar di..Eskiden daha cok oynardim simdi ara ara takiliyirum... manga ve wuxia okuyorum onlarda sikmata basladi diablo tarzi oyunlar daha cok ilgimi cekiyor .. diablo 3 belki saat diablo 2 resurrected ye 100 saat yasa fazla gommusumdur..
Zevkle bitirdigim oyunlar
Prince persia 1
Prehistorik 2
Duke nukem
Quake 2
Diablo 2 eskisi
Project igi
Farcry 1
Crysis 1
Gta 4
Diablo 3
Gow 1 2
Oblivion
Destiny2
Division
Cod 1 2
Battlefield 4 ve 1
Cok sayida oyun oynamadiysamda bu listede bazi oyunlar 1000saat uzeridir.. zaman ve saglik musait olursa 60 imdada oynarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X