49 yaşındayım. Hergün Doom II oynarım... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
40 yaşında bilgisayar oyunu oynamak (27. sayfa)
-
-
kendime 41. yaş günü hediyem Steam Deck oldu 😂 41 kere maşallah 🧿
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke bende alabilsem :) Güle güle kullan
bu arada 39 yaşındayım. Oğlumla birlikte gta5 online, fortnite oynuyoruz sürekli
Tek kaldımı starcraft 2 dalıyorum hemen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 25 Nisan 2022; 9:28:23 > -
Konu sahibi şuan ne yapıyor acaba
-
35 ve 50 arası gençlere sesleniyorum, bir grup açayım orda buluşup hem yad eder hemde oyun felan varsa birlikte oynarız, ne diyonuz bu konuda, rica ediyorum bu yaş altı ve üstü ergen olmayanları alırım, sonra başımız çok ağrır, illa oyun değil, sohbet felanda ederiz, ben açık konuşurum, sonradan beni niye almadın niye yapmayın demeyin, biliyorum herkes çok mutsuz, herkes çok gergin, bu ortamda bile olsa biraz gerginliğimizi atarız. Ne diyorsunuz arkadaşlar.
-
32 yaşındayım ve hiçbir zaman oyun oynamayı bırakmayacağım. en samimi arkadaşım da (sanal alemde tanıştığım) emekliliği için günü doldu yaş bekliyor.
-
Bende senin gibiydim. Beni bi odaya kapasınlar 24 saat oynardım. Şuan 38 yaşındayım hala oyun oynuyorum ama ne yalan söyleyeyim 20 yaşımdaki kadar keyif vermiyor. Yaşlandıkça oyunlardan aldığım keyif azaldı. Tek tük çok baba oyunlar olursa oynuyorum. Playstation oynuyorum bu arada bilgisayarda sarmıyor. Divanda yayılıp büyük ekranda oynamak tercihim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yaş ilerledikçe o eski tatlar olmuyor. hayat mücadelesi,ekmek mücadelesi farklı farklı kişisel/özel sorunlar o eski güzel günleri bile unutturuyor..
yaşım 33 oldu. atari,playstation ve pc video game'lerle büyüdüm diyebilirim.
tabi yıllar içinde video oyun yerine daha farklı tatların peşinden gidiliyor/gidilebiliyor :)
-
Valla genel yorumların aksine yaş ilerledikçe oyunlardan alınan haz daha fazla oluyor.İş,ev,evlilik,geçim vesaire derken oyuna ayırdığınız zaman genç yaşlara kıyasla çok daha verimli oluyor.Yaşım 34 ve 16 yaşından beri oyun oynuyorum en çok zevk aldığım dönem 30-34 yaş aralığım.Tahmin ediyorum ki 40-45 yaş aralığında çok daha keyifli olacak.
Müzik dinlemenin,film izlemenin nasıl ki yaşı yoksa oyun oynamanında yok.Hayatımdan müzik,film veya oyunun sonsuza kadar çıkarılacağı bir tercih sunulsa en son çıkaracağım yine oyun olur:)
-
Mesleğiniz nedir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde bilgi işlem. lakin bir firmada çalışıyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam kolay gelsin
Ben yinede grubu açıyorum. gelmek isteyen varsa bana özelden yazsın. 👊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaşım 40 tam. elden ring oynuyorum. gow bitti sayılır geçen ay witcher 3 days gone ve dying light oynamışım. yaw ne kadar cok oyun oynuyorum ben. oyunun yaşı mı olurmuş. hala ekran kartı kovalıyor o bu şu bakıyoruz. ps4 kırıp oyun indiriyor nerden ne yapılır diye başından kalkmıyoruz. 20 li yaşlarımda ne mi yaptım. gran turizmonun 3 dü galiba bir yarışını 24 saate ayarlamış ve 1 hafta sonunda bitirmiştik. 3 arkadaş. varın gerisini siz düşünün.
-
Kamu spotu konusu.
44 üm hala oynuyorum.
70 de olsam oynarım.
Varsa şekliniz
samurai shodowna bekleriz.
Atari salonlarında ne oynardım bunu ya.
Mesela mortal komabatı sevmezdim.
Street fighterla samurai shodowna dadanırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 25 Nisan 2022; 15:10:50 >
Telefonumda oynuyorum şimdi eski oyunları.
Tank 1990
Dublle dragon
Bomberman
Street fighter
-
Blood brosu oynadın mı.
Bir kovboyla bir kızılderiliyle oynuyordun.
Bunu fazla oynamadım.
-
Kıl payı ile kaçırdım yaştan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X