Geç değil oynayabilirsin. Ben otobüste yolculuk yaparken bile sürekli eski oyunları oynarım, millet bana bakıyor bu napıyor diye, umrumdamı tabiki umrumda değil, sittirsin gitsinler. Keyfime bakarım |
40 yaşında bilgisayar oyunu oynamak (28. sayfa)
-
-
Geç olduğu için değil henüz 35 olmadım daha, seneye yazılacam inşaallah :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyun oynuyordur muhtemelen
-
-
Grubumuz açıldı bekleriz :)
Kusura bakmayın direk link veremem, her önüne gelen gelmesin bir zahmet
-
-
Çoğunuz çok değişik bir şey olmaz ise oynamaya devam edeceksiniz. Bu bir kültür sonuçta. Eskinin insanları kahve kültürü ile büyüdü, bizler internet kafe kültürü ile büyüdük. Yaş 40a yaklaştı ve halen aynı arkadaş gurubu ile oyun oynarız.
-
Ya beyler, yaş önemli değilde 1 yaşında oğlum var gözünün içine bakıyorum yatsında 2 satır oyun oynayım diye Bunun bir süreci var mı şu yaşa gelince rahatsın diyebileceğiniz.
-
17-18 senen var dostum, sonra rahatlarsın.. Zaten çocuklar evde durmayacağı için artık bol bol oynarsın😄
32 yaşına gireceğim 1 yıl önce sistem topladım kendime iş olmadığı zamanlarda deli gibi oyun oynuyorum pc de. Steam de sürekli indirim kovalayıp oyun alıyorum. Bu ara da evleneceğim seneye kısmetse eşim de benden düğün hediyesi olarak gaming sistem istiyor al birini vur ötekine
-
Benimde aslında eşim olursa ileri de 2 tane pc alıp beraber oyun oynamak ama dikkat et başka erkeklerle oynamasın oyunları :)
-
Yaş 37. Pc oyuncusuyum.Kaliteli olan AAA hikayeli falan oyun olursa kaçırmıyorum. 9 yaşında kızım var iyice salça olmaya başladı nintendo oled istiyor e mecbur alacağız...👍
O yaşta point and click oyunlar oynarım artık
-
Oyun oynamanın yaşı yok ki 👍
Mesajın yazıldığı zamana bakılırsa şu anda 69 yaşındasınız. İnanalım mı?
18 yıllık konu vay be!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 gün sonra 44 yaşıma gireceğim. Halen oynuyorum. Ps5, pc ve xbox series s akar.
oyunun yaşı yok bence, güzel hikayeli oyunlara bayılıyorum
-
-
Çevremde evlilik cağına geldiğim için kazık kadar adam oldun hâlâ oyun oynuyorsun diye boş muhabbet yapıyorlar. Neymiş efendim senin yaşındakiler evlenip çoluk çocuk yapıyor. Herkesin kafa yapısı aynı olmak zorundaymış gibi muhafazakar aile yapısı gibi konuşmalara ayar oluyorum bunu birde evdekiler değil, akrabalar yapıyor hiç biri ile görüşmüyorum eve sokmuyorum bunları insan hayatta nasıl mutluysa öyle yaşasın demek yerine bu muhabbetleri duymak gerçekten çok kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 27 Nisan 2022; 18:54:47 >
İş çıkışı vs stres atmama işe yaramıyorsa artık vakit kaybı geliyor. Yaş 25. 5 yaşımdan 24 yaşıma kadar oyunsuz bir gün geçirmedim, artık yarım saatten fazla oynayamıyorum.
40'a gelince kesin oynarım ama.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X