Şimdi Ara

40 yaşında bilgisayar oyunu oynamak (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
18
Favori
43.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son durum nedir hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vc1903 kullanıcısına yanıt

Forza hariç diğer oyunlar yaşına uygun değil dikkat edin derim. Muhtemelen ben sadece o uykudayken oynayabileceğim artık :) Ayrı bir oda yapıp pc'yi kilit altında tutayım diyorum. En azından 6-7 yaşına kadar oynamasını hiç istemiyorum çünkü. Boğuşacaz kesin onla bu konuyla ilgili, bakalım :)

• guguk kullanıcısına yanıt

Abi sen milyonersin baya, sen oynamıcan da kim oynayacak  

• x3x kullanıcısına yanıt

yok hocam ps 5 ilk çıktığında 4000 tl ye yurtdışından almıştım. rtx 3090 15000 e geçen seneydi galiba yurtdışından almıştım. Bakma şimdi uçtu fiyatlar dolar 4-5 tl iken hayat çok ucuzdu.

• Oyunlar artik beni sıkıyor yaş 27.Benim için oyun oynamak gercek hayattan kaçiş araciydi artik ondanda pek zevk almiyorum.Tabi ekonomik sebeplerden dolayi olduğunu düşünüyorum.Derdimiz gelecek kaygisi ve onu nasil alicam bunu nasil alicam diye düşünmekten soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 28 Nisan 2022; 13:59:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x3x kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle söyleyeyim benim ailem beni hep ama hep kısıtladı. Yapma etme oynama bırak şu aptal kutusunu.

Babam gece kalkıp odamda ışık görünce gidip şalteri kapatıyordu. İnadına bırakmadım bende. Ne kadar param varsa hep elektroniğe yatırırdım. 37 yaşına geldim evimde bilgisayar odam var. O şunu demiş bu bunu demiş umurumda olmaz. Yeri gelir sabahlara kadar oynarım.

Oğlan geliyor dibime sıra bana ne zaman gelecek diyor. Tamam diyorum buyur otur. Geçiyorum diğer odaya. Aradan yarım saat kırk dakika geçmeden kalkıyor geliyor yanıma. Ee diyorum oyna daha. Yok diyor tamam yetti. 1 seneye yakın beni devamlı izliyordu ama oynamaya 3 aydır falan başladı. Normalde öğretmeni okulda makas tutamıyor, akşamları biraz destekleyin diyordu, şimdi neler yapıyor. El becerileri falan inanılmaz değişti. Zaten bir sürü yazı var oyunların çocuklar ve yaşlılar üzerindeki etkileri diye.

Şuna benziyor biraz da, markete giriyoruz babacım ne istersen al diyorum, gidip 1 tane muzlu süt 1 tane de çubuk kraker alıyor o hesap.

Bu çocukları hiç bir konuda kısıtlamak iyi değil düşüncesindeyim. Tabi evlat sizin evladınız, siz nasıl düşünürseniz doğru olandır mutlaka.

• vc1903 kullanıcısına yanıt

Tabiki, oyunların el göz koordinasyonu, hızlı düşünüp karar verme gibi konularda çok faydası var heleki o yaşlarda. Bazı oyunlardaki şiddet 5 yaşa uygun değil o açıdan demiştim. Man eater yaş sınırı 15 mesela..

• bekarsan oynanır.

• Yaşarsam 70 imde bile oynarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olmuşki. 46 yaşım. hala oynuyorum. Oğlanla kavga bile ediyorum., 🤪🤪

• 40 yaşından sonra Oyun olsun film seyretmek olsun eskisi gibi keyif vermiyor ve zaman ayirasin gelmiyor Bendeki durum bu

• 38 yaşındayım hala oyun oynuyorum Tabii evlenip çocuk sahibi olduktan sonra bekar hayatımdaki gibi olmuyor milletin oturup bir gecede bitirdiği oyunu bir ayda anca bitirebiliyorsun ama olsun değişen bir şey yok yani aynı zevkli hala alıyorum Tabii ki 20 yıl öncesinin tadını vermiyor ama yine de ve hala en büyük hobim....

• Archangel Michael kullanıcısına yanıt

Neyse ki bende öyle değil. Deli gibi zevk alıyorum ve işten eve gelmeyi iple çekiyorum.

• Yaş 33 devam  

• last of us gibi hikayeler + unreal engine gibi harika grafikler gelmeye devam ettikçe oynar insan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş 20 yaşındayken ben de senin gibiydim. geçen sene 3080li sistem topladım, xbox aldım ama artık hiç sarmıyor. far cry 5 oynayım sistemi satmıştım geri. yaş yeni 28 oldu.

edit: reis benden 11 yaş büyükmüş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 9 Mayıs 2023; 0:20:15 >
  • kortor K kullanıcısına yanıt
    Yeminle ben :)

Doksan yaşında nene GTA Online oynuyordu :D

Guinness World Recordsyoutube
    Meet the 90 year old gamer grandma! - Guinness World Records
    https://www.youtube.com/watch?v=3A5XlyF7UY8&feature=youtu.be

Sıhhat olsun, devam ederim ben!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dedelerimizi zamanında bilgisayar oyunları olsaydı. Erken bunama, demans gibi hastalıkları olmazdı. Zihinleri oyunlarla meşgul olurdu. Kafaları çalışırdı.

• Foilman F kullanıcısına yanıt
    Şu an 40 yaşındasın oynuyor musun hala?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Şu an 42 yaşımdayım hala oynuyorum hatta sırf street fighter mortal kombat oynamak için arcade stick aldım

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.