Şimdi Ara

40 yaşında bilgisayar oyunu oynamak (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
18
Favori
43.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım hocam. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Başınıza gelenlere üzüldüm, bundan sonra daha fazla gerilemezsiniz umarım.

Ben de size güzel bir yaşam dilerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senin yaşlarında uyumadan 2 gün oynadığım çok oldu.
    40 ından sonra o istek ve enerji kalmıyor, öncelikler değişiyor..
    Elimin altında her türlü imkan ve var pc, nadir oynuyoruz artık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 seneye uplarım kalsın burda

• 40 ı geçmiş biri olarak gayet güzel oynanıyor. hatta ben her geçen sene daha da fazla oynuyorum. varsa şöyle 40 yaş gamerlar discord grubu falan muhabbet edelim beyler.

• 42 yaşındayım eski günler yok ama yinede oynarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Discord vs yokta şöyle eskiyi anacak bir sohbet buluşma vs olsa keşke. Geçen çizgi roman ile ilgili böyle bir şeye katıldım çok keyifliydi. Eski oyunlar üzerine de bir sohbet, ya da kanal vs olsa paylaşımlar yapsak keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidig -- 24 Ekim 2024; 17:31:46 >
  • Harika konu ya.

Yaşla bir alakası olduğunu sanmıyorum. Ben de 32 oldum, oyun sevdası aynen devam ediyor. Tabi hayat şartları, yoğunluk vs derken her oyuna eskisi kadar zaman ayıramıyorum. Yaşın getirdiği bir seçicilik oluyor ister istemez. Zor beğeniyorum artık. Zamanıma değecek oyunları bekleyip onları oynuyorum. Tabi bu sadece oyunlar için değil film dizi vs için de geçerli.

Haftada bir gece arkadaşlarla warzone battlefield vs devam ediyor olabildiğince. Oyun gündemini yakından takip ediyorum benim için bir hobi bu. Mesela yeni bir Metro oyunu duyurulsun yada (VR geliyormuş onu biliyorum) fragmanı yayınlasın çocuk gibi heyecanlanırım şuan :)

• Mezara girene kadar devam.

• Daha geçen gün kardeşim, oğlum, kuzenim ve ben, ranch simulasyona girip çiftlik yapmaya çalışıyoruz :) bir ara oğlumu ayı kovalıyordu, yanımdan geçip gitti ayı beni kovalamıyor onu kovalıyordu, gülmekten oyunu oynamadık :D oyunun yaşı yok aga :) yaş 41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 25 Ekim 2024; 10:30:14 >
  • Hocam bu dediğini YouTube'dan "Disket Kutusu" kanalını takip ederek yaşıyorum.

Sinan Akkol ve Faruk Akıncı eski yıllara/oyunlara ait sohbetlerini dinlerken onların ortamındaymış gibi hissettiriyorlar gerçekten.

Keza güncel oyun sohbetleri de oldukça keyifli

Takip etmiyorsan kanalı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NHCanX -- 25 Ekim 2024; 10:50:26 >
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Babaaaa diye bağırdı mı

• Biz dinazorlara selam olsun.. 

• Baba diye bağıracak zaten, ne diye bağırmasını bekliyorsunuz ki, biz işin gırgırındayız. Ciddiye almayın eğlenmenize bakın. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 25 Ekim 2024; 14:35:11 >
  • Buluşma sohbet çok güzel olur tabi. Discord bu yüzden dedim kendi yaşıtlarımız ile kafamıza göre oyun sohbeti yaparız. Bence böyle gruplar vardırda biz bilmiyoruzdur.

• Vay be 20 sene geçmiş aradan şimdi 60 yaşındasın benim bu yaşta bilgisayar oynayamıyorum

Bende bulamıyorum. Bulan olursa +1 😃

yaş 41 ile aranızdayım 😃

• 46 yaşındayım genç gibi olmuyor elbet saatlerce kafa kaldırmıyor ama yinede keyifli ve stres atmak için harika ..

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    engin polat gibi bir baba olmaktan iyidir hocam

• abidig kullanıcısına yanıt

Burdan ayarlayalım, discord değilde telegram olabilir.

Bu kadar kişi talep etmiş kurun bi grup hocam katılsın herkes. Discord olur telegram olur fark etmez.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.