Şimdi Ara

400 Bin Km Üstü Opel Corsa Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bütçem kısıtlı ve kredi falan da çekmek istemediğim için max 200 bin liralık bir araç almak istiyorum. Yaklaşık 2 aydır araç bakıyorum ama temiz diyebileceğimiz Saxo ve Corsa'ları gördüm.

Birkaç aracı özellikle incelediğimizde şu Corsa'yı daha çok beğendim ama km 410.000.

Sizce bu kilometrelerde araç alınır mı? Alınırsa nelere dikkat etmek lazım.

Boya değişen takıntım yok.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-kusursuz-temizlikte-1126321906/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilan_detay&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269

• Alınabilir ama masraf açacağınıda bilerek al. 400bin devirmiş nihayetinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt

Özellikle nesine baktırmak lazım?

• zaten aynı yıl model, misal 400 bin kim lik araba 400bin iken , 200 bin km lik araba neden 500 bin?

aslında 400 bin km olan 100 bin ucuz oluyor çunku onu yaptırması bakımı tamiratı 3-5 yıl içersinde o 100 bini harcayacaksın demek.

• 23 yaşında 400 binde dizel alma bence.

• benim tecrübem araç sıcakken arızaları belli oluyor.

20-30 km yol yapmak lazım, iyi bir opelciye baktırmak lazım.

test sürüşünü opelci yapsın motorda sorun yoksa okey.

km nin yanında aracın yaşıda baya var. bende 2000 model megane 1 vardı ilk sahibiydik o bile tek tük masraflar açıyordu. bakımlı olmasına rağmen.

en önemli olan motor, motorda sorun yoksa diğer masraflar çok göze dokunmaz. arızalı bir motoru yaptır ettir düzen tuttur zor işler. benim 2000 model aracın motorunda tık yoktu çoğu benzinliye göre daha sessiz çalışıyordu.

kenarda bi 30-40 bin olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 16 Ekim 2023; 9:48:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.