Şimdi Ara

CRUZE alınır mı ya da 400 bine tavsiye talebi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam insanlar o tenekeyi sıkıntısı-yakıtı eski, kaliteli ve dolu modellere göre daha az, satışı da daha kolay olduğu için öneriyor, sonuçta o tenekeler geçiş aracı olarak kullanılıyor birçok insan için de. Bu sebeple aldıktan sonra istediği zamanda hızlıca satılabilme potansiyeli de kişinin kararını etkiliyor. Ben de ailecek bineceğim ama yaşım 30, alacağım aracı da bir kaç sene sonra satıp başka bir araç ya da eve geçmek için alıyorum. Haliyle piyasasının canlı, aracın ise yeni ve az sorun çıkaracak olması gibi etkenler beni de çekiyor.
    He bir gün araba denilen nesne işlevsel bir yatırım aracı olmaktan çıkarsa o zaman dediğiniz gibi araçlara ben de severek binerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byklmcht -- 14 Mart 2023; 11:5:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi hocam, ben de kullandım bir süre arkadaşın aracını, çok keyifliydi gerçekten hatta 2018'de aynı araba benim düğün arabamdı, manevi romantik değeri bile var ama sanayiye gitme olayı travma gibi bende elimdeki Clio 3 Triptonikten dolayı. Bu araçta da bazı kronik sorunlar olduğunu eski kullanan arkadaşlardan öğrendim ve yeni maceralara atılmak beni çok korkutuyor.

• esVed kullanıcısına yanıt
    Evet hocam benim de alacağım aracın 5 senelik geçmişini biliyorum, önceki 2 sahibi de aile sahibi, yavaş kullanan, bakımlarını yaptıran arkadaşlarım, ondan içim rahattı ama çevreden çok baskı gördüm, hem önceden Cruze kullanan diğer arkadaşlar ilk tercihin olmasın diyor, kullanmayanlar direk alma diyor zaten.

• Ben almam. Alana da hayırlı olsun derim

• 90 model Chevrolet Tahoe parçası bulunuyor 2012 Cruze parçası bulunmaz mı Allah aşkına Sentinel Adasındaki kabilede mi yaşıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi marka, model alırsanız alın bakımsız araç almayın, yoksa her modelin kendi göre arızası var.Arkadaşın marea arabası var. 110.000 TL ye aldı 1 senede üstüne 60.000 TL harcadı hala hergün farklı bir yerden arıza veriyor.

• Bu arkadaş hasta annesinin tedavi masrafları için Cruze otomobilini satıyor. Bir görüşün derim. Aracı forumdan birinden almanız daha iyi olur.
    https://forum.donanimhaber.com/arac-tavsiyesi--155317906

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 14 Mart 2023; 16:58:59 >
  • byklmcht kullanıcısına yanıt

emin olun var, renault latitude facebook sitesine bakmanızı tavsiye ederim. 2012 yılında sıfır aldık, önce babam kullandı sonra bana kaldı. bugüne kadar en ufak bir sıkıntı yaşatmadı. saydığınız araçlarda fersah fersah ileride olan bir araç varsın kimse tanımasın.

• 2014 2015 ibiza bakın ic hacmı ve bagajı geniştir sınıfına göre tok bir araç nasıl olsa vw alt yapısı çok temizini bulursunuz o paralara

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.