< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byklmcht -- 11 Mart 2023; 10:59:19 > |
CRUZE alınır mı ya da 400 bine tavsiye talebi
-
-
1 ay önce ilk sahibinden 2012 model Chevrolet dizel Aveo aldım. Benim araç Ankara'da hep aynı yerde bakıma girmiş tüm bakımları kitapçığa işleniyor. Aracı aynı yere bakıma götürdüm. Parça sorunu yok her türlü parçası mevcut adamların parça dükkanı da var. Küçük yerleri bilemem.
Bu aracı alacaksanız mutlaka lpg siz seçin kafanız rahat olsun.
LPG takıldıktan sonra supapları 50/60 bin km sonra yakar. değişmesi iyi olmuş ama yine de bir baktırın. LPG de iyi bir AFR ayarı şart astra j 1.4 lpg taktırmıştım beni çok yordular. En son Ankara'da bir yerde AFR ayarı yaptırdım düzeldi sonrada sattım. Size tavsiyem benzinli alın.
Bende sıfır egea çok kovaladım ne sıraya yazıyorlar ne kapora alıyorlar.
Chevrolet düşünüyorsanız düz vites sorun olmazsa yani kasa aveo dizel sedan da bakabilirsiniz. Araç mutlaka temiz olsun
-
Cruze'u çevreden kimse onaylamıyor, ben de soğudum, 400 bin liraya kadar 2015 100-150 bin km arası temiz, değişensiz Egea Linea mj'ler, Symbol, sandero stepway Dci'lar, 301-Celysee Hdi motorlar var. Paketler temizlik oynuyor, 2016'lara daha bakmadım. B kasalar çok küçük olduğu için bakmıyorum, Sandero Stepway bi tık daha büyük ondan onu da aldım listeye.
-
4 yıldır kullanıyorum, cruze kesinlikle tavsiye ederim. Bilmeyenler konuşuyor, aklınıza ne takılıyorsa cevaplayabilirim.
-
bende bir ara cruze araştırdım ama kafam rahat olmayacağı için vazgeçmiştim.
almayacağım iki araç var biri laguna biri cruze.
6 yıl lagunaya bindim her ay sanayideydim.
-
Cruze bildiğiniz opel astra motor iç aksam herşeyi ile aynı.ama kimse astra alma demez. Cruze dolu konforlu bir model bu araba ile Linea, 308, clio vb arabaları karşılaştırmak saçma test edin binin sonra karar verin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 13 Mart 2023; 7:48:40 > -
Temiz, bakımlı, LPG varsa çelik subaplı cruze, o fiyat bandında bakacağınız çoğu arabadan gömlek gömlek üstün bir araç. -
Valla ben de cruze ciddi ciddi düşünüyorum bütçem 350 civarında. Ben de 2012 model 150 bin km de 124 beygir otomatik sanruflu hatasız 1.6 lpg li çelik subapli sedan olanını buldum 350 bin tlye pazarlıkla alınır kendi aracımin satılmasını bekliyorum cruze hakkında da daha fazla bilgi toplamaya çalışıyorum bu arada -
Millet öğrenmiş Cruze subap yakar, conta yakar, sorunlu araba, elektroniği sıkıntılı, parçası bulunmaz vs vs. Hayatında Cruze kullanmamış, içine dahi binmemiş insanların çoğu kulaktan dolma yorum yapıyor. Yakışıklı 20bin km'den beridir kullanıyorum Wtcc edition plus modelini, şu ana kadar arıza ve memnuniyetsizlik yaşamadım. Parçası gayet bulunuyor, zaten motor aksamı Opel, kaporta ise internette bile bir dünya satıcısı var. Aracın yol tutuşu çoğu aracın içinden geçer, güvenlik anlamında euro ncap'ten 5 yıldız almış, oturaklı ve donanımlı bir aracı insanlar linea vb. ile kıyaslıyor, hayret doğrusu. Araç temizse gayette alınır bu paralara araba kalmadı çünkü. -
Ben bir ara aldım. Bendeki çok fazla sorun çıkarmış ve beni yıldırmıştı. En son otomatik şanzımanı dağıldı, dünya kadar masraf açtı başıma. Sattım kurtuldum.
Yalnız aracın kullanımı, yol tutuşu, konforu o fiyat aralığı için çok çok iyi. Bendeki 17" jantlı WTCC Edition modeliydi, yola yapışıyordu resmen.
Sorun çıkarmayacak bir şey bulabilirsen F/P aracıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 13 Mart 2023; 9:27:3 > -
400 bin iyi para. yuksek model düşük km hafifticari bakın. 2019 model partner olur opel combo olur vs.
-
Ailen ve 2 çoçuk ile bilenecekseniz önce güvenlik donanımına bakın (arka ,perde hava yastığı gibi) ailenizle tatile ve uzun yola çıkıyorsanız c-elysee ve 301 den uzak durun bence. Cruze 'un kronik arızaları var ama passat' ın da var alan onu bilerek göze alarak alıyor.
-
Herşeyi Astra J ile aynı değil. Böyle diyerek ne kendinizi kandırın ne de Cruze sahiplerinin bunu öne sürerek sizi kandırmasına müsade edin. Platformları aynı motor ve şanzımandaki ortak parçalar dışında neredeyse hiçbir ortak parça yok. Belki alt takımda bir kaç parça hepsi bu. Bunlarda iki elin parmağını geçmez. Bir araba motor şanzıman ve alt takımdaki parçalardan ibaret değildir. Biri gelir çarpar aylarca tampon ararsınız gelmesini beklersiniz. Kaput lazım olur zor bulursunuz. Sahibinden.com astra j çıkma kaput yazın cruze çıkma kaput yazın bakın kaçar tane çıkacak. Piyasa arabasının çıkma parçası da yan sanayisi de orjinali de rahat bulunur. Ama Cruzeda ne bulursanız ona razı olmak zorunda kalırsınız. Bulduğunuza şükredersiniz.
-
öncelikle parçası az bulunan araca sanayide herkes vebalı muamelesi yapar.
sadece belli ustalara gidebilir, nazlarını, kaprislerini çekersiniz. kesecekleri her cezaya da eyvallah diyeceksiniz
ayrıca parça bulunur bulunmasına da , 1 liralık parçayı 3 lira verince ağlamamak gerek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 13 Mart 2023; 10:38:26 > -
Cruze a binmeyen adamlar gelmiş yorum yazıyor inanilir gibi değil siz tenekelere binmeye devam edin😂 -
1.6 atmosferik ile 1.4 turbo cruzlari yakıt,çekiş gibi konularda karşılaştırabilecek varmı? Atmosferik motorlu araç çok daha fazla var turbolu olanların sayısı az nedense trafikte de pek rastlanmiyor. -
1.6 atmosferik motor tavsiye etmem. 1.4T veya 2.0D olabilir. Zamanında çok araştırmıştım. Almak nasip olmadı ama güzel araba yaptığım araştırmalara göre..
-
1.4 lerde A14NET motor var. 1.4 astra 1.4 insignia ile aynı motor. motor, mekanik parça olarak herhangi bir sıkıntı çekmezsiniz bulunabilirlik açısından , kaporta karoser..vs gibi kısımlarda sıkıntı olabilir parça bulunabilirliği…
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kahvedeki herşeyi çok bilen ahmet amcanın yorumları olurdu eskiden, aman alma yiğenim şusu var busu var diye salladımı hemen inanılırdı. Burdada bazı yorumlar ona benzemiş arabanın içine binmeden daha... - 1.6 atmosferik echotech motor ne öldürür ne güldürür açıkçası, tüm opel ailesinde kullanılan motor parçasıda ustasıda her yerde bolca var. - Bu gün alacak olsam yada bastınmı seri yürüsün dersem 1.4 T yada 2.0 D motorla alır keyfime bakardım. - Astra J kasanın kardeş aracıdır elektronik, motor, yürüyen vs ortak parçalar hep. - Atmosferik için 4 defa motor yazılım güncellemesi gördü yıllara göre, beygir olarak 109-113-124-117 diye gider, son çıkan kasaları daha iyi rahat yürür. - Sübap yakma olayını bende yaşadım ne yazıkki, brc lpg vardı. Çok pahalı eyvah eyvah denecek bir değişim değil parası, ama gerçek şu ki bu echotech atmosferik motor lpg yi sevmiyor. - Fakat şunuda söylemeden geçemem benzini nasıl içiyorsa !! lpg de bu kadar az yakan bir arabada görmedim diyebilirim. - Çekiş sorunu için eksantrik dişlisi sorunu genelde olur. - İçi dışı oldukça şık modifiyeye uyar, klasik görünümü bile zamanına göre ağır ve güzel. - Plus paketli tavsiye ederim gırtlak dolu keyifli olur iyice. - Kasa ağır olduğu için 1.500 kg vivarı yol tutuşu, viraj kabiliyeti gayet iyidir. 300-350 bandı arasında gayet mantıklı bir ara. 400 ve üzerine aynı aileden J kasa astra bakabilirsiniz. Eski aracım hala özlerim... |
4 yildir kullaniyorum 1.6 otomatik memnunum
|
Benzer içerikler
- toyota park sensörü taktırmak
- 1.4 egea alınır mı
- hyundai mi kia mı
- ford focus yakıt tüketimi
- falken kışlık lastik yorumları
- citroen c4x shine bold fiyat
- audi q4 e-tron türkiye fiyatı
- renault megane e-tech türkiye fiyatı
- byd yeni model
- peugeot 2008 allure 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X