bizim millet arabadan anlamıyor onlar için ilana koydun mu satılacak araba lazım brodvay toros tofaş alır cruze için burun kıvırır |
CRUZE alınır mı ya da 400 bine tavsiye talebi (2. sayfa)
-
-
Kesinlikle alma hocam arızalardan yılarsın hem motor hem şanzıman sıkıntılı onun yerine nispeten daha eski 1.3 multijet astra vs alabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 13 Mart 2023; 11:38:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O bütçeye dizel otomatik Exclusive C4 alınır mis gibi binilir.
Beş yıldır büyük bir keyifle ls plus otomatik olanına biniyorum. Beş yıl daha binerim. İsmi meşhur bir arkadaş (V..kan) afr ayarı yaptıktan sonra daha iyi oldu. Bu fiyata daha konforlu, donanımlı ve guvenlisi yoktur zannederim. Clio, egea vs. İle kıyas kabul etmez. Süper bir araba olmasada parasının maksimum karşılığı diyerebilirim gönül rahatlığıyla.
1.5 sene kullandım 1.6 olanını biraz sıkıntı çıkarttı benim ki ama çok keyif aldığım bir araç olmuştu..temizi bulunursa gayette kullanılır ama 1.4t olanına bakmanızı tavsiye ederim..cruze biraz şans işi daha doğrusu öncesinde nasıl kullanıldığı bakımlarının nasıl yapıldığını bilmek gerekir..temiz bir cruze piyasadaki çoğu aracın donanım ve performans olarak canına okur..
-
4 yildir kullaniyorum 1.6 otomatik memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yokuş performansı nasıl hocam vites geçişlerini hissettiriyor mi sanziman sıkıntı çıkardı mi araçta lpg var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben rizede kullaniyorum köy falan cok rampa. 1.4 clio ile 1viteste ciktigim yeri bununla 2 ve 3te cikiyorum.
Sadece şu var. Arac hemen hızlanmıyor seri degil yani. Gaza basim atsın hemen kendini olmuyor. Ama ben cok memnunum. Lpgyi.kendim.taktirdim hic performans kaybi olmadi. 4 yildir lpgyi bakima bile goturmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
110 luk mu 124 luk mu var sizde?
Köy yollarında altı yere vuruyor mu?
Otomatik sanziman sıkıntı çıkarıyor mu?
Bakımlarını yaptıracak yer ve parça sıkıntısı oluyor mu?
Lpg de giderken arıza ışığı yaktığı oluyor mu?
113gb altı vurmuyor çok alçak değil
şanzıman yavaş ama güzel 6 ileri . şanzımanla ilgili takip ettiğim sorun selenoid tıkanmasıymış onunda masrafı çok az. şanzımanın kendine bişey olmuyor.
bakımı kendim malzemeyi alıp sanayide değiştirtiyorum.
parça olarak opel astra ile insignia ile aynı her şey. ister netten al ister sanayiden . termostat bozulmuştu 195tlye aldım . arıza ışığı hiç yanmadı. yananlarda yanlış lpg montajından oluyor bildiğim kadarıyla
-
Fiat bravo da bakabilirsiniz ama o paraya alacağınız en iyi ve sağlam araç seat exeodur. www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sanruflu-156-binde-orjinal-full-plusfull-style-1085065838/detay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok motor sesi veya yol sesi alıyor mu araç içerisine?
Özellikle uzun yolda yoruyor mu yokuş görünce gitmeme çekmeme gibi?
100 km hızda giderken kaç bin devir gösteriyor gösterge?
Valla çok sordum kusura bakma hemşehrim Trabzonluyum ben de idare et :)
hocam cruzeden bahsediyorsun. olayı rahatlık zaten. uzun yolda koltuğuna uzanmış tv izliyormuş gibi rahatsın. koltuğa otursan kalkmazsın zaten ses alması yok . 2000 devirde 120km hız yapıyor
-
2012 model 150 bin km de hatasız boyasız lpg li çelik subapli sanruflu otomatik vites 124 luk 350 bin tl civarında alabiliyorum sence nasıl
bence ucuz bir sıkıntı olabilir. genelde gidip en ucuzu alıyolar sonra sorun çıktı diyolar. sorunsuz arabayı o paraya satmazlar diye düşünüyorum
-
Kahvedeki herşeyi çok bilen ahmet amcanın yorumları olurdu eskiden, aman alma yiğenim şusu var busu var diye salladımı hemen inanılırdı. Burdada bazı yorumlar ona benzemiş arabanın içine binmeden daha...
- 1.6 atmosferik echotech motor ne öldürür ne güldürür açıkçası, tüm opel ailesinde kullanılan motor parçasıda ustasıda her yerde bolca var.
- Bu gün alacak olsam yada bastınmı seri yürüsün dersem 1.4 T yada 2.0 D motorla alır keyfime bakardım.
- Astra J kasanın kardeş aracıdır elektronik, motor, yürüyen vs ortak parçalar hep.
- Atmosferik için 4 defa motor yazılım güncellemesi gördü yıllara göre, beygir olarak 109-113-124-117 diye gider, son çıkan kasaları daha iyi rahat yürür.
- Sübap yakma olayını bende yaşadım ne yazıkki, brc lpg vardı. Çok pahalı eyvah eyvah denecek bir değişim değil parası, ama gerçek şu ki bu echotech atmosferik motor lpg yi sevmiyor.
- Fakat şunuda söylemeden geçemem benzini nasıl içiyorsa !! lpg de bu kadar az yakan bir arabada görmedim diyebilirim.
- Çekiş sorunu için eksantrik dişlisi sorunu genelde olur.
- İçi dışı oldukça şık modifiyeye uyar, klasik görünümü bile zamanına göre ağır ve güzel.
- Plus paketli tavsiye ederim gırtlak dolu keyifli olur iyice.
- Kasa ağır olduğu için 1.500 kg vivarı yol tutuşu, viraj kabiliyeti gayet iyidir.
300-350 bandı arasında gayet mantıklı bir ara. 400 ve üzerine aynı aileden J kasa astra bakabilirsiniz.
Eski aracım hala özlerim...
-
Dünyada ki en cahil insanlar türklerden oluşuyor hiç bir şeyden anlamazlar özellikle arabadan bunların kafası pek çalışmaz önüne gelene teneke önerir durular sonra piyasa arabası diyip savunurlar. Cruze aracı da savunmuyorum ne de başka arabayı ama bilgileri bundan ibaret.
-
Pazarlıklı fiyatı o yoksa 400 küsürden satıyor arkadaş. Bir de malum piyasa aracı olmadığından tertemiz aracı bile uzun zamandır satamıyor. Bir sıkıntısı var mıdır bilemiyorum ama en azından kazasız araç ve 150 bin km de onu biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 13 Mart 2023; 20:2:26 >
belli ki hiç otomobillerden anlamıyorsunuz, bu bütçe ile gayet temiz renault latitude var bulun alın, binin mis gibi. sahip olup da kullanmayanların da yalanlarına inanmayın.
-
Otomobilden hiç anlamıyorum hocam da piyasada sadece 400-500 tanesi dolaşan, kimsenin adını bilmediği bir aracı gönül rahatlığıyla binin diye tanımadığım insanlara önermiyorum. 400 bin tlye dediğiniz aracın 200 bin km üstü, mutlaka bir değişeni ya da bir kaç boyası sıkıntısı olan versiyonu çıkıyor karşıma. Ben temiz bir Latitude göremedim o paraya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X